Weekly #48

juli 24, 2017

De week raasde voorbij en voor ik het wist was het zondagavond en kroop ik achter mijn laptop om het weekoverzicht af te ronden. Wat een gekke gewaarwording dat de dagen zo voorbij gaan en de tijd zo enorm vliegt. Voor sommige is de zomervakantie al gestart, terwijl wij hem over slagen dit jaar. Wij genieten in ieder geval op de vrije dagen en de weekenden. Nu alleen nog wachten op het weer wat mee mag gaan werken.

Maandag
Op een maandag is het nog altijd wel een berg rommelen thuis. Het huishouden wordt gedaan, er wordt nog wat eten klaargemaakt voor die avond en Dani gaat in de middag weer naar de opvang. Ik maakte deze dag voor op het werk curryworst, een vlugge en vullende hap voor een hele korte pauze. En voor je het weet is het na middernacht en kom je eindelijk weer thuis aan. Vlug naar bed dus.


Dinsdag
Vandaag nam ik je op de blog mee naar onze keuken. We hebben er wat in veranderd en dat moest natuurlijk wel even belicht worden. Verder waren we allemaal vrij vandaag en hebben we er een dagje uit van gemaakt. Ik wilde kijken bij de Cranenbroek voor een zitverhoger voor bij Martin in de auto, maar die waren er uitverkocht. Erna bezochten we o.a. de Bata en Makro in Best en de Hornbach en kwamen we thuis met kattenkorrels, brokken voor Siep, eten en nieuwe schoenen voor Martin (die er echt nog een paar bij kon gebruiken). Of ik wat zag? Jazeker wel hoor, toffe schoenen die heerlijk zaten. Maar ik heb geen schoenen nodig, dus ik nam ze niet mee.

Woensdag
Ik moest al weer op tijd de deur uit om te werken en dus dropten we Dani op tijd bij de opvang. Na het werken haalde ik hem op, aten we wat en kroop hij achter de tv terwijl ik thuis wat rommelde. Deze avond was een luie avond in ieder geval. Siep had het kroeleritis (dat is bij deze een woord) en ik had nergens zin in, behalve lui hangen en de voetjes laten rusten. Moet kunnen toch?

Donderdag
Nog zo'n dag dat ik er vroeg uit kwam, Dani vroeg wegbracht en daarna door gegaan naar het werk. Daarna was het tijd om wat boodschappen te halen, mede dankzij zo'n zitverhoger die bij een supermarkt in de aanbieding was. Ik haalde er meteen wat extra's voor de rest van de week, zodat we in het weekend geen boodschappen hoefden te doen. Ideale zet leek me zo. Ik besloot meteen wat ik de dag erop op het werk wilde eten, courgettesoep met naanbrood!

Vrijdag
Deze ochtend was het flink aanrommelen en poten. Ik zorgde dat we gedoucht hadden, had Dani zijn tas ingepakt en zou hem naar mijn zus brengen en daar meteen ook lunchen. Daarna reed ik al op tijd naar mijn werk, maar kwam terecht in een enorme file. Wat zeg ik? Een mega bizar enorme file. Drie kwartier vastgestaan bij de ene alleen al en ervoor al een kwartier in totaal bij drie andere. Balen als een stekker hoor.
De foto van deze dag ging trouwens om mijn liefde voor de natuur. Deze handgemaakte oorbellen staan daar wel symbool voor. Ik kreeg er een boel complimenten over zelfs!

Zaterdag
Deze dag was het ook weer aanrommelen thuis, de laatste was wegwerken, de vaatwasser, stoffen etc. Daarna ben ik kort met Martin naar Oosterhout geweest, haalden we Dani weer op en gingen we met hem door naar de Tilburgse Kermis. Dani genoot er enorm! Sowieso is de Nostalgische Kermis op het Koningsplein een enorme aanrader, leuke attracties voor kids en niet zo duur. Het werd een latertje voor Dani, we hebben de hele kermis met hem gezien en in nog wat attracties geweest. Maar hij heeft zo genoten! Dat maakte het helemaal goed.

Zondag
Vandaag was het uitslapen voor ons en voor Dani. Om half 10 (!) ging Martin maar even kijken of hij nog wel leefde. Dani werd wakker van de deur, anders had hij nog wel een tijdje gelegen gok ik zo. Heerlijk zeg, eens allemaal zo lang uit slapen. Dat zijn de bijzondere momenten die we soms meemaken, maar het is dan ook wel echt genieten. Daarna hadden we een dubbele verjaardag en eenmaal dat we daar weg waren zijn we nog kort de deur uit geweest. Eigenlijk om te gaan wandelen, maar het weer liet het niet toe. We vonden wel een plek waar we even konden zitten met Dani en hij kon spelen. En voor je het weet is het bedtijd voor hem en zit ik zelf achter de laptop het weekoverzicht te typen. Zo vlug kan het allemaal gaan.

Wat de plannen voor deze week lees je natuurlijk weer achteraf! Wat deed jij eigenlijk deze week? Let me know!

You Might Also Like

0 reacties