Weekly #46

juli 10, 2017

Vandaag beloven ze onweer met 27 graden. Het contrast kan bijna niet hoger. Gelukkig kun je je dag (vanuit bed?) starten met een overzichtje wat ik afgelopen week heb gedaan. Grote kans dat als je dit leest, ik ook nog in bed lig hoor. Ik begin pas later met werken deze dag en rommel wat in huis, geef Dani wat tijd en zorg voor wat eten. Op de blog vertel ik je natuurlijk alles over mijn week. Of nou ja, wat ik me nog bedenk over hoe mijn week eruit zag. Lees je mee?

Maandag
Vandaag luierde ik met Dani in bed, wakker maar wel erg lui zeg maar. Moet kunnen toch? Dani kwam lekker kroelen, wilde vanuit bed tv kijken. Daarna rommelde ik nog wat rond thuis, zorgde ik voor eten voor de heren en voor mezelf (ik eet op het werk op maandag). Daarna was het weer tijd om hem naar de opvang te brengen en daarna thuis alles af te ronden, zodat ik daarna naar het werk kon. Enzo vloog deze dag voorbij en was ik ver na middernacht pas thuis van mijn dienst.


Dinsdag
Dani sliep vandaag wonderbaarlijk uit. Ik luierde dus nog wat met koffie om op te starten en ging daarna aan de slag (nog voor hij wakker werd) en maakte alvast een lunchpakketje en boodschappenlijstje. Er moesten namelijk nog wat boodschapjes gedaan worden bij de supermarkt, ik kwam nog langs een kledingwinkel waar ik vlug nog een basic topje scoorde (die draag ik maar wat graag en die verslijten dus ook makkelijk). Dani had ik beloofd dat we samen naar de Efteling zouden gaan, dus dat zijn we daarna ook gaan doen. Ik had het lunchpakketje bij voor tussendoor en we aten er later nog avondeten. Hij genoot enorm van deze dag en voor we het wisten keerden we al terug naar huis, met een tussenstop bij mijn ouders. Trouwens, het was echt bizar druk in de Efteling voor een dinsdag! Niet normaal gewoon, normaal lijkt het half verlaten en nu leek het nog drukker dan een weekenddag.

Woensdag
Woensdag is zo'n dag dat ik al vroeg ben werken en de ochtendplanning dus ook strak in elkaar zit. Madam hieronder heeft trouwens nog steeds het plak en gaat steeds zeer aanhankelijk tegen me aan liggen op bed, op de bank en loopt me het liefst non-stop achterna. Geen idee waarom, misschien moet ik dat ook maar niet willen weten. Afijn, na het werk zorgde ik voor het avondeten en daarna gingen we een 'toetje' scoren in het centrum. Een ijsje dus. Het was super warm en het leek me ideaal om toch nog even buiten te komen voor ons allemaal en meteen nog even in beweging te zijn. Niet dat ik aan beweging nog te kort kom nu, maar recreatief bewegen is nooit verkeerd. Daarna plofte ik op de bank hoor.

Donderdag
Een dag als donderdag is volgens mij de saaiste om te vertellen. Maar ook voor vandaag een strakke ochtend planning omdat ik al op tijd moest gaan werken, na het werk haalde ik Dani op, maakte ik wat eten en plofte ik daarna achter mijn laptop voor de blog en daarna verplaatste ik me naar de bank. Moe is denk ik de beste omschrijving. Geen bijzonder verhaal bij het kiekje dus, maar gewoon mijn stilleven dat op de eettafel staat. Moet ook kunnen toch?

Vrijdag
Martin had deze ochtend een afspraak staan en dus brachten we Dani even weg naar mijn schoonouders. Hij wilde namelijk graag dat ik mee ging. Daarna besloten we daar in de stad nog even een hapje te doen en scoorde ik een heerlijke buddha bowl bij Eatonomy (die zit bij Waar op de bovenverdieping). Even serieus: damn wat lekker! Echt, zo heerlijk, en de service was ook echt top. Martin wilde er niks en ging liever voor een broodje van een bakker. Ook prima toch? Martin had de rest van de dag vrij en haalde daarna Dani op. De heren dropte ik weer bij de Efteling, waar zij een dagje uit van maakten en ik reed door naar mijn werk voor een avonddienst.

Zaterdag
Vandaag was Martin werken, deed ik met deze vrolijkerd de boodschappen (hij wist wel wat hij wilde: worstenbroodjes en muesli en verkondigde dat maar wat graag), had ik in de middag afgesproken met een vriendin en de kids om de Efteling onveilig te maken (bofkont Dani ging deze week maar liefst 3 keer!) en had ik 's avonds vrienden te eten. Een drukke, maar mega gezellige dag. Het avondeten bestond trouwens uit courgettesoep, een wokmix die ik eigenlijk in een wrap wilde doen (maar die liepen weg blijkbaar) en dus maar met quinoa serveerde. En als toetje een ijsje, waarbij een aantal een eigen gemaakt ijsje hadden en de rest een perenijsje. Ik vond het in ieder geval geslaagd, ondanks dat de wraps in de soep waren gelopen, figuurlijk dan. Letterlijk waren ze naar buiten gelopen.

Zondag
Vandaag had ik de courgettesoep al op de blog. Vet enthousiast natuurlijk, meteen al plaatsen. Goed, ik vond hem helemaal geslaagd. Deze dag waren we al vroeg wakker, want Dani lag al zeer vroeg tussen ons in te draaien en woelen (hij houdt daarvan denk ik, zo kunnen wij niet nog door pitten terwijl hij tv kijkt om half 7 's ochtends). Martin wilde nog wat halen bij de Ikea en dus vertrokken we daarheen, waren we daar enthousiast vroeg en konden uiteindelijk na wat wachten Dani bij Smaland laten (hij vindt het geweldig!), haalden we wat we wilde halen en vertrokken weer. Onderweg haalden we nog cadeaus voor komend weekend de verjaardagen en op de weg terug gingen we bij mijn ouders langs. Daar was mijn zus met haar vriend ook, aten we met zijn allen wat en vertrokken daarna weer naar huis. In de avond maakte ik nog wat broeken voor mijn zus korter, die ze kwam brengen zodat ik ze op lengte kon maken. En zo vloog ook dit weekend weer voorbij.

Dit was mijn week alweer! Wat ik vandaag doe vertel ik je komende week wel. Of volg me op Instagram en zie dagelijks wat me bezighoudt. Hoe zag jullie week er uit?

You Might Also Like

0 reacties