Weekly #45

juli 03, 2017

De week vloog weer voorbij en voor ik er erg in had was het gewoon alweer maandag. Tijd om weer even terug te blikken op hoe mijn week eruit zag. Ik merk dat ons ritme er weer steeds beter in komt en dat betekent voor mijn gevoel dat er weer iets meer gedaan wordt. Wat is het wennen zeg, een nieuw ritme in je leven. Ook voor Dani trouwens.

Maandag
Dit was mijn dag niet zo. Na al twee nachten wakker te hebben gelegen was het niet echt mijn dag om te starten. Ik rommelde thuis wat en ging daarna met Dani langs mijn moeder. Ze had wat eten voor me klaar staan (altijd handig) en dus gingen we nog even gezellig langs om te kletsen. Dat was wel van korte duur trouwens, want Dani moest daarna naar de opvang en ik moest gaan werken. Een mega drukke dienst en ik was dan ook pas na middernacht thuis.


Dinsdag
Gelukkig kon ik uitslapen en sliep ik eindelijk weer wat beter. Siep was een aantal dagen op een rij mega aanhankelijk naar mij toe en wilde heel de nacht bij mij op schoot liggen en tegen me aan. Zo heeft ze nog heel de ochtend tegen me aan gelegen en gaf kopjes en knorde er op los. Dani wilde nog even douchen in de ochtend en daarna gingen we naar mijn moeder. Die gaf de dag ervoor aan dat ze nog wel eens langs de Action zou willen en dat leek me een prima uitje voor die dag. We waren daar, klusten wat, aten gezellig samen en gingen nog even het dorp in. Daarna keerden we terug naar mijn ouders en kletsten we daar nog wat gezellig tot het etenstijd was en we rustig naar huis gingen. Een gezellig dagje bijkomen was dit!

Woensdag
Vandaag blikte ik op de blog terug op de High Tea van afgelopen zondag. Ik moest al vroeg de deur uit voor een dagje werken, bracht vlug Dani weg naar de opvang en draaide mijn dienst. Na het werk haalde ik Dani op die thuis tegen me aan klampte 'Mama, ik mis je altijd zo als je bent werken en ik op het schooltje ben'. We hebben nog even lekker staan kroelen, het eten brandde ondertussen aan en eer Martin thuis was hebben we maar een frietje gegeten.

Donderdag
Vandaag heb ik denk ik niet veel meer gedaan dan werken en koken. Het was weer een lange dag werken, de teller stond op bijna 16.000 stappen die dag en mijn voeten waren dus met reden moe. Ik maakte wat eten voor de avond en plofte daarna op de bank, met deze madam dus op mijn schoot weer. Soms zijn dagen gewoon niet zo spannend, geeft niks toch?

Vrijdag
Deze ochtend werkte ik nog wat was weg en ruimde ik wat op, waarna ik met Dani nog even langs mijn moeder ging. Ik had wat voor haar gemaakt en wilde dat nog even afgeven. Dani was in zijn nopjes om daar nog even te mogen spelen en ging lekker aan de slag. We bleven niet heel lang, na het eten moest ik hem alweer wegbrengen omdat ik moest gaan werken, deze keer ging hij naar vrienden. Dani heeft daar heerlijk gespeeld overigens en stelde later dat hij met beide van hun kids ging trouwen. Hij bouwt vast een volledig volk om zich heen als ik al zijn trouwplannen wel niet hoor.

Zaterdag
Vandaag was ik vrij. Hoera! Even bijkomen weer met het gezin. Het is wel koud zeg (echt Nederlands hè, zeuren over het weer) en dus trok ik deze heerlijke trui aan. Verklaar me voor gek hoor, maar als ik heel de dag sta te ploeteren in een warm magazijn is het buiten wel echt koud. We hadden niet echt iets nodig (oké, ik heb een riem nodig, maar dat heeft geen haast), maar gingen toch even de stad in om even de deur uit te zijn. Uiteindelijk kocht ik niets hoor, maar het was wel even gezellig om met zijn allen de deur uit te zijn. We deden op de terugweg nog wat boodschappen en vertoefden daarna gezellig weer thuis met zijn allen. Toch wel lekker, even rustig thuis zijn.

Zondag
We bedachten ons in bed maar eens vanuit huis te gaan wandelen naar het centrum. Daar was kermis en dat leek ons wel iets voor Dani. De plannen wijzigden alleen toen we uit het raak keken, het wat regende en we ook zagen dat onze straat spontaan was afgesloten (altijd fijn toch?). Mijn zus appte me op dat moment en ik vroeg haar maar wat haar planning was die dag. Zo zijn we maar vertrokken richting Utrecht, wipten bij de Ikea binnen waar Dani naar vroeg (want hij wilde héél graag in Smaland spelen) en reden daarna door naar mijn zus. Met zijn 5en wandelden we door richting het centrum, liepen over de streekmarkt, dronken wat op het terras, scoorden nog wat leuks voor Dani bij de Flying Tiger en aten bij de Italiaan. We genoten ondertussen van de zon, ondanks dat het niet mega warm was, kwamen leuke speeltuintjes tegen onderweg en Dani kon op het station genieten van zijn favoriete uitzicht: de treinen. Vandaag stond trouwens op de blog een DIY die je wellicht niet zou verwachten, maar die ik wel echt wilde laten zien. Eentje van een hoes voor een stomazakje.
Dit was mijn week alweer. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe jullie week eruit zag!

You Might Also Like

0 reacties