Shop Saturday # - Ice Cream Bandits

juli 15, 2017

Als ik Shop Saturday zeg, dan zeg ik te gekke (web)shops en merken die je móet kennen. Duurzaam, mooi van design en vooral echt helemaal mijn ding. Iedere keer wanneer je de Shop Saturday voorbij ziet komen hoop ik je te verrassen met een merk of (web)shop, eentje waar ik zelf sowieso fan van ben. Eentje waarvan ik vind dat jij ze ook moet leren kennen en die dus een kleine introductie op mijn blog verdienen. Vandaag heb ik er weer zo eentje, eentje die trouwens perfect past in mijn Ice Cream week en dus meer dan alles dit plekje deze week verdienen.

Ice Cream Bandits

Dit merk kende ik al een tijdje. Of eigenlijk leken ze mij eerder te vinden dan ik hen. Op instagram werd ik zowel zakelijk als privé gevolgd door Ingeborg, de dame achter dit Amsterdamse merk. Ze hebben een zeer kleine collectie maar vallen op door hun mooie 'sprinkles' stofjes. Basic modellen met deze stofjes in verschillende kleuren. Hand- en lokaal gemaakt van duurzame materialen met het idee dat de kleding lang gedragen kan worden en zelfs doorgegeven kan worden aan de volgende wanneer je kindje eruit is gegroeid. Een top idee! 
Het merk heeft de leukste items met hun bekende sprinkles stof in twee modellen rokjes (hierboven zie je deze), fijne sweaters, korte en lange broeken, salopettes en sweaters van baby maat tot volwassen maat om lekker te twinnen. Alle items zijn er in 5 kleuren dit seizoen: zwart, grijs, vanille, mango (een soort okergeel) en in het donkerblauw. Allemaal met de bekende spikkels in de stof.

Zoals je ziet zijn de modellen tof voor coole meiden en hippe boys en omdat het mooie basics zijn, kunnen ze altijd gedragen worden. Ongeacht leeftijd of gelegenheid wat mij betreft. De korte broek hierboven zou ik zelf denk ik gewoon in het zwart kiezen, omdat dat altijd lekker matcht met wat je ook erboven wil dragen. Hij is toch al bijzonder genoeg om te zien met zijn leuke werkje in de stof. In het lang kun je kiezen voor een harempants. Een heerlijk model waar Dani inmiddels niet meer in loopt, maar nog wel graag gebruik van maakt als pyjama broek of voor luie dagen op de bank.

Oké, even maar hoor, echt. Maar kijk nou hoe schattig! Zie je Dani hier al mee lopen? Wat een stoer setje! De sweater in de kleur vanille en de salopette in het zwart. Sowieso, dat kindje op de foto steelt de show met die mega schattige krullen. Als je dat ziet, wil je toch gewoon meteen dat je kind dit draagt? Ik wel hoor!

Twinning is for the winning! Dani houdt er wel van, dat vertelde ik al wel eens vaker. En dat weten ze bij Ice Cream Bandits maar al te goed. De kinder sweater is er in 5 kleuren en heeft een fijne long fit. Ideaal voor de lange smalle kids bijvoorbeeld, of als tuniek, of lekker stoer bloezend. De mom variant is er in 3 kleuren (vanille, grijs en zwart) en heeft ook die fijne lange pasvorm. Jeans eronder of een legging en gaan met die banaan. Hij lijkt mij echt heerlijk gewoon! 

Kende jij Ice Cream Bandits al? 

You Might Also Like

0 reacties