Shop Saturday #41 - Lola & Olivia

juli 29, 2017

Afgelopen week belandde ik, terwijl ik met de heren de over de Tilburgse kermis liep, bij het leuke winkeltje Lola & Olivia. Ik kwam niet met lege handen buiten en als Dani iets meer smaak had (zoals ik, dat snap je) dan had ik zelfs met items van de nieuwste Tiny Cottons collectie de deur uit gelopen. Ondanks dat je me veelvuldig online vind en ik gepensioneerd webshop eigenaresse ben (*kuch* merkeigenaresse *kuch*), ben ik toch veel meer fan van het binnenlopen van een winkel, alles kunnen voelen en dingen kunnen passen bij Dani. Zo kan ik iets online echt afschuwelijk vinden en in levende lijven helemaal het einde. Gelukkig zit Lola & Olivia in de buurt en kan ik zo binnen vallen als ik weer iets super tofs wil vinden voor Dani. Ze zijn trouwens ook gewoon online te vinden, maar het feit dat ze ook een bakstenen winkel hebben geeft ze wat mij betreft pluspunten!

Lola & Olivia

Deze winkel zit net buiten het centrum van Tilburg, maar nog wel op loopafstand, aan de andere kant van het station. Je kunt er voor de deur parkeren, ideaal als je het mij vraagt. Al liepen wij de afgelopen keer gewoon langs toen we tijdens de Tilburgse Kermis over het plein liepen. Een mooi klein winkeltje, vrolijk opgezet met een prachtige stijl. Meteen herkenbaar, fashionable en niet alleen uitnodigend voor de moeders, maar ook voor de kids. Dani had al direct dingen gevonden waar hij mee kon spelen, zoals een enorme kleurplaat op de muur, een hobbelpaard en een tol. En ondanks dat het een klein pandje betreft, is er enorm veel te zien. Onze buit zie je hieronder. Of nouja, niet alles, maar hij had het wel aan. Wij kochten een jeans van Boof en sokken van Sproet & Sprout. Dani groeit enorm en is (alweer!) bezig met een groeispurt, plus had hij wat broeken versleten, dus het was tijd voor een extra broek. Ook vielen er in steeds meer sokken gaten, dus een paar extra sokken kan geen kwaad. Een mooi smalle jeans voor echt tengere kinderen!
Verder geef ik je vandaag wat favorieten die ik online en in de winkel zag, al heb ik ook mijn hart verloren aan de nieuwste Tiny Cottons collectie. Maar die stond, op het moment van voorbereiden van deze blog, nog niet online. De lancering moest er nog aan komen. Met wat geluk is die geweest en kun je hem online ook bij haar terugvinden. Go search the alpaca's zal ik maar zeggen, of lama's. Afijn, ze zijn gaaf! Wat ik nog meer zag trouwens ook, dus bij deze mijn 10 favorieten van Lola & Olivia.
  1. FRNKY's Sweater Stripes
  2. Sproet & Sprout Chino
  3. Oli & Carol Bootje
  4. Design Letters Kom
  5. Ooh Noo Hobbelpaard
  6. Sproet & Sprout Pullover Thunderbolt
  7. Boof Jeans
  8. Sproet & Sprout Funky All over Socks
  9. Gro Company Sailor Sweater
  10. En'Fant Rainboots
Nog even over onze buit van afgelopen week. Dat waren nummer 7 en nummer 8. Ik was al bijna vergeten hoe enorm leuk blauwe jeans staan, maar ik ben er weer helemaal weg van hoor! De jeans van Boof rekken enorm fijn, maar vallen ook erg mooi smal. Echt voor de tengere kids dus. De chino van Sproet & Sprout (nummer 2) heeft Dani ook aan geprobeerd, maar die was hem veel te breed. Niet heel gek met zijn postuur, maar wel jammer, want ik vind hem echt heel erg schattig!

En terwijl ik trouwens van alles aan het bekijken was naar het eerste rek binnen vol met toffe items van Design Letters (zoals nummer 4, de kom. Maar ze hebben ook bekers, borden en meer), had Dani een kleurplaat gevonden, een tol en een hobbelpaard (nummer 5). Wat een tof ding is die laatste zeg! Een super mooi design, maar ook nog eens comfortabel voor de kids. En ondanks dat het niet over de top  hysterisch een hobbelpaard is om te zien, wist Dani meteen wat hij ermee kon doen, dus duidelijk genoeg hobbelpaard. Trouwens, om te spelen hebben ze ook ander tof speelgoed, mooie knuffels, een rammelaars en veel meer. Zo ook zo'n tof badspeeltje (nummer 3) in de vorm van een boot. Volgens mij heb ik ze al eens eerder ergens gezien, maar ze blijven tof. Ze zijn mooi van design, maar houden genoeg over aan de verbeelding door de eenvoud ervan.

Voor het komende weer (het slechtere weer, regen, kou, bah) lag er al genoeg moois in de winkel. De eigenaresse had eenzelfde idee over wintertruien voor kids als ik, dus dat is al ideaal kijken wanneer je iets zoekt. Niet te dik en fluffy, maar beweeglijk en ademend. Wil je het toch warmer, ondanks dat je kind non-stop rond rent? Trek er dan een hemdje onder aan. Maar geloof me, die hebben het toch niet koud. Ik spotte als eerste de stoere trui van Sproet & Sprout (nummer 6) en al vlug daarna vond ik de trui van Gro Company (nummer 9). Die laatste, dat zou echt zo'n trui zijn die ik voor Dani zou scoren als hij toch nog een trui nodig blijkt te hebben. Het is altijd maar afwachten en met zijn enorme groeispurten met vlagen is het niet zo ver vooruit te plannen welke maat hij deze herfst/winter nodig heeft. Maar wat een stoer exemplaar! Ook zag ik nog de sweater van FRNKY's (nummer 1), al twijfel ik in de winkel altijd wel over een lichtere kleur bij Dani. Ik vind het altijd super mooi, maar ook wel erg besmettelijk. Trouwens, over slecht weer gesproken: ze hebben ook enorm toffe regenlaarzen! Nou heb ik net 2 weken geleden nieuwe laarzen voor Dani gehaald, maar die zijn lang niet zo enorm gaaf als dit paar (nummer 10). Wat een schatjes!

Kende jij Lola & Olivia al?

You Might Also Like

0 reacties