Shop Saturday #39

juli 08, 2017

Wanneer je een Shop Saturday ziet op mijn blog dan weet je meteen dat er weer een merk en/of (web)shop langs komt waarvan ik vind dat je die moet kennen. Met de leukste dingen, duurzaam, bijzonder en echt helemaal mijn ding. Of dat nou leuk spul voor in huis is, kinderkleding, dames fashion of nog wat anders, je komt het in deze categorie tegen. Als je bovenin de balk kijkt bij Shopping, dan kun je daaronder de Shop Saturday vinden en zo alle andere shops vinden die ik tot nu toe aan je heb laten zien. Overigens mist deze rubriek natuurlijk een hele berg shops en deze breid ik natuurlijk steeds weer verder uit. Voor vandaag staat er een duurzaam merk klaar van onze oosterburen. 

Armed Angels

Armed Angels stelt op de website dat ze een voorliefde hebben voor mooie producen, organische producten en 'fairness is never out of fashion'. Alles wordt gemaakt met duurzame materialen als bio katoen, tencel en gerecycled polyester, wordt gemaakt onder goede omstandigheden en is ook nog eens echt hip! Tijd om je dat te laten zien aan de hand van mijn favorieten van hun huidige collectie. 

Om meteen even toe te geven: ze hebben best wel kleur in de collectie hoor, maar ik draag natuurlijk eeuwig zwart en dus blijf ik daar wel het liefst naar kijken. Vandaar ook mijn tips in het zwart. Zoals deze mooie tencel bomberjack. Een van dun materiaal die in de zomer leuk staat als jasje en in de winter gewoon kan als vestje bij je outfit. Een stoer model met een mooie afwerking, maar toch lekker basic. Kan en mag altijd! 
Jack - Kosima

Deze is voor mijn doen al wel ruig hoor, want er zit meer wit in dan zwart. Maar dat gestreepte bevalt me altijd wel. Ondanks dat ik in m'n kast er eigenlijk niks van heb, blijf ik er altijd wel graag naar kijken. Wie weet als er wat versleten is, dat ik er dan eens eentje aanschaf. Want een streepje is natuurlijk tijdloos en kan zowel stoer als netjes gedragen worden. Net wat ik nodig heb.
Top Darja

Een mooie zwarte jeans is volgens mij standaard in mijn outfits. Liefst wel een met een hoge taille, want van dat afvallen krijg je natuurlijk geen strakke buik. Dus een beetje hulp met verbloemen van wat losse huid kan geen kwaad. Niet dat ik te klagen heb hoor, maar het ziet er niet uit als een buik van een 14 jarig meisje natuurlijk. Zo'n jeans helpt me daar graag bij en doet me dan wel eens denken dat ik nog best door kan voor uh... 22?
Jeans Inga

Ik heb maar één rok in m'n kast en twee jurkjes. Niks bijzonders dus, als ik sommige dames mag geloven. Zo vaak draag ik ze ook niet. Maar wat is dit een leukerd. Lekker basic, maar wel mooi met die split. Hij lijkt me echt ideaal met warm weer om mijn tl-buizen (je weet wel, die witte dingen onder mijn romp) niet te veel direct in de zon te laten verbranden tot iets wat lijkt op aangebrande tomaat.
Rok Elin

Deze top! Echt, wat een leuk ding. Lekker basic, maar dan wel in een mooi los model met zo'n borstzakje, die net het hele vlak wat breekt. Zeker met het warme weer van nu is dat wel heel lekker, zo'n fijne top. Netjes op een jeans of wanneer je beplakt thuis komt kan hij ook gewoon op een fijne korte broek. Enne, op die rok hierboven zal hij ook echt heel tof staan. Zoals hieronder, een beetje in de rok en dan laten bloezen voor een prachtig silhouette.
Top Kate

Van deze print hebben ze nog meer in de collectie en ook in andere kleur samenstellingen. En ondanks dat ik eigenlijk nooit echt printjes draag, want lekker basic is al gek genoeg voor mijn doen normaal, vind ik deze eigenlijk wel heel leuk. Het werkt ook wel enorm mee dat ik het model van het shirt ook echt heel mooi vind. Mooie halslijn, korte mouwtjes en een los model waardoor hij eigenlijk altijd wel heel flatteus staat.
Top Scarlett

Kende jij Armed Angels al? 

You Might Also Like

0 reacties