Project 365: 181-198

juli 19, 2017

Al ruim een half jaar ben ik bezig om iedere dag een foto te schieten van ons leven. Een paar jaar geleden deed ik de reeks ook al en het resultaat was een rommeltje. Deze keer wilde ik het nog eens doen, maar dan wel zorgen dat alle foto's beter bij elkaar pasten. Zo ontstond er een 'monochrome' thema, waarbij alle foto's vanuit hun basis bij elkaar passen. Tot nu toe vind ik het goed geslaagd, al zullen we natuurlijk pas aan het einde zien of het ook echt zo is. Om de 18 foto's geef ik je weer een kijkje in de reeks en vertel ik je wat meer over het verhaal achter de foto's.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

Deze reeks van 18 foto's was Dani het meest geschoten onderwerp, maar het lijkt enorm verdeeld te zijn als ik zo terug kijk. Ondanks dat de basis nog hetzelfde is, grijzig/monochrome, zie ik toch dat ik met wat dingen uit mijn comfort zone ben gestapt. Zeker ook omdat ik mijn Project 365 foto's online deel en dus iedereen ook mee kan kijken. Hieronder lees je natuurlijk wat de reden achter de foto is. Wel net zo leuk om dat erbij te lezen toch?

Foto 181 t/m 186
 • Foto 181: Dani wil met vlagen echt heel graag op de foto, dit was zo'n moment. Vlak na het opmeten wilde hij wel. Hij wilde sowieso meten, want hij was aan het groeien dacht hij. Zijn knieën deden zeer, hij had meer honger en dus moest hij vast aan het groeien zijn. Hij hoopte des te meer dat hij al in de Joris en de Draak kon bij de Efteling. Dat is overigens nog niet hoor, maar hij wil echt heel erg graag. 
 • Foto 182: Deze dag stond de Shop Saturday klaar over Geiten Wollen Winkel, die tegenwoordig Goat heet. Ik kocht er eerder een shirt van en een sweater en ben er echt mega happy mee. Die liefde wilde ik even delen. 
 • Foto 183: Voor sommigen vast een onbekend object, voor sommigen heel herkenbaar. Ik maakte voor mijn moeder hoesjes voor om de stomazakjes en deelde de DIY op de blog. Dit is zo'n zakje aan de achterkant, met een hoesje van mijn hand er omheen. 
 • Foto 184: Maandag betekent uitslapen, maar ik was toch al vroeg wakker. Wel lagen Dani en ik nog lekker te knuffelen, want hij was ook wel een beetje lui, net als ik. 
 • Foto 185: De luie ochtend modus. In mijn vrije dag wilde Dani heel erg graag naar de Efteling en omdat die pas om 11 uur open is, had ik tijd zat om te luilakken terwijl meneer beneden op de bank tv keek. Uiteindelijk waren we nog vroeg weg, deed ik boodschappen, haalde ik wat op, deed ik de was en wat huishouden en kocht ik nog een extra topje (want ik kon er met het hele warme weer wel een extra gebruiken). Maar die dag Efteling kwam helemaal goed!
 • Foto 186: Woensdagen zijn vroege dagen, al had ik wel heel graag zo lui als Siep in bed blijven liggen. Ze is mega aanhankelijk geworden trouwens, ligt het liefst op mijn buik of tegen me aan, volgt me overal en vraagt mega veel aandacht. Geen idee hoe dat zit, misschien wil ik het ook niet weten. Ze woont inmiddels ruim een jaar bij ons nadat ze ons uit leek te kiezen als nieuwe onderdanen, wellicht is het gewenning? 

Foto 187 t/m 192
 • Foto 187: Ik wilde even het nieuwe tafelkleed showen. Ik ben er zo happy mee! Eerder lag er een tafelkleed met marmerprint, een hele goedkope van de Zeeman (hier zie je hem goed), maar die is dus gesneuveld. Langs de randen sleet hij flink, Siep is er in blijven hangen en uiteindelijk zaten er zoveel gaten en scheuren in, dat ik hem weg deed. Deze keer kocht ik een iets duurdere dan die van de Zeeman (die toen maar €2,99 was hoor) en wilde hem showen. Hij is zoveel steviger en sterker en is zo tof! 
 • Foto 188: Een frisse ochtend met daarna heerlijk weer. Deze vrolijke dodo bracht ik naar zijn opa en oma voor de ochtend, die daar vlug zijn vest uit deed. De middag kon hij spenderen met zijn vader, terwijl ik tot laat ging werken. 
 • Foto 189: Een dag met een drukke planning, samen met dit lachebekje. Martin was werken en Dani en ik hadden een drukke planning. Gelukkig maar dat hij goed mee hielp. We moesten boodschappen doen (hij verzon wel wat we gingen halen), hadden afgesproken bij de Efteling met vrienden en in de avond kwamen andere vrienden eten. De dag was wat mij betreft mega geslaagd!
 • Foto 190: Omdat de tuin uitpuilde van enorme courgettes, bedacht ik me dat de schoonmoeder van mijn zus me eens vertelde dat ze courgettesoep maakte. Ik appte haar of ze wist hoe ik dat moest doen en kreeg een heel handig recept door. Ik paste hem iets aan en deelde hem op de blog. Echt een aanrader!
 • Foto 191: Dit was een reminder aan mezelf. Het afgelopen jaar ben ik natuurlijk een berg afgevallen en heb een slappe huid als gevolg. Dat had ik al natuurlijk, maar hij werd nu nog losser omdat er minder onder zit. Bij de zwangerschap heb ik zoveel striemen gekregen, dat ze nu gleuven vormen in mijn huid. Mijn tattoos zijn zelfs gescheurd door de striae. Maar weet je, met deze foto zeg ik voor eens en altijd vaarwel tegen mijn schaamte om die buik. Dit is hem, hij is van mij, hij heeft me Dani gebracht en ik ga er lekker heel mijn leven mee doen. No plastic fantastic for me. 
 • Foto 192: Ook dit item werd geshowd op de blog. Een super makkelijk 'recept' voor lekkere ijsjes. Je vindt het recept hier.

Foto 193 t/m 198
 • Foto 193: Paarse bloemkool uit de tuin. Ik wilde hem gewoon even showen, want ik vind hem zo tof! En gezellig op het bord, want hoe meer kleur hoe beter toch? 
 • Foto 194: Deze dag was kouder dan gehoopt en dus hulde ik me maar in warme kleren en schoenen en schoot dus snel nog een kiekje van de schoenen met heerlijke fluffy warme avocado sokken. 
 • Foto 195: In de tuin vonden de bloemen het wel weer om zich te laten zien en deze bloem (een enorm grote trouwens!) wilde ik even laten zien. 
 • Foto 196: Dani wilde weer op de foto! Bijna een week lang geen foto's van Dani geweest op mijn tijdlijn, maar nu wilde hij weer op de foto. Dus dat deden we maar meteen. 
 • Foto 197: Het weer is het hem trouwens niet hè, wat en kou! Hij sleet alweer een paar jeans en ik bedacht me dat het vast hip moet zijn van die 'gescheurde-knie-broeken'. Die heeft hij nu dus wel genoeg haha. 
 • Foto 198: En voor de maandag even een vlugge hap die goed vult. Ik maakte vegan curryworst, de saus mixte ik zelf en maakte de boel alvast klaar, zodat ik het de dag erop alleen maar op hoefde te warmen op het werk. Jum!

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties