Project 365: 163-180

juli 05, 2017

Wat gaat het toch eigenlijk snel hè? Voor je het weet staat er alweer een nieuw overzicht klaar met de volgende 18 foto's. En ondanks dat dat staat voor 2,5 week, heb ik het idee dat ik het veel sneller gaat. Sterker nog, deze reeks loopt altijd iets achter, maar in het echt ben ik al over de helft van dit jaar aan foto's. Een gek gegeven om even bij stil te staan: al meer dan een half jaar van iedere dag een foto om de dag te laten zien. Een aantal jaar geleden deed ik deze reeks al eens en het werd een rommelig geheel. Dit keer wilde ik hem opnieuw doen en stelde mezelf een extra thema voor. Naast het thema 'Mijn leven' horen de foto's nu ook bij elkaar te passen met een monochrome tintje. Tot nu toe lukt dat zeer aardig en ben ik meer dan tevreden met de reeks. Vandaag blik ik terug op de foto's 163 t/m 180.

Alle foto's vind je hier terug: Project 365

Deze keer is het thema wat meer wisselend en staat maar nipt op een toch wel Siep als meest gefotografeerde onderwerp van deze 18 dagen. Maar ook mijn voeten komen spontaan veel voorbij, net zoveel als eten trouwens. Genoeg om te vertellen, we starten met een maandag!

Foto 163 t/m 168
 • Foto 163: Deze maandag was het slecht weer. Tijd om op bed te knuffelen met Dani. Na deze foto trok ik trouwens enorme warme sokken aan en mijn heerlijke rijglaarsjes. 
 • Foto 164: Deze dinsdag had ik een vrije dag en Dani wilde graag thuis blijven en koekjes bakken. Afijn: zo gezegd, zo gedaan. Deze koekjes zijn het geworden. Hij koos voor ronde koekjes met een stempel erop met 'Eat me'. 
 • Foto 165: Ken je die ochtenden dat je liever in bed blijft om nog meer te slapen? Ik ook... Net als de beer hier op bed dus. 
 • Foto 166: Het weer was weer beter en het liefst vertoefde ik de gehele dag op deze schoenen. Deze dag stond toch wel in het thema van schoenen, want Dani had ook weer nieuwe schoenen nodig. Meneer loopt op een maat 28! Wat een zeeschuivers al. 
 • Foto 167: Siep begon hier haar aanhankelijke periode. Waar ik ook liep, waar ik ook zat, zij moest er bij zijn. En toen ik naar bed ging, kroop ze op mijn buik en ging daar slapen. Viel er wel eens af (en zelfs uit bed), kroop er weer op en kwam er gewoon weer bij liggen. 
 • Foto 168: Dani wil graag gek doen voor de camera en vraagt er nog al eens om of ik hem op de foto zet. Zo ook hier dus! 

Foto 169 t/m 174
 • Foto 169: Vandaag was het Vaderdag! Echt waar. We startten de dag heel gezellig, Martin hing boven de wc na een avondje uit ervoor met zijn collega's. Ik begon de dag wat gezonder met een vers fruit ontbijtje. 
 • Foto 170: Weer zo'n warme dag, wat wil ik toch graag wonen in deze slippers. Ze zitten zo enorm lekker! Hopelijk kiest Birkenstock er voor om de varianten die niet met suède gevoerd zijn ook in het zwart te maken trouwens. Nu zijn die er enkel in Navy en Roze of in een totaal kleur (rood, wit of navy), waarbij de zool dezelfde kleur is.
 • Foto 171: Met heerlijk weer draag je heerlijke zomerse tops! Het was zulk mooi weer dat we maar naar het zwembad zijn gegaan die dag. 
 • Foto 172: Deze dame kwam mij nog altijd bezoeken in bed, ondanks de enorme hitte. Zo gek hoe aanhankelijk ze opeens is geworden. Iemand een idee wat de reden kan zijn? 
 • Foto 173: Nog steeds heerlijk weer, dus nog steeds tijd voor fijne tops voor Dani! 
 • Foto 174: Het was zo warm, dat ik deze ook het liefst heel de dag droeg. Maar helaas pindakaas, ik moest werken en daar zijn ze not done. Niet omdat ze niet mooi zijn hoor, maar voor de veiligheid draag ik stalen neuzen daar. 

Foto 175 t/m 180
 • Foto 175: Ik gooide wat eten bij elkaar in de wok, had nog wat heerlijke groente uit de tuin en toverde spontaan dit lekkere gerecht op tafel. Hoe je dat maakt lees je hier: zoete salsa mix
 • Foto 176: Deze zondag was Dani nog bij mijn zus logeren en ging Martin aan de slag om nog een hor te installeren voor het open raam van Dani.Siep wilde daar weer bij zijn en die gekke kop (waarom trekt ze niet gewoon haar tong naar binnen?) moest ik gewoon even op de foto zetten. 
 • Foto 177: Deze dag rommelde ik maar wat aan nadat ik wat nachten had wakker gelegen. Dani wilde wel kroelen en ook nog met zijn oma. 
 • Foto 178: Geloof het of niet, maar mevrouw is hier nog steeds zo aanhankelijk en dus maakte ik deze foto van haar schattige pootjes. Ze lag hier languit tegen me aan in bed. 
 • Foto 179: Op de blog las je alles over de Vegan High Tea die ik had geregeld. Dus mocht je nog inspiratie zoeken om zelf zo'n High Tea te regelen, hier lees je er alles over: Vegan High Tea.
 • Foto 180: Na een lange werkdag plofte ik moe op de bank. Drie keer raden welke muts er zich tegen me aan nestelde... Precies. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties