Ice Cream week: Free Printable

juli 13, 2017

Het is een uitgebreide Ice Cream week hier op de blog. Gewoon een berg vrolijke berichten waarin ijsjes centraal staan. Ondanks dat het weer iets minder is geworden, vraagt zomers weer nog steeds om ijs, toch? Ik vind van wel en dus spam ik je de gehele week met van alles rondom ijsjes. Voor vandaag heb ik een Free Printable gemaakt. Groot genoeg om op A4 af te drukken en er dus je woonkamer, kinderkamer of zoals bij ons de slaapkamer mee te versieren. Voor het geval je twijfelt, het gaat natuurlijk om de linker poster op deze foto. Life is better with ice cream! Dat ben je toch wel met me eens? De rechter 'Love' poster is trouwens van Bold and Dust.

Inmiddels zijn trouwens hier de home made vruchten ijsjes op en ga ik zo de blender aan zetten voor een nieuwe tip deze week. Ook ijs, maar dan weer anders gemaakt. Dat lees je natuurlijk later. Ik ga wel alvast genieten. Niks is lekkerder dan ijs toch? Goed, ik kan natuurlijk nog van alles vertellen over waarom ik graag een ijs week wilde doen, wat ik nog meer wil laten zien de komende dagen en dat ik nog graag wat wil gaan maken. Ik zag namelijk zoveel toffe ideeën dat ik eigenlijk het liefst nog aan de slag ga met tig DIY's, tips en meer. Misschien moet ik er een aparte tag voor maken? Ik twijfel er nog over of ik dat ga doen, als je dat wel graag wil om later alles terug te vinden, dan roep je maar hieronder. Op naar die echte Free Printable, want dat is natuurlijk het allerleukst!
Die vind je namelijk hier: Free Download

Ik zou het overigens mega tof vinden als je me zou laten zien hoe jij hem inzet? Tag me op Instagram, plaats hem op mijn Facebook, mail hem naar me, zodat ik kan zien hoe jij de poster gebruikt! Misschien heb je er wel een tof idee mee? Hang je hem op met een feestje, maak je er een uitnodiging van, zet je de print op een shirt? Ik ben benieuwd!

You Might Also Like

0 reacties