Fruity Ice Cream

juli 11, 2017

Vanwege het warme weer leek me het leuk om eens een thema er in te gooien op de blog. De komende dagen lees je van alles rondom ijsjes. Ijsjes maken, DIY's rondom ijsjes, de leukste dingen met ijsjes en nog veel meer. Kun je geen genoeg krijgen van ijsjes? Ik ook niet! Vandaag start ik af met een heel makkelijk 'recept'. Hij is hier al gegeten en viel goed in de smaak bij de mannen, dus ik kan hem je aanraden om zeker eens te maken. Makkelijker dan dit kan ik het ongeveer niet bedenken wanneer je het zelf wil maken. Of nou ja, bijna dan. Goed, ik ga je gewoon meteen vertellen hoe je dit maakt.

Fruity Ice Cream
Maak zoveel je wil!

Dit heb je nodig: 
  • Fruit op siroop in blik
  • Ijsjes vormen
  • Vriezer
  • Een beetje geduld
Zo maak je het: 
Een heerlijk simpele uitleg! Daar hou je van toch? Ik wel. Afijn, neem een ijslollievorm. Ik heb ze van de Ikea. Je maakt het blik open waarin de vruchtjes op siroop zitten. Je schept zoveel mogelijk vruchtjes in de vorm en giet daarna nog wat van het bijbehorende vocht erbij in. Vervolgens steek je het stokje in de vorm en zet deze weg. Je vult zoveel vormen als je wil en daarna plaats je deze dus in de vriezer. Met een paar uur zijn ze goed bevroren en heb je heerlijke, makkelijke en zeker ook zoete ijsjes van fruit. Jum!
Zoals je ziet was Dani er ook heel blij mee. Als je wat moeite hebt om de vorm eraf te halen kun je hem kort onder het warme water doen, zodat hij wat loslaat. Niet te lang, want dan kun je de boel weer drinken natuurlijk. Geniet er alvast van de komende dagen, want het belooft weer warm weer. Dit is trouwens zeker ook iets leuks om samen met de kids te doen. Lekker makkelijk, zo gedaan en vlug resultaat. En daarna natuurlijk samen genieten van het resultaat. Geniet ervan!

You Might Also Like

1 reacties

  1. En op de achtergrond zie je de verpakking van een Festini Perenijsje... :P

    BeantwoordenVerwijderen