Friday Favorites #47

juli 28, 2017

Terwijl deze blog online komt, ben ik me al aan het klaarmaken voor een kort bezoekje aan de huisarts. Jongens, het is zomer, maar ik heb waarschijnlijk een dikke keelontsteking te pakken. Mijn mond voelt alsof hij mega is verbrand, alles smaakt smerig, muf en naar ontsteking, eten/slikken doet zeer... Just so you know zullen we dan maar zeggen. Afijn, met wat koorts erbij is vast het hele idee van deze Friday Favorites een stuk duidelijk voor je idee. Ik heb het koud! Ik wil me warm op de bank laten ploffen en me helemaal verstoppen daar. Niet dat ik dat ga doen, want ik ga mijn collega's natuurlijk met liefde plezieren met doodse stilte, want ook praten doet zeer. Kei gezellig! Wel heb ik wat favorieten klaar staan om in ieder geval het 'ik ben zielig' gevoel te ondersteunen.

Zo vond ik dit vest laatst al bij Miss Green, een tof Nederlands merk met alleen maar duurzame items. Echt zo'n vest waar ik me nu wel even helemaal in wil wurmen en verstoppen. Zomer? Laat me niet lachen! Het is koud en ik wil een enorm groot warm vest aan, zonder het direct bloedheet te hebben. Dit mooie vest voldoet daar perfect aan.

Vest van Miss Green

Jezelf zielig vinden doe je natuurlijk op de bank met een lekker vest, vanonder een prachtige plaid. Deze plaid is gemaakt van biokatoen, is lekker warm en lekker multifunctioneel. Als ik me weer wat beter voel en als het beter weer is kan hij bijvoorbeeld mee om te gaan picknicken, maar hij kan ook lekker op bed of gewoon op de grond om de kids op te laten spelen. Het design is prachtig!
Plaid van CamCam Copenhagen via VTWonen

Als echte koukleum heb je het niet alleen koud aan je armen, maar wens je ook een heerlijk paar pantoffels aan je voeten. Ik wel althans. Of huissokken, al gaat mijn voorkeur uit naar pantoffels. Loopt net wat lekkerder en glibbert wat minder als ik de naar de keuken strompel voor een warme kop koffie bijvoorbeeld.
Pantoffels van Toms

Over die kop koffie gesproken... Ondanks dat mijn keel me niet zoveel gunt, is zacht voelend eten wel welkom. Fudge valt daar ook onder, toch? Nou ja, comfort food dan maar. Ik vind mezelf natuurlijk mega zielig en iets lekkers mag er dan wel in. Deze fudge is vegan en wordt in Den Haag met de hand gemaakt op bestelling. Bring them to me!
Handmade Fudge van Level5Sweets

Oké, dit pas ik niet meer hoor. Maar bij het zoeken naar dingen tegen de kou kwam ik ook dit toffe vest tegen van Tiny Cottons. De nieuwe collectie is net uit en ik spotte bij hun dit prachtige vest. Ze zouden er echt een volwassen versie van moeten maken, want die zou perfect in mijn garderobe passen. Ook voor wanneer ik niet op de bank lig. Voor Dani vind ik hem ook erg mooi natuurlijk.
Kids Vest van Tiny Cottons

En mezelf op de bank nestelen is het lekkerst met een berg kussens. En voor het geval je dat gemist hebt, ik hou van kussens. Ik schrijf er vaak over, die dingen zijn te leuk om te zien en er bestaan eigenlijk ook gewoon teveel leuke hoezen voor kussens. Maar eentje om tegenaan te kroelen op de bank is nooit weg, zoals dit vrolijke exemplaar. Je zou je er bijna minder zielig om gaan voelen, toch?
MiniWilla kussenhoes via Mevrouw Aardbei

Goed, genoeg gezeverd over mijn zielig zijn. Dit waren mijn favorieten voor vandaag.

You Might Also Like

0 reacties