Friday Favorites #44

juli 07, 2017

Voor vandaag staat er weer wat favorieten op een rijtje. Een rommeltje door elkaar zou je kunnen zeggen, maar het heeft altijd een belangrijk thema: ik vind ze leuk! Zie je trouwens nou dingen online waarvan je denkt 'echt iets voor Alissa', mail me, tag me, stuur me een berichtje of zet het hieronder bijvoorbeeld.

Via iemand die ik volg op Instagram kwam ik de kleine webshop Lot & Tom tegen. Toch maar even snuffelen hoor, ondanks dat Dani eigenlijk niks aan kleding nodig heeft. Direct viel mijn oog op een berg sale (je bent Nederlander of niet hè) en zag ik ook deze super stoere trui! Niet meer in Dani's maat, dus ik kan ook niet 'per ongeluk' nog even een trui scoren, maar wat een stoere trui zeg. Ik zou er geen blouse onder dragen bij hem overigens. Hij haat blousjes en het staat wat suf vind ik. Maar die trui is echt te gaaf.

Small Rags Sweater - Lot en Tom

Je hebt grote oorlellen, of je hebt ze niet hè. Daarin wil ik natuurlijk graag wel mooie tunnels of plugs dragen (ondanks dat deze madam een tikje lui is en vaak nog wel dezelfde houten tunnels draagt). En zo spotte ik deze zwarte houten plugs via All Over Piercings, zo ongeveer mijn home town voor piercings dus. Ik hou van de eenvoud van de plugs, de schattigheid die ze uitstralen met de vogeltjes en het mooie lijnenspel van het artwork. Sowieso, dit merk heeft altijd hele mooie houten plugs. Ik heb er meerdere sets van liggen.
Birds Plugs - All Over Piercings

Vorige week kregen we bericht dat het modderdag was op het kinderdagverblijf. Dani moest daarbij oude kleren aan (voor zover dat kan) en het liefst iets van kaplaarzen. Ik trok ze die ochtend aan en kwam er toch wel achter dat ze aan de krappe kant waren. Dani's voeten groeien dan ook als kool en zo ook met van die laarzen. Mijn oog viel van de week op deze laarzen, al twijfel ik om ze te bestellen. Je weet namelijk nooit hoe dat ze vallen en de grootste maat die er op voorraad is, is de maat die hij nu heeft. Maar leuk zijn ze zeker. En ook nog eens duurzaam.
Boxbo Regenlaarzen - Krijtwit

Miss Green is een Nederlands merk dat duurzame kleding maakt. Iets waar ik wel voorstander van ben. Mijn oog viel op deze mooie tuniek met prachtig werk op het rugpand. Van voren is hij mooi basic en heeft een nette halslijn. Mooi op een jeans of met een legging, hak er onder of stoere boot. Ik zie het al wel voor me dat ik hem draag. Nu alleen nog mijn portemonnee een keer lief aankijken daarvoor, die zal het er iets minder mee eens zijn.
Tuniek Selma - Miss Green

Laatst zag ik dit ook al ergens anders, maar ik ben totaal vergeten waar. Zo'n soort gereedschapsbord, maar dan tig keer mooier afgewerkt. Ik hou daar wel van. Ik zou het nergens kwijt kunnen hoor, maar er zijn dus ook speciale randjes en bakjes voor, zodat je er van alles in en op kwijt kan, dus echt een eyecatcher voor aan de muur.
Eina Pegboard - PS Ik hou van jou

Al minimaal 15 jaar koester ik een liefde voor glazen lampen. Deze mooie lamp in druppelvorm met een bruinige tint erover is werkelijk prachtig en echt tijdloos. Wat mij betreft mag je die direct wel hier komen hangen. Ik zou er dan nog zo'n ouderwets ogende led lamp in doen, je weet wel, retro heten ze nu. Helemaal mijn ding!
Be Pure Hanglamp - Trendhopper

Dit waren mijn favorieten voor deze week. Welke zijn jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties