Friday Favorites #40 - Ice Cream!

juli 14, 2017

Zomers weer roept om ijsjes, toch? Dat vind ik wel. En dus zet ik deze vrijdag mijn favoriete ijsjes producten op een rij. En dan heb ik het niet eens over de exemplaren die je zo op kan eten. De leukste ijsjes items voor jong en oud op een rij, want van ijsjes heb je nooit genoeg. En deze week weer een link love vol ijs-inspiratie.

I scream for ice cream!

Met dit t-shirt van Zoofs waant je kind zich direct in een zomerse sfeer. Deze aquarel ijsjes print is super stoer, voor zowel de jongens als de meisjes. Door de raglan-mouwtjes in contrastkleur oogt het als een baseball shirt en oogt hij net iets minder besmettelijk dan wanneer de mouwtjes dezelfde kleur hadden gehad. Ik hou ervan! Helaas was hij er niet meer in Dani's maat, anders had deze zeker in zijn kast gehangen. Of wellicht al helemaal versleten geweest, want Dani is echt een ijsjes monster.
T-shirt IJsjes - Zoofs

Een fijne stoffen zomertas, een spijkerjack, rugzak of basic top fleur je op met een stel hippe buttons. Bij Diniemini zag ik eerder al eens rammelaars en knuffels van deze ijsjes, maar buttons zijn wat mij betreft natuurlijk wel extra leuk. Ze hebben een roze ondergrond, dus zijn niet zo geschikt voor de jongens, maar wel erg leuk voor de stoere meiden, dames (en mama's?). Althans, ik zou ze wel op mijn zomer tas doen hoor. Ik heb een stoffen exemplaar met streepjes, die natuurlijk wel extra fleurig wordt van deze buttons.
Buttons IJsjes - Diniemini

A Little Lovely Company weet het iedere keer weer te doen: té leuke items maken. Waar ik nog altijd geniet van onze lightbox in huis, zijn deze ijsjes lampjes ook echt een hit. Ik zag ze bij een heleboel dames op instagram al voorbij komen en wat stylen die ze toch leuk. Echt iets voor in dit ijsjes-lijstje.
Ice Cream Light - A Little Lovely Company

Deze mocht niet ontbreken hoor. Hij is van de Xenos, maar serieus, een pinata mag gewoon niet ontbreken! Deze is in de vorm van een, jawel, ijsje en zou super leuk zijn op een Ice Cream Party. Misschien is dat al reden genoeg om zo'n feestje te organiseren. Leuke aankleding, ijsjes en dan de pinata als hoogte punt. Meppen maar!
Ijsco Pinata - Xenos

Oh my god, wat zijn deze cute! Lief Vilt maakt de leukste dingen van vilt, zoals deze prachtige, monochrome (!) slinger met ijsjes. Kleed er een feestje mee aan, de kinderkamer, de box of gewoon lekker je woonkamer. Want waarom ook niet? Haal de zomer en de ijsjes maar in huis, iedere dag is een feestje met deze slinger. I love it!
Ijsjes Slinger - Lief Vilt

Met zomers weer en veel ijsjes is er niks leukers dan m'n oren mee laten doen. En ondanks dat ik deze vorm er altijd minder handig uit vind zien dan hij is (al draag ik toch wel het liefst ronde, maar ze zijn minder ongemakkelijk dan ik altijd denk als ik ze zie), zijn ze wel echt mega gaaf.
Ice Cream Plugs - All Over Piercings

Dani heeft in zijn speelhoek een houten ijsje liggen van de Flying Tiger. Eentje met een witte bovenkant en spikkels. Echt iets leuks voor bij ons in huis, lekker niet te schreeuwerig en opvallend. En hij is er happy mee, want een ijsje is een ijsje toch? Wanneer jij ook het liefst speelgoed hebt wat mooi in huis staat (geef toe, veel leuker toch dan dat primair meets secundair kleurpalet), dan is dit wellicht wat. Oké, ze hebben kleur, maar pastel mag dan toch wel? Deze set is gemaakt van hout (had ik al gezegd dat ik een voorliefde heb voor houten speelgoed?) en is natuurlijk gewoon ideaal speelmateriaal.
Bloomingville Ice Cream Set - PSikhouvanjou

Hou je zelf nou ook van ijsjes? Dan is zo'n mooi duurzaam shirt van Armed Angels het natuurlijk helemaal. De basis is mooi zwart en kan dus overal bij en die print in wit en pastel is mooi niet té bombastisch, maar wel lekker zomers met een stel geweldige ijsjes. Ik zeg doen!
T-shirt Mari - Armed Angels
Linklove:

Wat is jouw favoriete ijsjes item? 

You Might Also Like

0 reacties