Dani and Dad - De vergelijking

juli 26, 2017

Afgelopen week liet ik je nog zie hoe Dani op mij lijkt. Mensen wijzen me er nogal graag op. Ik zocht foto's op van mezelf rond die leeftijd en vergeleek die met die van Dani nu. Best bijzonder om te zien hoeveel hij dan nog van mij weg heeft. Dit bericht gaf trouwens de nodige reacties. Natuurlijk zie ik er nog meer familieleden in en zeer zeker ook dingen van Martin. En dus werd het tijd om daar ook eens foto's van naast elkaar te leggen om te zien hoe de heren op elkaar lijken. Hij is duidelijk niet van de melkboer!

Hierboven nog een foto om je te laten zien hoe de heren er samen uit zien. Deze foto schoot ik afgelopen week van deze twee kroeldozen. Na het bericht van afgelopen keer verzonk ik deze keer in het album van Martin en kon zo alle foto's mooi doornemen. Zo leuk om alles terug te zien van jaren geleden!

33 jaar verschil, zo vader, zo zoon

Zit je er klaar voor om ze te vergelijken? Want ook de heren hebben heel veel van elkaar weg rond de leeftijd van 3,5 jaar oud. Zoals je ziet hebben ze hier wel een andere blik dan bij de vergelijking van mijzelf en Dani eerder, maar met deze foto zo naast elkaar is het heel goed vergelijken. Zo werd al aangegeven dat hij ook het kapsel en de blik heeft van Martin. Zeker wanneer ze wat dromerig kijken lijken ze flink op elkaar.
Overigens kwam ook heel vlug het moment dat ik zijn foto's kon vergelijken met foto's van opa's, oma's, oom en tante van rond die leeftijd om zo nog beter te zien waar hij bepaalde trekken en uiterlijkheden vandaan heeft. Daar ga ik het binnenkort nog wel eens over hebben natuurlijk. Ik genoot in ieder geval enorm van alle oude foto's van iedereen, de verhalen rondom en zag zelfs de mooiste foto's van mijn opa's en oma's voorbij komen uit hun jeugd. En weet je, dat is eigenlijk enorm bijzonder dat er nog foto's van iedereen zijn. Zeker omdat ik weet dat er een boel mensen al geen foto's van zichzelf hebben vanuit hun jeugd, laat staan dat die er zijn van opa's en oma's en nog eerdere generaties uit de familie.

Heb jij jezelf al eens zo vergeleken met je kids?

You Might Also Like

0 reacties