Vaderdag throwback

juni 17, 2017

Morgen is het hier in Nederland alweer Vaderdag. Tijd om de heren te verwennen toch? Ik blik vandaag terug op de vorige keren bij ons en vertel je wat wij gaven. Wellicht heb je er nog wat aan als last minute tips. Wat we dit jaar geven vertel ik later pas, om de pret natuurlijk niet te drukken. Zou zonde zijn als hij het al leest op de blog voor het zover is. Dit jaar beloof ik dan ook plechtig om er foto's van te maken, zodat je het niet alleen hoeft te lezen, maar ook kan zien.

Bier en een tekening
In 2014 was de eerste keer dat Dani zijn vader ook echt een cadeautje kon geven. We gingen voor de veilige kleurplaat hoor. Hij kraste er wat op los op een velletje en gaf dat daarna vol trots aan Martin. Deze foto is van die bewuste dag trouwens, al kan ik geen foto's terugvinden van de cadeaus zelf. Het WK was toen wel aan de gang trouwens, vandaar het oranje shirt van Dani. Zelf haalde ik voor Martin bier van zijn favoriete biermerk: La Trappe. De brouwerij zit hier niet zo ver vandaan en dus haalde ik het daar uit de winkel, inclusief een vers bierbrood. Liefde gaat door de maag bij mannen toch?


Showen wie de leukste papa is!
Dani verraste zijn pa, in 2015, met het ontbijt (op bed, ja ja, dat deden we spontaan!) met zijn, door mij gemaakte, pakje met I love moustache. Schattig niet waar? Verder had hij wat geschilderd voor Martin. Heerlijk vingerverven was dat. En veel poetsen. Martin wilde dat jaar wat voor de tuin hebben meen ik, of was het nou die tacker? Oké, ik geef toe, dat weet ik dan niet helemaal meer wat het werd. Maar wat ik wel weet is dat hij, natuurlijk, ook bier kreeg. Dat is wel een thema bij hem natuurlijk.

Twinning is winning!
Vorig jaar maakte ik dus deze twee shirts voor de heren met een toffe opdruk. Twinning is winning zeggen ze wel eens. Nou de heren kunnen maar wat twinnen hiermee. Nog steeds past het bij beide en zijn ze er mega trots op. Dani maakte dit jaar een werkje bij de peuterspeelzaal voor Martin. Zelf gaf ik ook nog een herinnering weg. Hartstikke leuk als je het mij vraagt. Trouwens, niet alleen mij, want Martin heeft het er nu nog over. Hij ging samen met mijn vader en schoonbroer voor een rondleiding en proeverij bij een lokale brouwerij. Niet dezelfde als eerst hoor, al hebben ze dat ook al een keer gedaan. Wij dames waren wel in de buurt (voor een high tea natuurlijk), want we moesten natuurlijk rijden. De heren hebben genoten van de proeverij, die wel erg uitgebreid bleek. En ze hebben de grootste lol gehad van hun leven. Als ik hun mag geloven was het zeker voor herhaling vatbaar!

Binnenkort vertel ik je wat wij dit jaar gaven met Vaderdag. Wat gaf jij de afgelopen keren voor Vaderdag? Let me know, ik ben benieuwd!

You Might Also Like

0 reacties