Vaderdag

juni 18, 2017

Vandaag is het alweer Vaderdag. En natuurlijk wordt de man des huizes vandaag verwend. Ik kan je nu nog geen foto's laten zien, maar ga je binnenkort natuurlijk trakteren op wat foto's van de dingen waarmee we de mannen hebben verrast. Dani wilde gisteren nog even vlug op de foto leuk doen, want dan kon hij ook op de blog om papa al vroeg een fijne Vaderdag te wensen! En die kans greep ik meteen aan en vroeg hem daarna meteen waarom hij zijn papa zo leuk vindt.


Dani aan het woord

'Ik vind papa de allerliefste, omdat hij altijd pap voor mij maakt. En omdat ik mag helpen in de moestuin. Ook mag ik wel eens bij hem in de auto rijden op de oprit, eet ik graag ijsjes met hem en mag ik soms van zijn cola drinken. Als mama is werken, haalt hij me op van school. En dan eten we frietjes en pannenkoeken samen. Of pizza, dat lust mama toch niet. Met papa ga ik naar de Efteling op de fiets. En als papa een dagje weg is, dan mis ik hem wel hoor. Dan knuffel ik hem wel als hij terug is.'

Oké, ik geef toe, Dani antwoordde in meerdere keren, maar alles zei hij wel hoor. O enne, die pap, dat is brinta. En die school, dat is het kinderdagverblijf. En dat met de fiets naar de Efteling, dat hebben ze één keer gedaan en dat is dus blijkbaar heel goed blijven hangen. Heb je jouw kind eigenlijk al wel eens gevraagd wat hij zo leuk vindt aan jou of de andere ouder? Het is mega schattig, ik raad het je echt aan!
Hier trouwens nog even een leuke collage van de heren samen! Ergens zijn we een jaartje vergeten, maar in 2014, 2016 en 2017 op 22 maart zijn deze foto's gemaakt. Ja echt waar, allemaal op dezelfde dag. Zo leuk om Dani te zien groeien hierin! Ik ben benieuwd hoeveel jaar we dit vol kunnen gaan houden op die dag, Dani op de nek van Martin haha. Maar voor nu heel leuk om weer even terug te kijken op de heren. Het is namelijk niet voor niets Vaderdag, dus ze samen in de kijker zetten is dan natuurlijk het allerleukst!

Fijne Vaderdag iedereen!

You Might Also Like

0 reacties