Project 365: 145-162

juni 14, 2017

Wat vliegt de tijd! Ik dacht serieus pas nog een update te hebben gedaan, maar inmiddels ben ik weer even voorbij die dag 162, het volgende punt voor een update. Dus neem ik je weer mee naar alle foto's die het jaar van ons straks markeren. De reeks maakte ik al eens eerder, een jaar lang foto's. Deze liet denk ik achteraf ook de start zien van mij en Martin samen. Het was een rommelige reeks geworden en deze keer wilde ik het dan ook over doen, maar dan meer in een stijl die bij elkaar zou passen. En daarbij is nog steeds ons leven het grootste thema, maar deze keer uitgewerkt in een wat meer monochrome tint met her en der een kleurtje.

Nieuwsgierig naar meer foto's? Kijk dan eens hier

Deze 18 foto's hebben toch wel Dani het meeste als onderwerp. Hij staat er maar liefst 8 keer op! Verder zie je nog wat gebeurtenissen voorbij komen, maar uiteraard vertel ik je er meer over bij de uitleg over de foto's zelf. Deze keer trap ik af met een leuk dagje uit!

Foto 145 t/m 150
 • Foto 145: Martin was een dagje vrij (Hemelvaartsdag) en omdat we toch langs Nijmegen moesten, gingen we daarna door naar het Openluchtmuseum. Dani was er helemaal in zijn nopjes. De speeltuinen, de tram, de huisjes, de dieren. Hij vond het maar wat geweldig daar. 
 • Foto 146: Deze vrijdag moest Martin wel werken en na een lollige bui belandde Dani bij mijn schoonbroer en ging ik met mijn zus de stad in en at daar deze gruwelijk lekkere boterhammen met hummus en gegrilde groentes. 
 • Foto 147: Dani mocht voor het eerst bij mijn moeder gaan kijken. Hij wilde ook een cadeautje geven en koos een ballon uit. Toegegeven: eigenlijk wilde hij een ambulance ballon geven, maar deze vond hij ook wel stoer, want die vloog. Hij holde er heerlijk mee door de gangen en bracht hem toch nog heelhuids bij mijn moeder. 
 • Foto 148: Van mijn zus kreeg ik een kaartje om me te feliciteren. Dit was de laatste dag dat ik nog vrij was, morgen zou ik officieel gaan beginnen met mijn nieuwe baan. En deze hippe flamingo's mochten natuurlijk niet ontbreken tussen de foto's. 
 • Foto 149: Dani ging weer voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Zo trots als een pauw met zijn lelijke rugzak ging hij op pad, als een echte blitskikker. 
 • Foto 150: Deze dag was ik vrij en Martin ook, dus besloten we met Dani naar Pukkemuk te gaan. Dani kon er heerlijk spelen en wij lunchten er wat.

Foto 151 t/m 156
 • Foto 151: En daar ging de kleine druif weer, op naar het kinderdagverblijf. Hij viste dezelfde kleren uit de mand met schone was (ik was er nog niet aan toegekomen die in de kast te leggen) en ging er weer vol goede moed heen. Wat een plezier beleeft hij daar!
 • Foto 152: We ontvingen wat leuke dingen voor Dani, waar hij maar al te graag een aantal keer mee op de foto wilde. Dagen op een rij... Bereid je alvast maar voor. Hier een top en short van Cribstar. 
 • Foto 153: Ik zei het je. Hier stond hij de blitskikker uit te hangen met zijn top van Little Buds. 
 • Foto 154: Goed, het weekend was begonnen inmiddels en het was heerlijk warm. Dus Dani ging nog even de bink uithangen met zijn outfit van Cribstar. 
 • Foto 155: Ik geef toe, dat korte broekje is geweldig. Ik vroeg mij deze warme zondag hier dus af of ze hem niet ook in mijn maat zouden hebben. Dat lijkt me namelijk echt heerlijk met het warme weer!
 • Foto 156: Terwijl ik die maandag aan het werk was thuis, kwam Dani aangelopen met een bloemetje voor mij. Mega schattig! Dus die moest wel even op de foto natuurlijk. 

Foto 157 t/m 162
 • Foto 157: De laatste dag van het lekker weer en dus wilde meneer weer zijn top aan van Cribstar. Hij had er ook een t-shirt van gehad, maar waarom die niet in de reeks staat weet ik niet. Hij staat wel op mijn Facebook bovenin en op mijn Instagram is hij ook al veelvuldig voorbij gekomen. 
 • Foto 158: Luie woensdag. Althans, voor Siep dan. Ik mocht echt niet lui doen. Dani werd die ochtend wakker met totaal geen zin, maar wij moeten nou eenmaal werken. Toegegeven, ik had ook wel net als Siep zo lekker lui willen blijven liggen. 
 • Foto 159: Deze vrolijkerd had er vandaag weer zin in, wel met zijn popje nog in de hand hoor. 
 • Foto 160: En opeens was het weer omgeslagen en regende het pijpenstelen. Zo wil je niet wakker worden zeg. Het leverde dus deze foto op, een bak regen op de garage. 
 • Foto 161: Gelukkig was het uitslapen op zaterdag! Althans, zo ongeveer. Want wat is nou echt uitslapen met een peuter in huis? 
 • Foto 162: Die zondag had ik een lekker recept op de blog, waar deze foto bij hoort. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties