Klaar voor de zomer

juni 06, 2017

Afgelopen week rolden er een aantal nieuwe zomer kleren voor Dani binnen. De kleren van afgelopen zomer, met name de tops en shorts, waren toch wel wat te klein geworden. Ondanks dat hij niet heel veel zwaarder is geworden, is hij toch wel iets breder op de heupen. Maar vooral is hij natuurlijk flink de lengte nog in geschoten. Tijd voor wat uitbreiding aan de garderobe dus. Dani staat er met de volgende items weer als nieuw en blits op.

Summer Ready!

De velourse short van Cribstar lag bij ons binnen. Een fijne korte broek in een old school modelletje. Een zwarte short kan wat mij betreft bij ieder kind wel in zijn garderobe worden toegevoegd. Alles past erop, printjes, effen, kleuren en monochrome. Ideaal ding dus. En hij is heerlijk zacht! Om eerlijk te zijn, toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik maar één ding: 'Die wil ik ook in mijn maat!'. Helaas hebben ze dat dan weer niet bij Cribstar, maar Dani mag er deze zomer weer stoer op staan in zo'n lekkere short. Wat mij betreft valt hij trouwens lekker op maat. Het is een maat 2-3 jaar en ondanks dat Dani alweer 3,5 is, is het nog steeds geen heel breed ventje.

Deze stoere top van Little Buds zag ik onlangs voorbij komen op Instagram. Na een kort mailtje met de eigenaresse is deze baggy top juist lekker lang en dus ideaal om met dunne ventjes een maatje omlaag te gaan. Ik ging dus voor een 98 en zoals je ziet is ook deze nog lekker lang. Hij valt zo mooi slank, maar niet super straks. Dus echte een ideale top als je het mij vraagt. Hij is gemaakt van bio katoen, heeft een toffe kangoeroezak voorop en zit werkelijk prachtig in elkaar. Daar gaan we nog veel van genieten!

Dit t-shirt van Cribstar kwam ook mee en had ik eigenlijk een maatje groter gekocht dan de rest. Een 3-4 jaar. Maar dit t-shirt valt aan de voorkant net zo lang als de top hieronder in 2-3 jaar, en ook net zo breed overigens. Even rekening mee houden dus wanneer je voor zo'n t-shirt gaat. Wel is hij super gaaf om te zien, heeft er een toffe all over print op staan met grappige gezichtjes en heeft een bijzondere snit aan de achterkant, zoals je ziet op de foto. Aan de achterkant is hij een stuk langer, maar dan niet afgerond zoals je vaak ziet, maar een stoere rechte achterkant.

Topjes waren voor deze zomer ook enorm nodig, de meesten waren allemaal te klein geworden. Deze top valt baggy en redelijk ruim voor de maat. Maar met het warme weer geeft dat natuurlijk helemaal niks, dan kan het een beetje los wapperen. Altijd lekker als je het mij vraagt. Dani was zelf erg in zijn nopjes over deze 'bubbles' top van Cribstar. Hij vindt de print erg mooi en wilde hem dan ook direct aan. Tijd voor het weer om nog meer mee te zitten, zodat hij heerlijk kan genieten van zijn nieuwe items.

Zijn jouw kids al klaar voor de zomer?

You Might Also Like

0 reacties