Friday Favorites #43

juni 30, 2017

Voor mijn Friday Favorites van vandaag zocht ik weer naar de leukste items op Etsy die op dit moment in mijn lijstje staan. Er is zo veel leuks daar te vinden, bijna alles is handgemaakt, vintage of helpt je om de leukste dingen te maken. Heerlijk snuffelen daar. Vandaag zet ik weer een aantal favorieten voor je klaar, waar ik helemaal vrolijk van word en echt even met je wil delen. 

Friday Favorites

Dit is gewoon een behang dat je daar kan vinden! Hoe gaaf is deze? Ik zie hem al voor me op één muur in huis, in de woonkamer bijvoorbeeld of in de slaapkamer achter ons bed. Ik ben er helemaal weg van, wat een eyecatcher is het!
Behang

Deze vilten onderzetters worden gesneden voor je in Rotterdam. Niks leukers dan een pareltje vinden van eigen bodem toch? En ondanks dat ik eigenlijk geen wolkjes meer kan zien, vind ik dit dan weer wel erg tof om te zien. In het rustige grijs, van synthetisch vilt gemaakt en door het lasersnijden pluizen de uiteindes niet zodat er een prachtige afwerking ontstaat.
Onderzetters

Deze enorme knuffels laten je portemonnee wel huilen hoor, maar wat zijn ze mooi! Het franse merk Big Stuffed bestaat uit een heleboel toffe enorme knuffels van prachtige kwaliteit en met deze mooie look. Ze zouden prachtig staan in een baby/kinderkamer, maar ook gewoon zo ter decoratie op je bank. Net iets mooier dan een gewoon sierkussen toch? Al vind ik het idee van aan de muur ook wel erg leuk, zo worden ze nog meer bijzonder en dat mogen ze ook wel hebben voor die prijs als je het mij vraagt.
OctopHus

Ken je dat? Eenmaal dat je kindje zo'n leeftijd heeft bereikt dat je bepaalde dingen niet meer nodig hebt, kom je de leukste dingen daarvoor tegen. Check bijvoorbeeld zo'n wiegdeken. Natuurlijk zijn die ook wel handig op de bank hoor, maar zeg nou zelf: die styling van een wiegje zou het helemaal zijn als Dani nog een baby was. Maar dat is hij niet meer, dus blijft het bij kijken naar dit mooie dekentje.
Deken

Ondanks dat Dani al een rugzakje heeft uitgezocht en ik er eigenlijk niet meer naar hoef te kijken, viel me toch wel dit mooie exemplaar op. Een handgemaakte rugzak met een tijdloos en unisex patroon. Daar zou ik hem wel mee willen zien gaan, al verzenden ze niet naar Nederland en heeft Dani al een *kuch*lelijke*kuch* rugzak van Thomas de trein uit gezocht waar hij volledig mee in zijn nopjes is. Ach, hij moet er mee lopen toch?
Rugzak

Siep is nog steeds niet van de mandjes (madam ligt op het moment het liefst heel de dag door tegen me aan of op mijn schoot/buik), maar toch betrap ik  me er op nog wel eens naar toffe mandjes te kijken. Al is het maar omdat ze zo schattig staan in huis. Check nou deze enorm schattige in de vorm van een, jawel, kat. Ik moet er alleen niet aan denken hoe hij eruit ziet met die haren van Siep. De witte zullen vast niet zo op vallen, maar die zwarte...
Kattenmand

Goed, het is net zomer en ondanks dat het mooie weer alweer weg is en ik wel hoop dat er nog meer komt, keek ik toch nog een keer naar deze mooie sjaal. Hij is met de hand gebreid en is mega leuk dus voor Dani. Met een vossenhoofdje en bijpassende pootjes. Hoe schattig is dit? Zie je hem al gaan? Het zou stiekem nog leuker zijn als er een matching mutsje was met oortjes denk ik zo.
Vossensjaal 

Deze minimale vaas is toch ook wel echt een eyecatcher en wilde ik toch nog wel even laten zien hoor. Hij is er ook met een zwarte dip en ondanks dat ik dat ook wel tof vind, vind ik denk ik de grijze variant nog mooier. Rustiger als je hem zo ziet. De styling rondom is ook echt geweldig trouwens en ik moet hem daarom ook wel echt even hier nog laten zien!
Keramische vaas
Wat is jouw favoriet hieruit? Heb je nog een hidden treasure gevonden die ik echt moet kennen?

You Might Also Like

0 reacties