Friday Favorites #41

juni 16, 2017

Confessie! Vroeger als meisje al was ik helemaal fan van eenhoorns. Ik spaarde My Little Ponies. Echt, ik had er bergen van. En ik was helemaal wild van de film 'de kleine eenhoorn'. Die videoband heb ik toen helemaal versleten zeg. Die verzameling ponies is inmiddels weg, de videoband kunnen we niet meer afspelen, maar mijn liefde voor eenhoorns is er nog steeds hoor. Heel subtiel, maar mijn hart gaat nog steeds sneller kloppen als ik ze zie. En dus ga ik je deze keer in de Friday Favorites volgooien met eenhoorns!

Deze kledinghangers zag ik staan online. Het zijn houten haakjes die middels lasers gegraveerd zijn met super schattige afbeeldingen. Ze doen me ook erg denken aan MLP's, met de plaatjes op hun zij en de lange manen. Super schattig zeg. Had ik maar een meisje om de kamer mee vol te hangen.

Kledinghangers via Winkeltje van Anne

Nog zo'n 'had ik maar een meisje' gevoel kreeg ik hiervan. Een haarband met een eenhoorn look. Ze zijn er in tig kleuren en ook wel gewoon in het zwart-wit hoor. Maar zeg nou zelf, zo'n pastel variant is toch veel mooier? Dat past veel beter bij mijn gevoel rondom eenhoorns. Ik weet niet of hij mij ook zou passen, maar voor carnaval zou hij natuurlijk ook gewoon geweldig zijn.
Diadeem van Tiny Little Cactus

Geloof me, ik heb serieus getwijfeld om deze trui niet gewoon voor Dani te bestellen. Hij is wel erg kleurrijk hoor, maar ook zo enorm leuk. En fout. En ook gewoon heel leuk. Dani gaat hem toch niet aantrekken alleen en dat gemopper rondom wilde ik niet hebben met de prijs van die trui. Trouwens, ik denk ook dat Martin ook zou zeggen dat hij hem niet aan zou doen bij Dani. Maar stiekem had ik het wel gewoon willen doen. Kan best toch?
Mini Rodini Sweater via Orange Mayonaise

Dit is een breipatroon voor een eenhoorn muts met sjaal. Echt, het kleurgebruik op de foto zorgt er gewoon voor dat je er nog meer verliefd op raakt! En die sjaals zijn ideaal, want de muts draagt meer als een capuchon en dat zit echt heel erg lekker.
Breipatroon via Etsy 

Deze muurhanger van Boramiri is echt zo'n ding waar ik wel naar kan blijven kijken. Betoverend gewoon. Het kleurgebruik, de manier van vervaardigen, de blik van de eenhoorn, de details. Hij is zo enorm mooi! Zou hij passen in de woonkamer? Al denk ik niet dat de heren er zo blij mee zullen zijn als ik dat in de woonkamer hang. 
Eenhoorn van Boramiri
Deze is dan wel weer wat beter binnen de grenzen voor de rest van het huishouden hier. Shoppers zijn ideaal en in plaats van een naam kun je er vast ook wel gewoon een ander woord neerzetten. Stiekem hoop ik op een 'Unicorns made me do it' erop, maar dat zal vast te groot zijn. En dan maar volladen die tas in iedere winkel, het excuus staat er al op haha. 

Shopper van Bebi Amsterdam

Deze! Ik wil hem, ik wil hem, ik wil hem! O man, vergeet me niet als ik jarig ben. Ik wil dan zo'n over de top lelijke pinata in de vorm van een eenhoorn hoor. Hij is van de Xenos en dat zie je ook wel. Maar wat geeft het? Lekker erop los slaan en een dik feestje geven. Als ik dit als klein meisje had gekend, had ik er vast veel over gedroomd.
Pinata via Xenos

Wat een kunstwerk, deze hanger. Hij wordt geleverd zonder ketting of tegen bijbetaling met een leren koord. Zelf zou ik hem denk ik eerder hangen aan een zilveren ketting met grove schakels. Meer omdat ik zilver mooier vind en de grove schakels wel bij de hanger vind passen. Vroeger, pubertijd zeg maar, zou ik hem wel gedragen hebben met zo'n leren koord. Super stoer vond ik dat. En die hanger ook, nog altijd geweldig hoor!
Zilveren hanger via Etsy

Op een zomerse stoffen tas zou deze pin wel mega te gek staan. Zie je me gaan? Even een eenhoorn telefoonhoesje bij Ali Express scoren erbij om de look af te maken en lekker de deur uit met wat kleine eenhoorn details. Deze pin is trouwens in het mint, ze zijn er ook in regenboogkleuren hoor, maar ik vind de mint variant dan mooier. Net wat subtieler en meer eenhoorn-achtig als je het mij vraagt.
Eenhoornbroche via Lola Life Lines

Feestjes zijn niet af zonder ballonnen! En kijk nou toch wat ik zag bij Jetjes en Jobjes. Een eenhoorn-kit voor ballonnen. Zo enorm tof zeg! Niet voor Dani hoor.. o, wacht. Dat gaat dan ook niet voor mezelf, want ik ben natuurlijk op dezelfde dag jarig. En het twee keer vieren is ook zo wat. Maar het idee had leuk geweest toch?
Ballonnen kit via Jetjes en Jobjes

En, hoe tof vind jij eenhoorns eigenlijk?

You Might Also Like

0 reacties