Friday Favorites #39 - Top weer!

juni 02, 2017

Het warme weer was er weer enorm en de korte broeken en tops werden weer voor de dag gehaald. En opeens viel me op dat er een boel tops waren voor Dani die hij niet meer paste. Vorig jaar had ik er al een boel gemaakt voor hem, omdat er in de winkel eigenlijk niks leuks te vinden was. Dit jaar is dat gelukkig anders en vond ik een berg gave tops die ik Dani zo zou aantrekken! En die wil ik natuurlijk wel met je delen, want ook jij wil jouw kind natuurlijk fashionable de deur uit sturen.

De 8 leukste zomerse tops voor coole kids

Deze top van Cribstar is echt leuk voor de zomer. Een zwart exemplaar met zomerse bubbels erop. Ik hou van zwart, wist je dat al? En het staat Dani uiteraard heel leuk, dat vindt hij zelf ook. Zo'n top kun je op een berg korte broeken doen, want zwart staat eigenlijk overal wel op. En doordat de print niet extreem bombastisch is, zou ik het nog wel aandurven om deze print op print te gaan dragen bij hem. 
Cribstar

Deze top van Little Buds viel me op Instagram direct op. Ik kende ze niet, maar via iemand die ik volg zag ik een item van ze en via de tag kwam ik er terecht. Deze top is van hun nieuwe collectie en via Marlous (de dame achter Little Buds) ben ik te weten gekomen dat ze ook lekker lang vallen. Dus met zo'n dun ventje zoals die van ons kun je prima een maatje downsizen. De basis is lekker basic, maar de buidelzak maakt hem toch net wat spannender. Lekker stoer, echt wat voor ons!
Little Buds

Daphne Vos maakt en zeefdrukt al haar items zelf. In haar shop zag ik verschillende tops staan, maar toch merk ik dat ik meer uit ga van wat meer rustige all over prints op het moment. Al heeft ze echt wel hele leuke ertussen staan! Zelf koos ik deze in het zwart met witte spikkels, maar in de voorbeeld kleur kahki met zwarte spikkels is hij ook erg gaaf. 
Daphne Vos

Oké, toegegeven, deze had je vast niet verwacht. En uiteindelijk zou hij hier denk ik ook niet in de kast belanden, meer omdat ik denk dat Dani hem niet aan zal willen. En dat Martin het vast helemaal niks vindt voor Dani en ik dan dus weer commentaar krijg. Maar eigenlijk vind ik hem wel echt heel erg gaaf hoor. Lekker vrolijk en stoer voor de zomer. 
Mini Rodini

De 8 leukste shorts vind je hier Summer Shorts

Deze print zag ik vorig jaar ook al veel voorbij komen bij Instagram-moeders. Mingo maakt een berg basics, waaronder dus deze top. Zelf heb ik nog nooit iets van Mingo in huis gehad, maar de dames zijn er allemaal heel erg over te spreken. Dat het met name basics zijn spreekt mij erg aan en deze print is natuurlijk ook erg leuk voor de zomer als top. Duidelijk eentje om te overwegen!
Mingo

De verfspetterprint van Nununu blijft denk ik wel een van mijn favorieten. Sowieso vind ik een verfspetterprint erg tof en op een top natuurlijk al helemaal. Ik vind zo'n top echt mega stoer en zie Dani er deze zomer dan ook al helemaal in lopen als het aan mij ligt. Hij kan overal op, effen broekjes, jeans shorts, all over print shorts, kleurige korte broeken en monochrome shorts. Een ideaal item dus als je het mij vraagt. 
Nununu

Soms is een top die lekker opvalt en anders is ook wel eens tof. Maar het liefst wel monochrome naturlijk! Deze top heeft een klein ruitje als print, met daarbovenop wat gekke gezichtjes en contrasterende boordjes. Eentje die wat mij betreft ook op heel veel dingen kan, al zou ik hem denk ik zelf het leukste vinden op een mooie zwarte korte broek. Niet te druk, laat die top maar zijn ding doen. Bij Dani zal hij ook wel in de smaak vallen, kennende hem ziet hij vast leeuwen in die gezichtjes.
Papu

Ondanks dat geel echt niet mijn ding is, werd ik wel meteen vrolijk van deze top. Een grappige smiley met veelal monochrome, leuke doodles en de banaan erin. Als je hier niet vrolijk van wordt, dan weet ik het ook niet meer. Zelfs Dani kon er om lachen, dus ik gok wel dat er ook geen strijd komt bij het aantrekken als we deze zouden hebben. En voordeel van deze is dat hij bijna overal op kan. Ik zou hem alleen niet dragen op een grijze short denk ik, dan wordt het zo'n vlak. Maar of je hem nu op andere kleuren draagt, zwart, of leuke all over printjes, het kan wat mij betreft allemaal. Behalve geel dan, maar dat ben ik. 
Ammehoela

Welke zomerse tops heb jij al voor je kids gescoord?

You Might Also Like

0 reacties