Weekly #37

mei 08, 2017

Ook deze maandag heb ik weer een weekoverzichtje voor je klaar staan. Er zijn wat belangrijke afspraken geweest deze week en verder vooral ook wat leuke uitjes en een gezellige meiden dag uit. Even lekker zonder de heren de deur uit. Want ondanks dat ik ze voor geen goud kwijt wil, even een dagje niet is ook wel erg lekker hoor.

Maandag
Weer eens een dag rommelen thuis en bij mijn moeder. Moet ook gebeuren. We zorgden dat er van alles alvast gedaan zou zijn, zodat we die dinsdag dat niet meer hoefden te doen. Na de lunch was nog kort het idee opgekomen om te gaan wandelen, maar eer we zo ver waren was het alweer theetijd, zat Dani lekker op de bank tv te kijken en is dat plan dus ook in het water gevallen. Volgende keer beter dan maar.


Dinsdag
Vandaag had ik een drukke dag, waar ik maar even kort en bondig over ga zijn hoor. Dani bracht ik namelijk al vroeg naar mijn schoonouders, om door te rijden naar een sollicitatiegesprek. Na een prettig gesprek reed ik door naar mijn moeder, om met haar de rest van de dag in het ziekenhuis te zitten vol met gesprekken met een positieve wending. Daarna haalde ik Dani weer op, die inmiddels een hele dag spelen erop had zitten en lekker eten en zo weer mee naar huis kon om nog even te knuffelen met zijn vader en zo weer naar bed te gaan.

Woensdag
Wederom een rustig dagje. Bijkomen van de gesprekken de dag ervoor, alles samen evalueren en doornemen. Verder heeft Dani nog genoten van extra aandacht en eer we thuis waren was hij ook nog als een blok in slaap gevallen in bed. Iets wat hij eigenlijk normaal niet doet, maar hij leek er spontaan erg aan toe. Tijd genoeg voor mij om dus nog lekker het huishouden te doen en te koken, zonder Dani aan mijn benen.

Donderdag
Boodschappendonderdag! Jawel, ook deze week weer gewoon op donderdag. Hoe verrassend toch. Ik plande het eten voor die week (wat ik ook vertel in de blog, inclusief het recept van deze makkelijke burger). Daarna vertrokken we nog voor een nieuwe batterij in de horloge van mijn moeder. Dani kon zich lekker uitleven door wat rond te lopen en tv te kijken bij de naastgelegen winkel. Zelfs Martin was vroeger thuis dan normaal. Even nog met zijn allen wat rondlopen, om daarna lui op de bank te ploffen.

Vrijdag
Vandaag had ik afgesproken om met een vriendin en de kids te gaan spelen bij Pukkemuk. Dani wilde eerst nog douchen toen ik voorstelde nog even vlug mijn haren te wassen. Dus eer we zo ver waren, want hij heeft er voor de verandering echt gruwelijk lang in gezeten... 'Kijk mama, ik was zelf mijn haren' om daarna nog een hele tijd te spelen met van alles. Daarna was het alweer tijd voor de lunch en vertrokken we voor een, althans zo was het aangekondigd, feestje, want Pukkemuk is 16 jaar geworden. Het feestje hebben we wellicht gemist, maar de kinderen hebben er heerlijk gespeeld en zijn echt ruim 5 uur bezig geweest. En die avond vroegen we Dani of hij nog even bij zijn opa en oma wilde spelen. Hij zou zelf wel even bellen zei hij.. 'Oma, mag ik komen logeren?'. Ja hallo, dat zei ik niet. 'Maar ik wil dat wel'. Dus... Die ging logeren. Na een gezellige avond hebben wij nog 2 uur gewandeld om daarna in bed te ploffen. Lekker uitslapen!

Zaterdag
Of nou ja.. uitslapen. Zo heel laat waren we niet eens. Martin wilde graag nog even naar een tuincentrum in Turnhout, waarna we doorreden naar het Wijnegem Shopping Center. Dani bezocht daar de Plopsa winkel, was volledig in zijn nopjes om alles wat hij zag. Gek genoeg werd hij nergens hebberig van en liep doodleuk weer de winkel uit. Hij wilde liever naar de Lego winkel. Daar dook hij meteen op de duplo tafel, om volledig te missen dat er 3 mannen in pak stonden (Star Wars pak bedoel ik dan) en eer hij dat zag schrok hij zo enorm dat hij er eentje met een duplo blokje heeft bekogeld... Ahm, oeps! Hij wilde spontaan niks meer daar. Ze hebben er trouwens zo'n fontein met van die waterstralen (gekke uitleg, ik weet het) waar ze tussendoor kunnen lopen. Ideaal om je kinderen even lekker te laten spelen. Dani vond het geweldig. Hij heeft het niet droog gehouden alleen... maar dat droogt wel.

Zondag
Vandaag had ik met een vriendin afgesproken om te gaan High Tea'en. Ik zag een gesponsorde add voorbij komen op Facebook (wat een bende, ik zie echt alleen maar bergen met reclame op het moment en mis echt zoveel nuttige dingen van mensen) en tagde haar erin. High Tea met shoppen in een dorpje niet ver weg. Dat klonk als de ideale dames dag uit! En eerlijk is eerlijk, de high tea was niet helemaal top, al verwacht ik dat het eraan lag dat ze een berg mensen hierdoor tegelijk kreeg en dus alles ruim van te voren had voorbereid. Verder wel een erg leuk zaakje overigens! We besloten daar nog wat winkels te bekijken en zijn later nog gezellig in Tilburg de stad in gedoken en hebben daar een berg leuke kleding en accessoires gezien. Een hele gezellige dag uit!
Op de blog die dag las je trouwens over dit lekkere recept dat ik die week gemaakt het, met verse spinazie uit de tuin. Een dikke aanrader!

En zo vloog de week voorbij en starten we vandaag een nieuwe week. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties