Weekly #36

mei 01, 2017

De week vloog voorbij en voor je er erg in hebt is de maandag al weer aangebroken. Tijd om de blogweek weer te starten met een overzichtje van mijn afgelopen week. Nieuwsgierig naar hoe ik bijvoorbeeld onze Koningsdag invulde? Je leest het in deze Weekly.

Maandag
Een rustige maandag voor mij. Het werd een ochtendje opstarten thuis, de boel op orde maken en wasjes wegwerken. Na het huishouden ben ik met Dani vertrokken naar mijn moeder. Daar zouden we lunchen en erna met mijn moeder nog naar een afspraak gaan. Na die afspraak en nog een berg geregel was het weer tijd om naar huis te gaan en te genieten van lekker eten. Dat werden het gerecht Teriyaki Noodles uit de wok.


Dinsdag
Deze ochtend werd er ook weer aangerommeld thuis. De was verder wassen, ophangen, opruimen, stoffen, etc. Daarna vertrokken we weer naar mijn moeder. We hadden de dag ervoor al wel bedacht dat een middagje Waalwijk nooit weg zou zijn. Altijd gezellig even de deur uit, wandelen, een frisse neus halen en wat winkels bekijken. Voor Dani was het blijkbaar een nogal vermoeiende dag. Nadat we thuiskwamen wilde hij op zijn kamer gaan spelen met zijn houten trein. Ik vond hem daarna in bed, heerlijk te slapen.

Woensdag
De kamers opruimen, stofzuigen. Dat huishouden mensen... Je gelooft het vast niet, maar ik was er flink mee bezig deze week. En zoals je ziet zag het kamertje van Dani er weer tiptop uit naderhand. Snotjes van het behang gewassen enzo (hoe verzint hij het?!). In de middag stelde mijn ma voor om naar de woonboulevard in Oosterhout te gaan. Dat was al lang geleden en we wandelden er wat rond, dronken nog een kopje thee en vertrokken met lege handen.

Donderdag
Deze donderdag was het Koningsdag. En ondanks dat we vaak wel de rommelmarkten gingen bekijken in de omgeving, besloten we er dit jaar niet aan te doen. Achteraf bleek het ook erg tegen te vallen. Daarnaast was het zo dat we in de middag hadden afgesproken bij mijn zus. Dani zou daar gaan logeren. Wel twee hele nachtjes! Dat werd de vlag uithangen natuurlijk. We bezochten onderweg er naartoe wat tuincentra om vervolgens aan te komen bij mijn zus. We maakten met zijn alleen een wandeling, aten met zijn allen een lekker baksel van mijn zwager. En nadat Dani daar lekker te bed was gegaan, konden wij nog een gezellige avond maken met zijn vieren. Spelletje erbij en gaan met die banaan. Het was trouwens een erg leuk spel als je het mij vraagt: Mystery of the Abbey. Er is in de abdij een moord gepleegd en je gaat onderzoeken wie het gedaan heeft.

Vrijdag
Vandaag een hele dag geen Dani. Ik nam het er alvast van om even rustig wakker te worden en te douchen zonder een peuter die je constant roept, mee wil douchen en dan gaat zeuren dat de kraan aan staat en hij nat wordt... (als het aan hem lag hadden we een bad). Daarna haalde ik mijn moeder op voor de boodschappen die nog gedaan moesten worden en lunchten we samen. Na de lunch vertrok ik weer naar huis om mijn boodschappen op te ruimen, wat te rommelen in huis, pakketjes aan te nemen (binnenkort vertel ik je daar meer over, het is voor de blog!) en te bedenken wat het avondeten ging worden. Zoals je ziet: het werden kaiserbroodjes met een burger er op. Voor mij de groene bonen burger van Vivera, tesamen met mayolijn en een verse sla uit de tuin. Jum! In de avond maakten we er even gebruik van dat Dani er niet was en gingen we nog weg voor een lekkere avondwandeling en bezochten we mijn schoonouders.

Zaterdag
Deze dag besloten we nog even de deur uit te gaan met zijn tweeën voor Dani weer thuis kwam. Uiteindelijk bleek dat hij nog een leuke dag ging houden en naar Fort Vuren ging. De foto van deze dag is dan ook door mijn zus gemaakt en was dus bij dat Fort. Wijzelf bezochten nog wat tuincentra die we nog niet eerder kenden. Op Facebook had ik er eentje gezien die echt heel lief omschreven was. Een beetje een domper wel toen we er aankwamen en het echt niet was wat we hadden verwacht. Ik ben daar wel een ster in hoor, in zulke dingen uitzoeken. We gingen dus al op tijd weer richting huis en zorgden voor het eten voor die avond. Dani was inmiddels weer terug en we aten met zijn vijven, wandelden nog lekker door de wijk (want het was zoooo lekker warm) en in de avond speelden we weer een spelletje. Ik vond eerder bij de Action een Pubquiz en we hebben dus een hilarische avond gehad.

Zondag
We waren er voor een zondag al vroeg uit en ik besloot voor ons allen een lunchpakket te maken. Zo konden we mooi naar de Efteling leek me. Het weer was prachtig en de website beloofde 'gezellige drukte'. Dat was niet helemaal waar hoor... We reden er langs en zagen het reserve parkeerterrein al volledig vol staan. Mega drukte dus, dat gingen we écht niet doen. Dani wilde wel ergens heen en ik stelde voor om iets buiten te doen vanwege het lekkere weer. En zo kwamen we in Uden aan bij dierentuin Zie-Zoo. Dit is ooit begonnen als een privé dierentuin en inmiddels is hij vaak open voor bezoek. Verwacht hier geen bergen bijzondere dieren hoor. Maar wel een leuk dagje uit voor de kids.

Dit was onze week! Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties