Shop Saturday #37

mei 27, 2017

De Shop Saturday staat garant voor toffe shops, merken en webshops. Winkels en merken waarvan ik vind dat jij ze moet leren kennen. Ze hebben mooie items, unieke concepten, zijn duurzaam, modern en hebben vaak veel monochrome dingen. En of het nu gaat over kinderkleding, spullen voor in huis of de leukste hebbedingen, één ding hebben de winkels uit de Shop Saturday altijd gemeen: ik vind ze te gek. En zo staat ook voor vandaag weer een tof merk voor je klaar waarvan ik vind dat je deze moet leren kennen.

Daphne Vos

Eigenaresse Daphne maakt en bedrukt alle items in haar shop zelf. Alle items worden met de hand gezeefdrukt en je daarna prachtig voor je in elkaar gezet. Vaak kun je kiezen tussen kleuren, lange en/of korte mouwen en bij bepaalde items zelfs of de print voorop of achterop komt. Wanneer je je kids echt stoer, modern en vooral ook uniek wil kleden, dan is dit echt een merk waar je moet gaan kijken. Uiteraard laat ik mijn favorieten zien.

Deze short heeft een all over print, volledig gezeefdrukt. Het bijzondere aan de all over prints van Daphne Vos is dat deze bij alle maten ongeveer hetzelfde zitten. Daar waar bij de meeste merken de print van te voren al op de stof gedrukt is en vanuit daar gewerkt wordt (en dus ook bij alle items de print anders valt), is dat bij Daphne Vos dus niet zo. Voor de zomer heeft ze een aantal shorts online staan met toffe prints. Voor meisjes zijn er ook nog bloomers (van die pofbroekjes) en hele lieve rokjes. Maar als jongensmoeder kijk ik natuurlijk eerder naar de stoere shorts.
Korte Broek

Wat een mega bijzondere all over print is dit! Hij viel me meteen op. Dit is een sweater waarvan je weet dat je een bijzonder item te pakken hebt. Een prachtige print op een heerlijk model sweater. Kennende mezelf zou ik gaan voor een donkergrijze variant met witte opdruk, al klinkt een sweater hiervan in het legergroen met een zwarte opdruk ook wel erg gaaf. Wanneer je wel meer van de kleuren bent, dan is deze optie, in het mint groen, wellicht helemaal jouw ding al. Of in het roze, of okergeel. Of misschien wel in 'dusty blue'.
Sweater

Het warme weer was er weer en direct krijg ik zin in korte broeken, sandalen en vooral ook stoere tanktops. Vorig jaar vond ik het nog een mega gedoe om leuke te vinden voor Dani en ging uiteindelijk zelf maar aan de slag. Dit jaar zag ik onderstaande top en was op slag verliefd. Dit is een khaki groene met zwarte print, maar hij is er in nog meer kleuren (ook zwart met witte print!). Laat dat mooie weer maar blijven, maar dan wel in de mooie tops van Daphne Vos. Deze staat dan ook op mijn wishlist voor dit jaar, zodat Dani er weer stoer bij kan lopen.
Tanktop

Wat is er schattiger dan dit? Een wit t-shirt met een zwarte print. Maar dan ook echt zo'n print die je doet terugdenken aan die toffe prenten van vroeger, over de flora en fauna. Zowel stoer als lief en dan ook mega geschikt voor kinderen als je het mij vraagt. Ik weet zeker dat als ik hem Dani aan trek, dat hij eerst gaat vragen wat alle dingen erop zijn, zoals de haasjes en de klaprozen.
T-shirt

Daphne Vos heeft ook nog broeken in haar assortiment. Een aantal toffe broeken mét print, maar ook broekjes met een tof dubbel gestikt stuk op de knieën. Zo krijg je een broekje met een bikereffect, wat natuurlijk mega stoer staat met de all over print shirts en sweaters uit haar collectie. Print op print is voor mij soms wat te gedurfd en ik zou dan ook sneller kiezen voor zo'n toffe broek. En het ideale is dat deze broeken natuurlijk heerlijk zitten.
Broek

Dit is echt zo mijn ding! Een toffe tuinbroek van sweatstof in een effen kleur, maar ze zijn er ook met prints. En ook in het kort trouwens. De manier van dragen is ook helemaal mijn ding, mooie streep eronder en gaan met die banaan. Zie je Dani al lopen? Ik wel hoor!
Salopette

Dit past echt mega bij Dani. Doen alsof hij je niet hoort en ondertussen gewoon doorgaan. Het allerleukste aan deze sweater, naast de enorme herkenbaarheid, is dat je de print ook nog op de rug kan laten zetten. Handig wanneer je peuter, Dani in mijn geval dus, snel omdraait om te doen alsof hij je niet hoort. En dan maar eens proberen je lach in te houden.
Sweater

Streepjes! Streepujes, streepjes en nog meer streepjes. Ik ben toch zo'n fan van streepjes. Dit shirt heeft het helemaal, past overal bij en onder en dat borstzakje maakt het natuurlijk helemaal af, met de diagonale streep. De perfecte basic, prachtig uitgevoerd. Leuk ook met zo'n salopette. Deze kan altijd en zou eigenlijk niet mogen missen in de garderobe van iedere peuter.
Shirt

Kende jij Daphne Vos al?

You Might Also Like

0 reacties