Schoenen van Manfield

mei 11, 2017

Zei ik onderlaatst niet dat ik van schoenen hou? Dan zeg ik het vandaag gewoon nog een keer. Want schoenen, dat is vast echt een vrouwending hoor, maar die hebben gewoon iets. Een mooie schoen, daar word je instant vrolijk van. Maar wanneer je, net als ik, veel wandelt (een summiere 10.000 stappen per dag) dan is het van belang om goede schoenen te dragen. Oké, eigenlijk ben ik van mening dat iedereen goede schoenen zou moeten dragen. Het is goed voor je voeten, maar ook voor je rug, schouders, nek en al je spieren die met het lopen te maken hebben. Om schokken op te vangen, om geen doorgezakte voeten te krijgen en dus ook minder rugklachten. Het is niet voor niets wanneer je slechte schoenen draagt, je dit vaak ook snel voelt aan je voeten en je rug.
Toen ik werd gemaild om een paar damesschoenen te testen, rinkelde ergens wel een belletje. Ik vroeg Martin voor de zekerheid of hij ervan had gehoord en zijn antwoord was als volgt: 'Daar verkopen ze hele goede schoenen!'. Als een man dat al weet, dan moet dat wel goed zijn toch?

Manfield

Ik ben geen meisje dame voor hakjes. Met veel wandelen en een eigenwijze peuter die graag (weg) rent is dat niet altijd ideaal. Maar ook voor dames die, net als ik, graag fijne sneakers dragen hebben ze een mooie collectie dames-sneakers van hoogwaardige kwaliteit, die netjes zijn met een moderne touch. Het voordeel van de sneaker collectie van Manfield is dat ze door hun nette look met moderne twist niet alleen mooi staan onder en jeans met blote enkel (zoals ik ze het liefste draag), maar dus ook zoals ik laat zien met een grappige sok of zelfs onder een jurkje of zomerse short. Zowel voor de 'moderne' grunge look als voor een nettere look, de damesschoenen die ik uitkoos zijn overal bij te dragen. 
Ik zet dat moderne hierboven tussen haakjes trouwens, want deze mooie schoenen zijn zo tijdloos, ruim 10 jaar geleden zou ik ze (in mijn gothic periode als tiener) ook hebben gedragen en ik weet zeker dat ik ze over 10 jaar gewoon weer uit zou zoeken. Al geloof ik met deze kwaliteit dat ze dan nog steeds goed zijn! De schoenen die je ziet zijn de zwarte platform sneakers, ook wel creepers genoemd. Ze zijn er ook in het volledig wit, in beige/rozig met een witte zool (erg mooie kleur!) of in groen of zwart met een nude kleurige zool. Ik koos, lekker veilig, voor helemaal zwart. Mijn hele kledingkast is zwart, dus dat past natuurlijk ideaal. Het suede aan de zijkant maakt ze nog donkerder dan de al zwarte zool en geeft ze een luxe, warme uitstraling. En eerlijk is eerlijk, als je de foto op de website van Manfield ziet, zie je nog niet genoeg hoe mooi het materiaal er in het echt uit ziet. 
Qua draagcomfort zijn ze echt super! Inlopen was maar eenmalig voor een uurtje nodig, daarna zaten ze al perfect. Het zijn ietwat stugge schoenen, vanwege het materiaal en vanwege de zool, maar vormen zich al snel goed naar je voeten. Een dagje shoppen overleef je er prima mee kan ik uit ervaring zeggen. De pasvorm valt trouwens goed op maat en ik kon dan ook met een gerust hart mijn eigen maat bestellen. Een mooie set schoenen die je vast nog vaker voorbij gaat zien komen op mijn instagram en blog!

Wat zijn jouw favoriete schoenen van Manfield? 


Dit bericht is geschreven naar aanleiding van de gesponsorde schoenen van Manfield. Mijn mening is hierbij niet gesponsord en ook de uitspraak van Martin is echt direct gevallen na mijn vraag en dus oprecht. 

You Might Also Like

0 reacties