Project 365: 127-144

mei 30, 2017

Inmiddels zijn er al heel wat dagen weer verstreken en is het weer tijd voor een update van dit project wat ik volg. Een project wat ik eerder al volgde, waarbij ik alle dagen een foto maak, om na een jaar terug te kunnen blikken op dat jaar. De vorige keer dat ik hem deed startte ik halverwege het jaar ongeveer en werd het uiteindelijk een allegaartje van alles. Deze keer wilde ik het anders aan pakken en ging ik voor een bepaalde sfeer, in de hoop dat alle foto's aan het einde bij elkaar zouden passen. Of dat volledig gelukt is weet ik natuurlijk nooit helemaal zeker, maar voor mijn gevoel zit ik aardig goed hoor, als ik alle foto's in de map bekijk bij elkaar. Een mooie grijze sfeer met her en der wat kleur, met ons leven centraal. Inmiddels ben ik alweer zo'n 5 maanden onderweg en gaat het nog steeds goed. Alle dagen laat ik je op Instagram onder de tag #365dm17 weer een foto zien.

Wil je alle foto's bekijken? Kijk dan eens hier: Project 365

Deze keer zie ik wel een kleine verschuiving in wat er centraal stond voor de foto's. Waar normaal Dani vooral het meest gefotografeerde object is en daarna Siep, is dat deze momenten anders. Eten is wel het meest gefotografeerde onderwerp dus. Verder kom je nog Moederdag tegen in deze reeks.

Foto 127 t/m 132
 • Foto 127: Hierbij zie je en foto van een lekker noedels recept wat je ook nog eens terugvond op de blog. Spinazie uit de tuin, met pesto en noedels. 
 • Foto 128: Een blik in Dani zijn kamer. Van de boekenplank aan de wand, maar die ik hier niet heb gevuld met boeken maar met leuke dingetjes, zoals de handgemaakte matroesjka's van Ohana Sisters 4Charity, een beker van Design Letters en een Cube Bot. En wat andere dingen met zijn naam of de letter D. 
 • Foto 129: Onze wandplank in de woonkamer is wel vaker een onderwerp voor de foto. De zwart-witte vaasjes van de Xenos met nep-cactussen er in, de huisjes en de vogeltjes en de lama die ik als cadeau gehad heb van mijn moeder en mijn zus. 
 • Foto 130: Even genieten van de zon. Niet dat ik zo bruin werd met een lange broek, maar het ging om het idee.
 • Foto 131: Ik ontving een paar schoenen van Manfield. Daarover blogde ik natuurlijk, met deze foto als extra ondersteuning. Je leest de blog hier: Schoenen van Manfield
 • Foto 132: Een lekker fruitig ontbijtje. Ik kan daar zo van genieten! 

Foto 133 t/m 138
 • Foto 133: Dani mopperde weer eens over dat hij geen avondeten wilde en deze keer had ik echt geen puf om er tegenin te gaan. Dan maar een tosti met een paprika erbij. Granen, vezels, groente, voor hem zijn vlees en kaas én een beker melk. 
 • Foto 134: Moederdag! Ik werd verrast met een bos bloemen zoals je ziet.
 • Foto 135: Ondanks dat ze eigenlijk altijd verborgen zijn, zit ik wel redelijk onder de tatoeages. Allemaal zwart, want ik hou voor mezelf niet van gekleurde exemplaren. Het zijn er 10 in totaal, waarbij er een deel bij elkaar is gezet. Eigenlijk zou ik er nog wel willen, maar daar is op het moment echt geen budget voor. Wie weet ooit?
 • Foto 136: Weer een foto met eten. Maar echt, als ik deze foto zie krijg ik spontaan weer zin in dit gerecht. Wat was dit lekker zeg! Pittige salsa tortilla's, een recept met tortilla chips, vegan gehakt, mais en nog meer lekkers. 
 • Foto 137: Voor Moederdag maakte ik een High Tea uitnodiging, waarvan deze foto een onderdeel is. De blog lees je hier: DIY High Tea Uitnodiging.
 • Foto 138: Deze dag mopperde ik op de blog wat over al dat onnodige verpakkingsmateriaal wat overal maar aan zit. En maar roepen dat ze allemaal willen dat we recyclen en afval minderen, maar ondertussen zitten paprika's in het plastic en zitten bepaalde items wel 2 tot 3 keer verpakt. Erg onnodig als je het mij vraagt. 

Foto 139 t/m 144
 • Foto 139: Ik zei toch dat die wandplank vaak op de foto gaat. Hier vanuit een andere hoek, waarbij je de andere vogeltjes ook ziet staan. 
 • Foto 140: Onze mallerd op bed. Wat een pret had hij, dat hij in een 'dwangbuis' lag. Met zijn armen dwars door zijn shirt dus. 
 • Foto 141: Weet je nog die High Tea Uitnodiging die ik maakte? Die ging vandaag in vervulling en dus een foto van de High Tea. Voor mij waren er een boel vegan opties extra erbij. Heerlijk genoten met zijn allen, wat een leuke manier om te High Tea'en.
 • Foto 142: Die wandplank toch... Deze keer blikte ik nog even terug op de nieuwe quote die er stond vanwege Moederdag. En die liet ik staan, met de gedachten dat hij ook voor mijn moeder moest gelden. En ik kan inmiddels zeggen: Yes! Ze had weer eens gelijk. 
 • Foto 143: Verse muntthee met munt uit eigen tuin. Stiekem toch wel erg blij met die moestuin van ons, waar allerlei lekker eten uit komt. 
 • Foto 144: De dag van de opname van mijn moeder. Aangezien ik maar weinig nuttigs zag om op de foto te zetten, werd het deze enorme muur in het restaurant daar. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties