Project 365: 109-126

mei 10, 2017

Ergens in 2011 las ik over een Project 365. Een photochallenge waarbij je jezelf uitdaagt om iedere dag een foto te maken, een heel jaar lang. Het leek met de ultieme gelegenheid om mezelf weer eens ergens voor uit te dagen, maar ook om na een jaar iets te hebben waar ik op terug kon kijken. Want in een jaar gebeurt er meer dan je soms zou denken. En een jaar later rondde ik dan ook de challenge netjes af. Een rommeltje van 365 willekeurige foto's. Het was een rommeltje, maar het liet wel zien hoe mijn jaar eruit zag. Dit jaar wilde ik opnieuw starten met de challenge, maar deze keer wilde ik mezelf nog meer uitdagen dan de vorige keer. Niet alleen alle dagen een foto maken, maar ook na een jaar terug kunnen kijken op een prachtige reeks. Inmiddels ben ik al ruim 4 maanden aan het foto's schieten en gaat het allemaal nog netjes alle dagen en volgens plan.

Nieuwsgierig naar de andere foto's? Kijk eens bij: Project 365

Ik denk dat het duidelijk is dat de afgelopen 18 dagen Dani het hoofd onderwerp van de meeste foto's is geweest. Een klein beetje interieur, fashion, Siep en eten zit er tussendoor. Maar ruim een derde heeft Dani in de hoofdrol. En dan spot ik ook nog eens zijn kamertje. Tijd om weer op een rijtje te zetten waarom bepaalde foto's in het overzicht terecht zijn gekomen.

Foto 109 t/m 114
 • Foto 109: Dit was een woensdag. Ik ging al vroeg naar de tandarts met deze kleine druktemaker. Eigenlijk voor mezelf, maar meneer mocht ook op de stoel. Hij vond het maar eng en wilde snel klaar zijn. Om daarna voor te stellen dat we wel iets leuks konden gaan doen. Om half 9 's ochtends. Alsof er dan wat open is. 
 • Foto 110: Deze foto stond online op de dag dat de vorige Project 365 update online stond. Hij ging zich wel eens verstoppen. Erg handig wanneer je die dag belangrijke afspraken hebt. Vrolijk word je er wel van in ieder geval!
 • Foto 111: Ik kwam niet toe aan een bijzondere foto en schoot ik er een van het interieur. Het houten mini tafeltje met wat dingetjes erop is het dus geworden. 
 • Foto 112: Een bed met een voedingskussen, terwijl je al 3,5 jaar geleden ongeveer bevallen bent? Dat vraagt om een blogje. En die schreef ik dan ook: waarom ik nog steeds met een voedingskussen slaap.
 • Foto 113: Een dagje met het gezin. Helaas niet zulk lekker weer als gehoopt, maar daar kan een lekkere trui van het merk Huxbaby verandering in brengen. Een duurzaam en minimalistisch kindermerk, zeker de moeite waard om eens te kijken!
 • Foto 114: Ik kocht een blauwe jeans. Ik kocht een BLAUWE JEANS! Ik draag al jaren alleen maar zwart en dit was dan ook wel erg bijzonder voor mijn doen. Maar hij staat wel mooi en zit lekker. Maar denk niet dat nu het hek van de dam is hoor. Als het aan mij ligt blijft het hier wel bij. 

Foto 115 t/m 120
 • Foto 115: Een lekker recept, ook op de blog. Teriyaki noedels uit de wok. Ik ben echt dol op zulke lekkere en makkelijke gerechten. Hop alles in een pan en wokken maar. 
 • Foto 116: De dag voor Koningsdag schoot ik nog snel een kiekje van Dani's kamer. Ik blijf helemaal verliefd op dat kamertje, waar hij zelf ook een boel inbreng in had. 
 • Foto 117: Een foto van Siep vulde vandaag de dag, want wij waren onderweg naar Utrecht om Dani uit logeren te brengen. Hij ging maar liefst 2 nachtjes slapen daar en had er mega veel zin in. 
 • Foto 118: En dus deze dag ook een foto van Siep. Dani was er niet, dus logisch ook geen onderwerp. Deze dame lag lui op de bank met haar pootjes gevouwen, zoals ze dat altijd doet. Ik blijf het gek vinden hoe ze zo bij ons is komen wonen en ook niet meer weg wil. 
 • Foto 119: Ik ontving schoenen! Morgen vertel ik je hier op de blog alles over deze toffe creepers. 
 • Foto 120: Gisteravond kwam Dani weer thuis en dus vond ik het weer tijd om die zondag een foto van hem te maken. Onze lachebek had genoten en stelde al voor nog een keer te willen 'En dan 3 nachtjes'. Maar natuurlijk, eeuwig onderhandelen. 

Foto 121 t/m 126
 • Foto 121: Een rommelige maandag met vooral vooruit werken en dus even 'vlug' een fotootje van een leuk plantje in huis. 
 • Foto 122: Deze dag was ik zo goed als niet thuis. Ik bracht Dani al vroeg weg en checkte nog even mijn outfit in de spiegel. Een sollicitatiegesprek en een dagje in het ziekenhuis zat in de planning. Beide met positief gevolg trouwens. 
 • Foto 123: Dani vindt mij vast een vervelende moeder zo, maar ik kon het niet nalaten om zijn sokken aan elkaar te knopen. 
 • Foto 124: De makkelijke burger stond deze dag online, met een super makkelijk recept, wat sla uit de moestuin en nog een inleidend stukje waarom ik eigenlijk zo veel mogelijk dingen van de aanbieding koop. 
 • Foto 125: Een dagje spelen startte met een handige outfit uitzoeken en Dani op de foto zetten, want dat wilde hij graag. Om daarna te vertrekken voor een middagje van maar liefst 5 uur (!) spelen voor de kleine man. 
 • Foto 126: Een middagdutje kon die dag er wel even bij. Je zou het haast niet verwachten natuurlijk, dat hij van de dag ervoor, met als afsluiter een avondje logeren, wel moe zou zijn. Toch? 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

You Might Also Like

0 reacties