Mama, maak eens een foto van mij

mei 20, 2017

Nu ik sinds een half jaar een nieuwe camera heb is het meer raak dan ooit te voren. Dani vraagt veelvuldig of ik hem op de foto zet. Dan is hij weer blij met zijn kleren, wil hij wat laten zien of gewoon even de bink uit hangen voor de camera. Het is hem eigenlijk wel een beetje met de paplepel ingegoten, dat was gewoon zo gerold. In het begin in de maaksels die ik voor hem maakte, later voor de lens van Wieke van Hoeke Fotografie en tegenwoordig doe ik het dus weer lekker zelf. Op mijn instagram kun je hem veelvuldig tegenkomen. Soms met kleding die we mogen showen voor leuke merken, soms met dingen waar ik (en hij) helemaal fan van ben. Maar het meeste nog gewoon omdat het kan. En omdat hij het leuk vindt. Vriendjes steekt hij ook nog wel eens aan, zoals zijn kleine mini-fan die de camera zag en ook ging poseren. Stel grapjassen dat het zijn. Het afgelopen half jaar schoot ik wat af met die camera. Dani was meer dan eens het onderwerp, hij vindt dat dan ook geweldig. En nadat meneer zich volledig heeft uitgeleefd komt dan ook de volgende vraag (met daarna veel gegiebel):

"Mama, laat eens kijken hoe ik er op sta."

Wie wel eens foto's van Dani voorbij ziet komen, weet inmiddels dat hij er een ster in is om met zijn mond open te gaan staan en wat te gapen. Althans, zo vind ik het ogen. Hij kan zo schattig lachen en leuk doen, maar dit doet hij toch wel graag. Hij doet dan heel serieus en probeert zijn best te doen om leuk op te foto te staan. Het shirtje valt half weg, maar is dus een Zreefer shirtje met de tekst 'My mama don't like you'. Een grapje moet kunnen, toch? Dit vestje vindt hij zelf helemaal geweldig, hij is mega zacht van binnen ook.

Voor kerst ging ik even helemaal los. Ik kocht bij The Little Cuties deze toffe kerstmuts en ging lekker aan de slag. Een keer niet alleen maar zwarte en grijze kleren (het meest kleurrijke uit zijn kast is dit vest gok ik zo) en gaan met die banaan. En wat denk je? Onze kleine idioot wilde het liefst zulke gek mogelijke gezichten trekken. Dus wensten we iedereen ook maar meteen fijne feestdagen met dit gekke peuter hoofd, inclusief uithangende tong.

A little nerd won't hurt. Wanneer je mijn Pinterest tegenkomt, kom je ook een map tegen met die naam. Wat shirts met Star Wars print, een kussen ermee op Dani's kamer, sokken met Star Wars, Batman en Superman erop. Zelfs duplo van Batman heeft hij. En leuk dat hij het vindt! Net als zijn vader trouwens hoor. Voor het geval je het je afvraagt, Dani was hier aan het dansen. Dat is op zich best wel bijzonder, want dat doet hij liever niet wanneer we het zien.

Een half jaar terug kreeg ik wat leuke dingen van Little Jackie And Me. Helaas is deze webshop tegenwoordig gesloten. Ze hadden een berg leuke spullen, kaartjes, kleren en ook deze beanie. Dani trok hem meteen op toen hij binnen was en heeft hem veelvuldig gedragen met het koude weer. Ook binnen dus, zie de kerstboom maar op de achtergrond.

Via Live With Love scoorde ik een hele tijd geleden dit gave dino vest. Op de muts en op de rug zitten van die puntjes, alsof hij dus echt een dino is. Of zoals hij zegt: een draak. Het vest was nog wel wat groot, maar daar groeit hij vanzelf in dacht ik nog. En inderdaad, hij groeide er dus in. Meneer was zo in zijn nopjes dat hij ermee op de foto wilde en ook graag wilde laten zien dat er echt puntjes op de muts zaten. Die handen zijn dus niet van het dansen, maar meer omdat hij allemaal wilde voelen aan die punten. Waarna hij weer omhoog keek en heel hard ging brullen. Wraaaaah!

Deze foto zag je in januari al eens op de blog. We ontvingen zeer spontaan een cadeautje van Mevrouw Schaap. Ik schreef daar een heel stuk over: Zachte dromen op de maan. En zo blij dat hij was met zijn cadeau, dat zie je wel op de foto. Hij is er overigens nog steeds mega blij mee en wij ook! Het ideale dekbedovertrek van de leukste winkel natuurlijk. Ik hoop oprecht snel tijd te krijgen om eens langs te kunnen in hun mooie showroom, maar het is voor ons nog een eindje weg.

Heb jij ook zo'n kleine happy face die graag op de foto gaat?

You Might Also Like

0 reacties