Weekly #35

april 24, 2017

Deze week een kortere Weekly. Vorige keer verlengde ik hem met een extra dag vanwege onze vakantie. Naast dat ik de vakantie wilde afronden in een weekoverzicht, is het ook niet haalbaar om hem uit te schrijven als je op vakantie bent. Of nou ja, ik heb mijn laptop gewoonweg niet aangeraakt en bloggen op mijn mobiel is niet mijn ding. Deze keer dus een iets korter weekoverzicht.

Dinsdag
Na de vakantie leek het me ideaal om een dagje rust te nemen en heel de dag met Dani thuis te zijn. Voor Dani hadden de dagen heel wat impact gehad en was bijkomen geen overbodige luxe. Even lekker spelen thuis, bank hangen tegen me aan, kroelen en vooral niks moeten. Geen spannende verhalen dus voor vandaag, dus ook geen spannende foto. De voetjes waren wel erg blij dat ik ze lekker veel omhoog had. Het huishouden was overigens ook erg blij dat ik thuis was.


Woensdag
Deed ik dit? Ja.. sorry, ik deed dit echt. Ik moest deze ochtend naar de tandarts en Dani ging dus lekker mee in dit t-shirt (met een vest erover hoor). Daarna wilde meneer heel graag iets leuks doen. Even ter idee ernaast, ik was om half 9 al thuis van de tandarts die ochtend. Of we even naar Pukkemuk gingen of de Efteling. Beide om 11 uur pas open, niet om half 9 al. Dus toch maar lekker thuis gebleven. Een beetje extra bijkomen van de vakantie kon echt geen kwaad, hij heeft nog flink gestuiterd. Terug in dat ritueel is toch wel meer gevraagd dan ik hoopte.

Donderdag
Deze ochtend geen boodschappen, maar een afspraak in het ziekenhuis voor mijn moeder. Het onderzoek eerder wees wat minder positief nieuws uit en ook de scan bevestigde dit. Ik ga er op de blog niet te veel over uitweiden, dus om het kort te houden: de kanker is terug bij haar. Alweer.
Dus voor de verandering deze dag in de middag boodschappen gedaan en wat lekkere gerechten samengesteld aan de hand van de aanbiedingen. Scheelt een boel voor de portemonnee en het worden soms wel eens verrassende gerechten. Zo staat er nog een gerecht op de planning met noodles, vegan spekjes en een bak met groente. Herinner me eraan dat ik er foto's van trek en hem blog! In de avond was het nog tijd voor een wandeling met de kleine man, terwijl Martin nog was werken. Een uur wandelen met een kleine tussenstop voor een ijsje voor het ijsjesmonster. Want die lust hij wel hoor, al die ijsjes!

Vrijdag
Deze ochtend was ik al op tijd bij mijn moeder. Even een dagje eruit en wat doen. In de middag had ik al afgesproken met een vriendin en de kids, dus was het vroeg een bak koffie en gaan met die banaan. Een ochtendje Waalwijk in om te shoppen! Misschien binnenkort maar een shoplogje erover schrijven, want ik werd helemaal happy van dingen in de sale en kocht warempel een jurkje! Ben je niet van mij gewend toch? Ik ook niet trouwens, maar voor de zomer leek hij me heerlijk.
In de middag had ik afgesproken bij Pukkemuk, waar de kinderen fijn hebben kunnen spelen en wij heerlijk hebben kunnen kletsen. Martin zou die avond een uurtje eerder thuis zijn dan normaal en dus aten we voor het eerst sinds weken weer een keer samen door de weeks.

Zaterdag
In de ochtend zijn we niet lang de deur uit geweest. Martin wilde nog voor zijn werk ergens gaan kijken, waar Dani nog een 3D bril mocht gebruiken met een bijbehorend filmpje én nog in een nep raceauto mocht zitten met Martin. Gek om te zien, maar hij genoot ten top! Daarna kwamen we al aan bij mijn ouders. Dani zou daar gaan logeren! Waar hij trouwens helemaal van in zijn nopjes is natuurlijk, Ik haalde nog wat avondeten voor ons allemaal, altijd gezellig dat samen eten. Even hem te bed leggen, kroelen, knuffelen, voorlezen, je kent het wel en dan hop naar een verjaardag die avond. Ik blogde trouwens ook nog over waarom ik nog steeds met een voedingskussen slaap.

Zondag
Na lekker te hebben uitgeslapen (ik hou van mijn bed, echt.. ik zou er bijna mee getrouwd zijn, maar dat kan ik Martin niet aan doen natuurlijk) was het alweer tijd om Dani op te halen. Hij wilde eigenlijk niet mee, maar met de belofte dat we de dag erop nog terug zouden komen is hij wat mokkend mee gegaan. Nog even vlug wat noodzakelijke dingen gehaald en daarna zijn we beland bij de Efteling voor een hele gezellige middag. En zo is de zondag opeens toch weer vlug om.

Dit was onze week alweer. Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties