Weekly #32

april 03, 2017

Ik hoef je vast niet te vertellen dat het weer maandag is, maar ik doe het lekker toch. Het is maandag! Hè gets, denk je... weer maandag. Maar gelukkig start ik de dag altijd met een weekoverzichtje. Afgelopen week startte Martin op zijn nieuwe werk, werd het super mooi weer en was ik dus veel buiten met Dani.

Maandag
Wat een super weer was het vandaag! Ik ging met Dani op weg naar m'n moeder en na de lunch besloten we te genieten van het weer en eens lekker te gaan wandelen. We kwamen een fijne speeltuin tegen en Dani kon lekker even zijn ding doen. Klimmen, klauteren, glijen, schommelen, op de wipwap... Ze hebben daar zo'n gekke schommel, waar je dus plat in ligt. En ondanks dat het vast wel mee viel, vond mijn evenwichtsorgaan dat het leek alsof ik er bijna uit viel. Hoe leuk ik ook 'lach', zo grappig vond ik het niet. Dani wel trouwens.


Dinsdag
Geloof het of niet, maar het was weer zooo geweldig, dat ik de deur uit wilde met Dani. Het klinkt haast al als vaste prik, maar we besloten ons mam weer mee te nemen en gingen deze keer naar de winkels. Althans, de woonboulevard is daar op loopafstand en dus een mooie gelegenheid om de deur uit te gaan en daar eens doorheen te stappen. Ideeën opdoen, dingen bekijken, een kopje thee pakken en weer door. Dani heeft ook flink veel gelopen en genoot weer flink van het weer en de aandacht. Ondanks dat hij niet zo goed was in luisteren deze week... Enthousiasme zullen we maar zeggen.

Woensdag
In de ochtend hebben Dani en ik samen genoten. Rommelen in en rondom het huis, een pakketje ophalen wat voor ons bij een afhaalpunt was gebracht (die van de Shop Saturday!) en reden daarna weer door naar m'n ouders. Vanuit daar wederom genoten van het weer en gewandeld. Wat was het ook super weer! De rest van de week zou het minder zijn, dus even genieten kan geen kwaad.
Deze banaan-choco mugcake maakte ik ook en legde ik vast voor de blog (recept in het linkje). Een lekkere bak om te smullen, even net wat extra voor mij kon geen kwaad. Ik kan hem je zeker aanraden, hij is gruwelijk lekker!

Donderdag
Boodschappendonderdag! Ik haalde weer alle boodschappen voor die week in huis en had deze week zelfs een schema gemaakt met wat ik wilde gaan koken/eten. Een stuk handiger om de boodschappen nog beter op de aanbiedingen aan te laten sluiten (lekker budgetproof). 2 dagen liet ik leeg, je weet maar nooit of je nog iets spontaan wil en anders vis ik wel wat uit de vriezer of uit een potje. Er staan altijd potjes in de kast en wat handige maaltijden en dingen in de vriezer.
In de middag ging ik met Dani kijken bij een school in Kaatsheuvel. Hij was mega enthousiast en was eigenlijk best teleurgesteld dat hij niet mocht blijven. Na de rondleiding zei hij mij namelijk al gedag en trok zijn jas uit om naar een klasje te gaan. Mega schattig, vooral die pruillip toen hij hoorde dat het nog niet mocht. Een goede indruk!

Vrijdag
Toch spontaan weer heel lekker weer en dus maar weer de deur uit. Werken kunnen we ook 's avonds toch? We besloten de stad in te gaan en lekker rond te stappen en vooral te genieten. Nog even van te voren thuis lunchen en daarna lekker naar buiten, rond stappen en in de zon vertoeven.
In de avond is het nog wel wennen overigens, nu Martin aan het werk is bij zijn nieuwe baas. Dani en ik eten al eerder (wat voor Dani wel prettig is zelfs) en Martin eet daarna zelf nog. Hij is pas laat thuis en als Dani dan nog mee zou eten, zou hij direct na het eten in bed moeten. En dat is niet echt prettig met een volle maag. Even een nieuw ritme maken is op zich niet erg, alleen maar erg wennen.

Zaterdag
In de ochtend wilden de heren aan de slag in de tuin. De verlichting wordt aangesloten, er wordt nog steeds rommel geruimd (veelal takken nog van ons bos wat er ooit stond) en de moestuin wordt flink onderhouden. Ik vertelde eerder op de blog dat de vegan challenge was begonnen, maar Siep hier had daar lak aan zoals je ziet. Ze ging lekker aan de slag met een gevonden muis in de tuin.
In de middag gingen we op weg, even lekker eruit met zijn allen. Martin had nog wat nodig voor de tuin, ik wilde toch nog eens gaan rondsnuffelen voor een vervanger van ons tv meubel (een oude tweedehandse die inmiddels is doorgezakt en totaal niet meer past bij de rest). We zijn er nog niet over uit wat het gaat worden en ik voel er niks voor eigenlijk om er veel aan uit te geven. Wordt ooit nog vervolgd dus haha.

Zondag
Vandaag had ik afgesproken met mijn zus en mijn moeder in Den Bosch. Met kerst kregen ik en mijn moeder een ontbijtfilm cadeau van m'n zus. Een redelijk willekeurige film bij de Verkadefabriek, inclusief een 'ontbijtje' (vanaf 11 uur...) vooraf. Meestal een paar dagen van te voren kun je zien welke film er gaat draaien en we vonden 20th Century Women wel een idee. Althans, de trailer zag er nogal apart uit, maar we gingen er voor. Eerlijk gezegd: de film was in het begin echt wennen om te kijken, maar wat heb ik dubbel gelegen! Echt een super leuke film zeg. Laat je niet afschrikken door het gekke verhaal of de wat flauwe trailer, hij is zeker de moeite waard. Daarna dook ik nog de stad in met m'n moeder, even wandelen en de benen strekken.

Dit was onze week alweer. Wat vliegt de tijd, maar wat was het genieten van het weer. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties