Throwback: 4 jaar terug gebeurde er dit

april 06, 2017

Nee, nee, niet schrikken als je de foto voorbij ziet komen. Ik ben niet zwanger natuurlijk, dat kan helemaal niet meer. Maar 4 jaar geleden kon dat nog wel. We wisten het al een tijdje (sinds eind februari alweer), maar maakten het pas op 7 april bekend. De 10 weken waren voorbij, meermaals was er een kloppend hartje gezien en de echo-dame en de verloskundige waren het er overeens: dit ging goed komen.

Ook leuk om te lezen: Zwangerschapsshoot

Thuis ging ik aan de slag met wat schoenen om een foto te schieten. Ik kocht mini schoentjes bij de Wibra in een kleur die wel matchte bij de rest van de schoenen die we hadden. Veel keus hadden ze niet, dus werden het deze groen/grijzige schoentjes. Leek me best wel neutraal. Ik zette de boel bij elkaar, pakte mijn camera, zette een filter aan die erop zat (jawel, die had die camera toen, van die kekke filters) en schoot een berg foto's. Nadat ik ze later op de pc uitzocht, kwam deze als beste uit de test voor mijn gevoel. Ik poetste hem op mijn pc nog wat op, liet Martin keuren en daarna werd hij na de 10 weken echo online gezet.
De mensen in onze omgeving wisten al wel van de zwangerschap hoor. Ik wist het al op tijd (iets met een bijzondere nachtmerrie nadat ik over tijd was en van schrik maar een test...) en mijn buik groeide ook al zo dat het amper verborgen te houden was. Met 6 weken was er al zichtbaar dat ik niet ozmaar wat boller aan het worden was. Sowieso omdat de rest van mijn lichaam dunner werd, ik gaf de volledige zwangerschap over. Maar ook omdat hij toch wel meer aanwezig was dan gehoopt. En zoals je ziet, mijn buik groeide als kool. Dat is vast een voorbode geweest voor het groeien van Dani, die met 4 maanden al in maatje 74 zat. Mensen dachten dat ik vast al wel zou bevallen met 5 maanden toen ze me zagen.
De cijfers in het overzicht hierboven zijn trouwens van de maanden. Uiteindelijk heb ik tot bijna 42 weken rondgelopen en is Dani gehaald.

Hoe kondigden jullie de zwangerschap aan?

You Might Also Like

0 reacties