Shop Saturday #34

april 29, 2017

Iedere zaterdag laat ik je weer een toffe (web)shop of tof merk zien. Zo ook vandaag stel ik je weer voor aan zo'n toffe shop. Ze noemen het zelf een conceptstore (ik heb wat kriebels voor zo'n woord), maar voor mijn gevoel is het echt een eigen label. Ze hebben spullen 'om blij van te worden'. Dingen die ideaal zijn als cadeau, om te geven én om te krijgen. Vandaag stel ik je voor aan...

100% Leuk

Zoals altijd geef ik je een indruk van het assortiment, met daarin natuurlijk mijn favorieten. Kleinigheidjes om cadeau te doen, leuke dingen voor thuis en alvast wat tips voor vader/moederdag. 

Geurzakjes zijn altijd leuk om te geven, je maakt een kleinigheidje net wat meer af en als ontvangen leg je hem ergens neer om van te genieten. Ik leg ze bijvoorbeeld wel eens weg in de kledingkast, zo blijven je kleren nog langer fris ruiken. Maar ook in een ruimte als de wc of de badkamer is een geurzakje altijd wel lekker. Deze ruikt naar groene thee, maar ze hebben nog meer geurtjes. 
Geurzakje

Dit is zo'n zeepje, die zou je eigenlijk gewoon in bulk in willen kopen en aan een heleboel mensen willen geven. Hoe vaak ik wel niet denk 'wat ben jij een mooi mens!'... Zo'n zeepje is natuurlijk een extra mooi gebaar daarbij. Ruikt lekker, ziet er leuk uit en als je wil kan je hem natuurlijk ook gewoon gebruiken waar hij voor bedoeld is: mooie mensen wassen. Voel je vooral ook even aangesproken!
Zeep 

Dit is nou echt zo'n ding, daar zou ik voor vallen om cadeau te doen. Gewoon als je echt iets wil halen om als extra te geven, maar je weet niet helemaal wat. Wat een mega leuk idee! Een flesje met daarin badzout voor een voetenbadje, inclusief een handige lepel om het mee te door te roeren. Een leuk ding om te geven, want het ziet er super uit, maar zeker ook leuk om te krijgen. Wedden dat die gebruikt gaat worden! Voetjes in een lekker badje en genieten maar.
Voetenbadje

Dé vaderdag tip! Zo'n stoer blok zeep. Ze zijn er trouwens ook voor moeders, oma's, opa's, tantes, ooms, juffen en meesters. En nog met meer blanco teksten ook. In stoer zwart, frisser wit of in neutraal grijs. Door het mooie design is zo'n blok natuurlijk super om ergens neer te leggen en zo van te genieten. Af en aan wat water erop en genieten van de frisse geur die er vanaf komt. Zelfs stoere papa's kunnen daar wel van genieten.
Zeep

Oké... ik heb een zwak voor mooie theedoeken. In de kast liggen dan ook meer theedoeken dan handdoeken. Ondanks dat we een vaatwasser hebben. Al heb ik door die theedoeken wel vaak het idee dat ik dan toch maar lekker ga afwassen (ja echt!). Ik heb ze niet voor niets toch? Ze hebben bij 100% Leuk verschillende theedoeken met een monochrome print erop. Helemaal mijn ding!
Theedoek

Dit is denk ik mijn grote favoriet van de webshop! De mokken zijn super leuk om te zien en niet alleen als mok te gebruiken. Haal zo'n schattig mini plantje, gebruik ze als pennenbak (of potloden bak voor de kids), zet er een waxinelichtje in of voor als je een mini bosje geplukte bloempjes krijgt van de kids. Of natuurlijk gewoon als mok voor een lekkere bak thee. Ze zijn los te koop, maar ook per 6 zoals hieronder afgebeeld.
Kopjes

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat ze echt leuke stukken zeep hebben. Deze kun je ook nog ergens neer hangen en af en toe besprenkelen met wat water voor een frisse geur. Ze zijn stoer, lijken net een label en kun je zo dus ook gewoon aan een ander cadeau hangen. Zo wordt een klein cadeau opeens extra bijzonder! Ze zijn er met verschillende werkjes, deze met panterprint vond ik dan wel weer erg leuk.
Zeep

Kende jij 100% Leuk al?

You Might Also Like

0 reacties