Shop Saturday #32

april 01, 2017

Iedere zaterdag stel ik je voor aan een (web)shop of merk. Vaak gaat dit om kinderkleding, maar ook gerust om andere kleding, huisraad, handige dingen of gave shops met van alles bij elkaar. Een ding hebben ze altijd gemeen: ik vind ze te gek en vind dat jij ze ook moet leren kennen. Ook deze week staat er weer een kinderkledingmerk klaar voor je. Ik stel je namelijk voor aan:

Minikid

Minikid is een Pools merk dat 3 weken geleden hun allereerste collectie lanceerde. Over een jong merk gesproken toch? Op dit moment hebben ze 17 items in hun collectie, maar de toffe items beloven dat er vast nog meer gave collecties zullen komen. Een berg super gave sweaters met bijpassende broeken en shorts, een t-shirt en wat stoere caps. De artikelen zijn unisex, al vind ik ze leuker voor jongens dan voor meisjes als je het mij vraagt. Deze week laat ik je dus niet mijn 10 favorieten uit de collectie zien, maar laat ik je de items zien die ik ontving. En de details!

Dani was zoals je ziet helemaal fan van zijn nieuwe sweater. Deze sweater heeft een capuchon met koordjes, ritsjes aan de zijkant en een aangestikte onderkant van voren en van achter met een streepjesstof. De 98-104 valt netjes op maat en valt niet super breed. Dus ook voor de smalle ventjes zoals Dani is het niet meteen een enorme trui, maar gewoon lekker stoer baggy.

Naast die toffe sweater ontving ik ook nog deze verwassen short. Super stoer ding, alleen valt deze nog wel erg breed. Het is ook een 98-104, maar daar gaat Dani deze zomer sowieso nog niet van kunnen genieten. Ik twijfel zelfs of een maat kleiner wel goed had gevallen of dat hij niet nóg een maat kleiner had moeten hebben, zo breed valt hij. Hij is super leuk gemaakt met een koordje in de boord, een extra stiklijn dwars over en aan de voorkant ook nog een handige kangoeroezak. De stof is ook zeker erg leuk, kan makkelijk gemixt worden met printjes, maar ook met effen items.

Hier nog even een detail van de sweater. Zoals je ziet zitten er aan de zijkantjes ritjes en is de trui stoer afgewerkt rondom de naden. En zo'n lekkere stoere trui mag wat mij betreft wel bij baby's en peuters! Hij is er overigens niet alleen in zwart te krijgen, maar ook in beige/grijs.

En dan nog een foto om het af te leren hoor! Dani wilde wel eens even model staan. Toen we het binnen kregen, wilde hij het ook meteen aan. En meneer is normaal zeer kieskeurig wat betreft zijn kleding. Dan wijs ik iets aan wat me leuk lijkt, wijst hij het meteen af. 'Mam, je snapt er ook helemaal niks van'. Nou ja... Goed, dit keer had ik het wel begrepen. En de boel is zo leuk, wat mij betreft mag er meer van dit merk in zijn kast hangen!

Kende jij Minikid al? Wat is jouw favoriete item?

You Might Also Like

0 reacties