Project 365: 91-108

april 20, 2017

Iedere 18 dagen laat ik je weer zien hoe het ervoor staat met mijn Project 365. Dat betekent dat ik de volgende update alweer officieel over een derde van het jaar ben met alle foto's. Voor nu ben ik inmiddels aanbeland bij foto 108 om te laten zien (eigenlijk al meer, maar je weet dat ik altijd vertraagd wat laat zien). Eerder, in 2011, begon ik al eens een Project 365 en rondde deze netjes af. Het resultaat werd een wirwar aan foto's en voor deze keer besloot ik meer een richting aan te houden waarbij alle foto's bij elkaar zouden passen, maar wel nog steeds ons leven als middelpunt zouden laten zien. Als je het mij vraagt is dat tot nu toe prima gelukt! De kleuren zijn wat meer grijs om de boel netjes bij elkaar te laten passen, maar desalniettemin zie je een boel terug van ons leven. Dani, Siep, de onderwerpen waarover ik blog, ons huis en ook dagjes uit.

Alles lezen over deze challenge? Kijk eens hier: Project 365

Wanneer ik deze keer kijk naar de gemiddelde onderwerpen van de afgelopen 18 dagen, zie ik dat er meer dan eerst ons interieur centraal stond. Dani en Siep staan deze keer veel minder centraal en komen maar een paar keer voor als onderwerp. Je ziet natuurlijk dat de Paasdagen geweest zijn. Tijd om even weer stil te staan bij de onderwerpen van de afgelopen foto's.

Foto 91 t/m 96
 • Foto 91: 1 april! En nee, deze foto is geen grapje. Wist je dat op 1 april ook de Vegan Challenge startte? Siep had daar in ieder geval schijt aan en at een muisje op bij ons in de achtertuin. Onze gekke aanwaaipoes eet namelijk graag muizen die ze ziet. Zo hebben wij er geen last meer van in de tuin. Toch wel handig!
 • Foto 92: Deze dag ging ik met mijn moeder en zus naar de Verkade Fabriek voor een filmpje met ontbijt. Met allerlei beleg dat je kreeg, had ik toch een lekker vegan ontbijtje daar. Vers brood, sla, tomaat en tuinkers op mijn boterham zorgde voor een lekkere lunch. De film was trouwens 20th Century Woman, een erg leuke film. 
 • Foto 93: Hier liet onze gekke druif zich weer zien. Haartjes weer netjes in de plooi en maar gek doen! Moet kunnen, toch? 
 • Foto 94: Het weer deze dag was super en ik genoot tussendoor echt van de zon. Niet dat ik brui word, verre van zelfs, maar dat geeft niet toch? 
 • Foto 95: Deze foto plaatste ik samen met mijn afvalupdate. Na 10 maanden geleden mijn levensstijl te hebben omgegooid, is dit het resultaat. Ik verloor 28 kilo, maar zit veel beter in mijn vel en ben een stuk fitter. En dat is voornamelijk waar ik het voor deed. 
 • Foto 96: Dit schaaltje komt van Flora in the Garden en paste perfect bij onze hand in huis.

Foto 97 t/m 102
 • Foto 97: Een dag start je pas lekker met een bak koffie! En dat deed ik met deze grote mok koffie met mijn letter erop. Ik scoorde die eens bij een Intratuin en hij wordt nog steeds enthousiast gebruikt. 
 • Foto 98: Even een leuk hoekje van in huis. Onze gatenplant, samen met een klein deco hoekje.
 • Foto 99: En toen stond Pasen opeens voor de deur. Ik maakte eerder al een paastakken door wat houten takken bij elkaar te binden en wit te verven en hing er nu vlug wat paasdecoratie in, zette het in mijn favoriete oude vaas en zette hem neer op een bijzettafeltje. 
 • Foto 100: Ken je dat? Die luie ochtenden dat je soms echt geen zin hebt om uit bed te stappen? nou ik wel hoor! En dit was zo'n dag. Even voor je uit staren, naar dit hoekje dus van de slaapkamer. En dan er toch maar uit. 
 • Foto 101: Deze schoenen ontving ik van Sacha en daar blogde ik over.  
 • Foto 102: Omdat ik in huis wat andere, rustigere paasdecoratie vond voor in de paastak, veranderde ik maar weer de boel. Dit was het resultaat. Lekker rustig voor in huis! 

Foto 103 t/m 108
 • Foto 103: Omdat Pasen weer voor de deur staat, was het ook tijd voor wat meer decoratie in huis en trakteerde ik je op de blog met wat DIY's. Je vindt ze hier: Paasdiy's. Het kussen is er een van.  
 • Foto 104: En zo waren we opeens op vakantie! In Lier gingen we lunchen en koos ik voor een lekkere toast met gebakken champignons. 
 • Foto 105: Deze zaterdagavond ging ik in het huisje waar we zaten alle paaseitjes verstoppen voor Dani, zodat hij op Eerste Paasdag alles mocht zoeken. Deze shopper maakte ik voor hem, zodat hij ze er allemaal in kon stoppen. 
 • Foto 106: Eerste Paasdag! Ons paashoekje in huis. Ik vertelde je op de blog nog meer over onze paasdecoratie en wenste je namens ons gezin natuurlijk fijne paasdagen
 • Foto 107: De laatste dag voor we naar huis gingen alweer. Tijd voor Dani om nog even in bad te gaan voor we de drukke dag begonnen. 
 • Foto 108: Tijd om te relaxen thuis en verder te gaan met de orde van de dag. De gewone week is weer begonnen. Wij startte deze thuis, even alles opruimen van de vakantie en bijkomen van de drukke vakantie. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

Hoe ziet jouw Project er inmiddels uit?

You Might Also Like

0 reacties