Project 365: 73-90

april 04, 2017

Eens per 18 dagen ongeveer trakteer ik je weer op de vorderingen in mijn Project 365. Een fotoreeks waarbij ik alle dagen een foto maak, in dezelfde fotosfeer zodat straks alles ook mooi bij elkaar past. In de reeks 2011-2012 deed ik dat niet en werd het een rommelig allegaartje, die wel prachtig weer gaf hoe ons jaar er toen uit zag. Deze keer wilde ik per 1 januari deze challenge weer startten, omdat het me wel handig leek tijdens de wen periode (de eerste maand) niet steeds te hoeven denken aan welke dag het was, maar gewoon de dagen van de maand kon meenemen. Inmiddels is het april en ben ik al een aantal maanden lekker bezig met deze challenge.

Alles lezen over deze challenge? Kijk eens hier: Project 365

Deze keer is Dani wel duidelijk het meest gefotografeerde onderwerp. Siep lijkt compleet verdwenen deze laatste 18 foto's zelfs. Gelukkig is ze er nog wel hoor en woont inmiddels al zo'n 10 maanden bij ons (wat vliegt de tijd!). Voor de rest ga ik je natuurlijk per foto uitleggen hoe alles zit. Enjoy!

Foto 73 t/m 78
 • Foto 73: Opstarten in de ochtend met Dani. Duurt altijd langer dan je had gehoopt zeg maar. Stoeien, kroelen en knuffelen, tentjes bouwen, tv kijken en daarna wegrennen en roepen dat je alles zelf kunt...
 • Foto 74: Ik koop wel eens kleding op de groei voor Dani (lekker handig!) en zo vond ik dit stoere dino vest nog in zijn kast. Inmiddels paste hij hem en hij was er zo weg van dat hij er meteen mee op de foto wilde. Even showen, stoer doen en dan op voor een dagje naar de Efteling samen, in zijn dino vest. 
 • Foto 75: Zegt genoeg toch? Ik vond bij de Kruidvat een lekker tussendoortje, zonder overbodige ingrediënten. En lekker dat die zijn! 
 • Foto 76: Zijn vrijdag-mood! Gekke bekken trekken, veel gillen en volop energie. Echt op en top Dani. 
 • Foto 77: Deze schoenen ontving ik! Binnenkort komt er een blog over online en vertel ik je er alles over. Mooi zijn ze hè?
 • Foto 78: Soms is een makkelijke maaltijd ook wel fijn. Een lekkere wilmersburgerkaas/pesto tosti. Hmmmm!

Foto 79 t/m 84
 • Foto 79: Mijn favoriete hoekje in huis. Er staat altijd een gekke quote op de lightbox, de enige tekst in huis. Normaal ben ik niet zo van de teksten en al helemaal niet de dingen met 'home', 'love' etc. Ik zag laatst nog een mooie trui, tot ik er 'Yesterday' op zag staan. Wie verzint dat nu?
 • Foto 80: Gekke peuter in de ochtend! Hij vroeg trouwens om een broertje, had je dat al gelezen? Dani wil een broertje. 
 • Foto 81: Koffie. Moet ik daar meer over zeggen? Nee toch? 
 • Foto 82: Van Deer One ontving ik twee shirts voor Dani. Een t-shirt met grid patroon en een longsleeve met de tekst 'modernist'. Ze vallen ruim en liggen dus klaar voor als hij er in groeit. 
 • Foto 83: De bataten staan klaar om wortel te schieten (en dat lukt kan ik je zeggen). Wij eten dit jaar als het goed is veel uit de moestuin. Ik heb daar nu al zin in!
 • Foto 84: Een fruitontbijtje. Eens wat anders dan muesli of een boterham. Banaan, druiven, aardbeien, een peer én een appel. Genoeg om de dag lekker te starten, vind je niet? 

Foto 85 t/m 90
 • Foto 85: De klok ging een uur vooruit. Dus stond onze hand een keer in een andere houding. Mijn vader zette hem ooit in een houding en zo staat hij normaal altijd. Deze dag een keertje niet. Daarna ging hij netjes terug. Hij staat trouwens in zijn normale houding hier, in mijn eerste poging tot deze nieuwe challenge. Deze start is uiteindelijk niet meegenomen in hoe hij uiteindelijk nu loopt: Project 365 2.0 (failed) als foto 6.
 • Foto 86: Een heerlijk warme dag, zo'n dag dat je de deur uit gaat om te genieten van de zon zonder jas. En zo ging ik schommelen met Dani in de speeltuin bij mijn moeder vlakbij. 
 • Foto 87: Weer zo'n dag met prachtig weer! Een lekker dagje wandelen, even langs de winkel en zo weer terug. 
 • Foto 88: Een foto van een lekker hapje voor de avond. Een mugcake, alhoewel: deel hem maar gewoon met iemand, want het is een hele hap. Maar wel gruwelijk lekker, die banaan-choco mugcake.
 • Foto 89: Ik ontving een sweater van Minikid. Dus ik ging aan de slag om toffe foto's te maken ervan en hing hem aan de muur op, op Dani's kamer. Aan zijn knopen van HK Living die Dani zelf eens uitzocht bij de Piet Klerkx. 
 • Foto 90: En nog zo eentje van die trui, maar dan nu dat Dani hem showt. Dani is er helemaal weg van en ik eigenlijk ook wel. Wat een stoer ding! En wat staat hij leuk. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

 Ben jij inmiddels al gestart met jouw variant van het project?

You Might Also Like

0 reacties