Oranje boven!

april 26, 2017

Morgen is het Koningsdag! En om alvast een beetje in de sfeer te komen, ging ik op zoek naar coole oranje items voor de kids. Want dat ik niet zo van de kleur ben zal je wellicht wel weten, maar een beetje kleur bekennen met Koningsdag kan geen kwaad. En dat hoeft geen over de top oranje te zijn, soms is een tintje al genoeg. Dit zijn 7 oranje items die ik wél bij Dani aan zou trekken.

Oranje boven!

Dit zandkleurige shirt van Repose AMS zal je wellicht niet helemaal verwachten, maar de tekst is oranje. En dat is wellicht al oranje genoeg. Repose AMS staat bekend om tijdloze en kwaliteitsvolle items. Het komt ook nog eens uit Nederland (AMS staat voor Amsterdam). Wat is er nou beter dan zoiets moois voor Koningsdag?
Repose AMS

Bobo Choses is deze collectie wat kleurrijker dan de vorige en dus vond ik een aantal oranje items. Deze is niet te fel oranje en heeft een vrolijke all over print. Deze mag best, ook wanneer het geen Koningsdag is. Mooi oranje is niet lelijk. En dat zeg ik dan hè, degene die als het kan alleen maar zwart draagt...
Bobo Choses

Oké, toegegeven. De leeuw op dit shirt is officieel geel, maar voor mij kan hij net zo goed doorgaan voor oranje. En dat het dan ook nog eens een leeuw is maakt hem natuurlijk perfect voor Koningsdag. Geen over de top oranje shirt, lekker een mooi monochrome basic met een oranje twist eraan. Wat mij betreft helemaal een go voor deze Koningsdag!
Mini Rodini

Dit is denk ik een van de weinige merken waarvan ik zelfs alle gekleurde items wel kan waarderen. Al moet ik er nog altijd wel erg aan wennen hoor. Gelukkig is hij niet knal oranje, maar wel met een mooie twist. Nee, er staat geen Tilburg op, maar wel Amsterdam. Toch nog een tikje Nederlands erbij dus! En de oranje letters doen genoeg, zonder je kind knallend in het oranje te hoeven kleden. Zo kun je hem met een gerust hart na morgen ook nog aan doen.
Hugo Loves Tiki

Wil je toch liever zoveel mogelijk op safe spelen, zoals ik vaak doe? Dan is dit shirt van Papu wellicht jouw ding. De print is vooraf gemaakt met waterverf, wat deze bijzondere monochrome look maakt. Met een tikkeltje oranje erin, zodat je in ieder geval wel nog met een beetje oranje de deur uit gaat om deze dag te vieren. Toch?
Papu

Dit shirt van Tiny Cottons heeft een bijzonder warme tint oranje. Ze hebben nog veel meer mooie oranje items in hun collectie die ik zelfs nog wel aan zou durven voor Dani. Ik koos er daarom ook maar eentje uit waar ik wel erg vrolijk van werd, maar ga gerust bij ze kijken wat er nog meer is. De kwaliteit van Tiny Cottons is geweldig, maar wel een tikje dun. Niet onlogisch, want het is een Spaans merk. Dit t-shirt heeft een abstracte zwarte print over het oranje heen. Zo voelt het bijna vertrouwd bij het monochrome wat er normaal gedragen wordt.
Tiny Cottons

Oké, oranje is niet mijn ding. Dat wist je nu vast wel. Maar die print van dit shirtje is gewoon geweldig! De vrolijke kokosnoot print is geweldig voor de zomer, maar kan natuurlijk ook gewoon prima morgen met Koningsdag. Van de zomer een stoere short eronder en gaan met die banaan... uh, kokosnoot. Goed, je snapt me. Scoren die hap!
AxClusif

En last but not least misschien wel de allergaafste. Oké, hij is niet oranje, maar zeg nou zelf. Deze is gewoon ge-wel-dig met Koningsdag. En wist je dat ze er een naam achterop zetten? Hartstikke leuk met de verjaardag, maar ook dagjes weg (geen mens die zich nog vergist in de naam van je kind als hij er eens vandoor is gegaan bij de speeltuin). Gewoon echt heel stoer. En zwart. En mega hip met deze print. Enne... hij is er ook voor de Koninginnetjes onder ons. De meisjes versie van het shirt vind je hier: Little Queen van Zoofs.
Zoofs

Voor morgen wens ik je alvast een toffe Koningsdag!

You Might Also Like

0 reacties