Nieuwe schoenen van Sacha

april 11, 2017

Zoals de meeste vrouwen hou ik van schoenen. Eerder schreef ik daar al eens over (kijk hier maar: I love shoes). Toch heb ik, sinds ik zwanger ben geweest van Dani, niet zo veel paar schoenen meer over. Om een of andere reden ben ik nogal kritisch geraakt als het op kleding en schoenen aan komt. Zelfs Martin heeft meer in zijn kast liggen aan kleding en schoenen. Inmiddels ben ik nog maar de troste bezitter van maar 8 paar schoenen... En dat is inclusief een sierlijk (ahum!) paar birkenstocks, een set snowboots, pantoffels en zelfs een paar dat te klein is. Reden genoeg voor nieuwe schoenen eigenlijk. En alsof het zo had moeten zijn werd ik gemaild of ik wilde schrijven over een groot bedrijf uit de omgeving over een set toffe damesschoenen die ik zelf uit mocht zoeken. Eentje waar ik al veel vaker schoenen had gekocht, maar die helaas versleten zijn of te klein. Ik kan me mijn eerste paar nog herinneren: korte, paarse laarsjes met een hakje, met aan de zijkant een kek stofje met bloemen. Daarna volgden er nog veel meer.

Sacha

Op het verzoek ging ik dan ook graag in, een set mooie schoenen erbij dat wilde ik wel. En met mijn eerdere geslaagde keren schoenen kopen bij Sacha moest dat dan ook goed komen. Maar mevrouw kritisch (ik dus) wist weer niet wat ze wilde. Eigenlijk wilde ik een set schoenen die goed konden onder een rokje en een jurkje. Dat had ik niet meer. Ik ben eigenlijk gewoon een sneakermeisje met een zwarte skinny erboven. Helemaal mijn ding. Ik zocht een aantal paar schoenen uit de damesschoenen-collectie uit en ging met die in mijn achterhoofd naar de winkel. Even passen om het zeker te weten toch? De schoenen die het uiteindelijk werden (dat zijn deze) had ik wel gezien en vond ik leuk, maar ik dacht dat ze vast niet leuk zouden zijn onder een jurkje of rokje. Na wat rondsnuffelen tussen de schoenen toch nog deze gepast. Ze vallen een tikje groot en dus wist ik in ieder geval welke maat ik moest bestellen. Met nog wat super advies over onderhoud en dat ze echt wel leuk staan onder een jurkje (en dat is dus ook zo!) bestelde ik de schoenen.
De damesschoenen die ik uit koos zijn zwarte sneakers met een licht glimmende finish en een soort knoop voorop. Een stoer en bijzonder effect aan een stel sneakers op witte zolen. De schoenen zijn van binnen voorzien van elastiek om ze goed aan te kunnen houden (met hele smalle voeten met een lage wreef zoals ik adviseer ik om er een dun zooltje in te leggen, die kun je dan meteen mee bestellen. De katoenen zijn heerlijk!) en van een heerlijk voetbed. Inlopen gaat vlug met deze fijne schoenen, na een dagje thuis wat rondgelopen te hebben ging ik de dag erop met Dani ermee naar de Efteling voor een hele dag uit. Zonder voetpijn wel te verstaan. En geloof me, dat is voor mijn doen heel wat. Ik moet dan ook oprecht zeggen dat ik echt heel erg blij ben met deze schoenen en ze ook zeker veel draag.

Wat zijn jouw favoriete schoenen van Sacha?

Dit bericht is geschreven naar aanleiding van de gesponsorde schoenen van Sacha. Desalniettemin is mijn mening niet gesponsord en berust deze volledig op waarheden. Ik ben oprecht fan van de schoenen van Sacha en ben dat dus ook al jaren!

You Might Also Like

0 reacties