Liefs van Bri! + Winactie

april 06, 2017

Wie mij op instagram volgt, heeft er vast al een aantal voorbij zien komen. De te gekke kaartjes van Liefs van Bri heb ik eerder al mogen ontvangen om jullie te laten zien op social media. Ik wilde jullie al langer meer over de kaartjes vertellen, maar het liefst wilde ik je daarbij natuurlijk meteen haar website laten zien. Enne.. die is vanaf nu dus online! Je vindt hem hier:


Eigenaresse Brigitte is vandaag jarig en maar liefst 32 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd! Wat een dubbel feest is dat vandaag zeg. Brigitte is het brein achter de shop en de ontwerpster van die toffe kaartjes. Als je op haar instagram kijkt zie je nog meer toffe ontwerpen om deze lijn mee aan te vullen. En ze zijn zo leuk! Echt om vrolijk van te worden. En dat is precies wat zij doet. Ze maakt schattige en vrolijke kawaii-kaartjes met een knipoog. Kawaii is trouwens Japans en staat voor schattig. En zeg nou zelf: met die pasteltinten en de toffe designs is dit niet anders dan mega schattig te noemen. Ik werd er op slag verliefd op en ik weet zeker jij ook!

Winnen!

Om het extra leuk te maken mag ik deze 12 kaartjes weggeven van Liefs van Bri. Deze super leuke en vrolijke ansichtkaartjes zijn natuurlijk ideaal om iemand mee te verrassen, want zeg nou zelf: echte post is zoveel leuker! Maar ze staan natuurlijk ook gezellig als decoratie in je huis (of zelfs op je instagramfeed!). Nieuwsgierig wat je allemaal moet doen om kans te maken op deze toffe kaarten? Het zijn er maar 3 (en uiteraard controleren we even of je alle stappen hebt doorlopen).

  • Volg Liefs van Bri op Instagram
  • Volg Dani and Mom op Instagram
  • Laat hieronder op de blog een leuk berichtje achter (en laat meteen weten wie je bent op instagram!)
That's it! Volgende week donderdag, 13 april, maak ik de winnaar bekend hier op de blog.
Wie ga jij verrassen met welk kaartje van Liefs van Bri?

You Might Also Like

2 reacties