Friday Favorites #31

april 07, 2017

Tijd voor mijn lijstje favorieten van deze week. Van fashion tot decoratie, de mooiste items die ik deze week spotte weer op een rijtje. En het werd weer een rommeltje door elkaar hoor, maar ik wilde ze je toch even allemaal laten zien.

Stiekem ben ik wel fan van eenhoorns. Dat gebeurde al toen ik nog een klein meisje was. Ik kreeg een videoband van De Laatste Eenhoorn (zie hier een engelse trailer van die film) en spaarde My Little Ponies. De oude, want die nieuwe zijn gewoon ronduit lelijk. En een eenhoorn vond ik per definitie mooier dan een pegasus (een gevleugeld paard). En die liefde, een beetje kitcherig wel, is nog altijd gebleven. Toen ik de leuke knuffels van Boramiri voorbij zag komen was ik dan ook op slag verliefd. Prijzig zijn ze wel, maar ze worden dan ook speciaal voor je met de hand gemaakt.

Boramiri

Deze vaasjes van Scandinaviaform zijn echt helemaal mijn ding. Ze zijn budgetproof (ze zijn maar een tientje!), wit met koper en kurk en hebben een toffe vorm. En bovenal: ze zijn mega schattig! Ze zijn er ook in andere kleuren te krijgen en ook in rondjes van glas. En vaasjes hebben bij mij eigenlijk altijd wel een streepje voor. Ik moet me altijd overal in houden er niet bergen te kopen, want wat zijn er toch veel leuke te vinden. Deze wilde ik je wel per se laten zien.
Things we love

Dat streepjes mijn ding zijn wist je vast al lang. Ze komen geregeld voorbij op de blog. Als broek durfde ik dat nooit aan. Heel soms als legging, maar dan wel met een grote jurk of tuniek om mijn dikke billen te verbloemen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer en durf ik het (denk ik) wel aan om zo'n broek te dragen. Want eigenlijk vind ik ze mega leuk. Deze broek is van stevig shirt materiaal gemaakt en dus lekker comfortabel (forever sweatpants?), heerlijk draagbaar met warmer weer en altijd te dragen met een effen shirt (want die heb ik niet genoeg... kuch).
BonPrix

De bank ligt vol met kussens en ik zou er toch genoeg moeten hebben, toch? Nou is Martin af en aan aan het mopperen geslagen dat sommige kussens niet lekker hangen. En ik zie natuurlijk overal en nergens allemaal leuke kussens. Wat een slechte combinatie. Ik moet me inhouden niet weer andere te halen (die dan wel lekker hangen natuurlijk). Onderstaande zijn voor mij wat buiten budget, maar mooi zijn ze wel. Ik ben helemaal weg van doorgestikte dingen op het moment en deze kussens zijn dan natuurlijk helemaal geweldig. Zelf zou ik voor grijs gaan, maar ze hebben ze in nog meer kleuren. Stoer en stijlvol tegelijk!
Kinderwonderland

Als je mijn kledingkast kent, zal het je vast niet verbazen dat ik deze tuniek aan wijs als favoriet. Een lekker basic model met een mooie halslijn en natuurlijk in mijn favoriete kledingkleur: zwart. Een mooie legging, maillot of panty eronder, kekke schoentjes en gaan met die banaan. Waarom ik dan toch zo weinig jurkjes en/of tuniekjes draag als jurkje? Ik mis de zakken. Je weet wel, die waar je altijd je telefoon in stopt, je sleutels, boodschappenbriefje en weet ik veel wat meer. Dat ligt vast aan mij, want er zijn bergen met jurkjes te vinden en ze zijn ook zoooo leuk!
Didi

Ken je dat? Liefde op het eerste gezicht? Ik had dat denk ik wel met dit kleine tv'tje. Een mini tv'tje ter decoratie, voor bijvoorbeeld op de kinderkamer. Al denk ik dat ze ook geweldig staan in poppenhuizen om mee te spelen of gewoon ergens in je huis. Je weet wel, omdat het kan. Net dat beetje gekkigheid in een huis is natuurlijk altijd leuk.
Kidsboetiek

De schoenen van Maruti zitten altijd heerlijk en zijn net wat meer bijzonder om te zien dan vele andere schoenen. Dit model is altijd netjes om te zien, past onder broeken, jurkjes en rokjes en past onder zowel stoere als nette outfits. De verfspetters vind ik hieraan helemaal te gek en vielen me daarom ook meteen op. En grijze schoenen onder een compleet zwarte outfit: veeg me op wil je?
Maruti

Anne-Fleur maakt toffe dingen van keramiek. Maar dan ook echt toffe dingen. Ze maakte laatst een te gekke reeks met meisjes-vaasjes, maar heeft ook leuke andere vaasjes, magneten en schoteltjes. Onderstaand vaasje wilde ik even laten zien, al moet je zeker ook de rest nog even gaan bekijken hoor!
Flora in the Garden

Heb je nog meer tips voor me? Let me know!

You Might Also Like

0 reacties