Foto's voor Moederdag

april 19, 2017

Als je mijn blog een beetje volgt, weet je inmiddels dat ik graag bezig ben met foto's. Foto's leggen herinneringen vast, het helpt je ze opnieuw te beleven wanneer je de foto terug bekijkt. Daarom kozen wij er al vaker voor om foto's te maken voor Moederdag. Zo gaven mijn zus en ik in 2011 foto's van ons aan onze moeder. Deze hangen zelfs nu nog in de woonkamer daar. Een geslaagd cadeau. Alleen breidde de familie zich na die tijd uit. Er kwam aanhang en in 2013 kwam er ook nog eens Dani bij. En Dani gaf afgelopen jaar een klein dingetje aan. Want... waar waren hij en de heren eigenlijk? Daar moest verandering in komen!

Een foto als ideaal cadeau

Twee hoofden in deze foto zijn om privacy redenen geblurd
Afgelopen december met Sinterklaas besloten we dan ook met zijn allen een foto te maken van ons gezamenlijk. Eerst werd er nog gedacht aan een fotografe te vragen, maar wanneer je dan toch allemaal gezamenlijk bij elkaar komt in feestelijke kleding, verzon ik een handige oplossing. Waar wij door het hele huis lichte muren hebben, was dit ideaal als foto achtergrond. Hop met zijn allen op bed, een fototoestelletje op een statief gezet en schieten maar! Het resultaat bewerkte ik nog een klein beetje bij voordat we hem zouden geven.

Foto op aluminium

Om deze foto te geven, kwam ik uit op een foto op aluminium. Dat was voor mijn gevoel een manier om hem meer bijzonder te maken dan alleen maar een foto in een lijstje. Via FotoOpAluminium.nl bestelde ik een foto van 40cm bij 60cm. Ik koos voor wit aluminium in plaats van geborsteld trouwens. Geborsteld is een wat stoerdere look die bij ons thuis super had gestaan, alleen gaven wij deze keer de foto weg en wilde ik voor een subtielere look gaan. Ik bestelde er direct een ophangsysteem bij. Binnen een paar dagen was hij al in huis. Dus ook voor de late beslissers is dit een handig product om cadeau te doen.

Even over de kwaliteit
De foto op aluminium kwam binnen en was zeer goed verpakt. Een beknopte handleiding bij het los verpakte ophangsysteem vertelt je hoe je deze goed kan bevestigen. Na wat schoonmaken, een stapel boeken en een uur later zat deze ook goed vast. De kwaliteit van de foto die ik bestelde was niet optimaal, deze is nog gemaakt met mijn vorige fototoestelletje, waarvan de kwaliteit achteruit ging. Desalniettemin staat de foto zeer goed op het aluminium. Het is gedrukt op een dun laagje aluminium, wat daarna weer op een andere, stevige laag is geplakt. Ook wel foto op dibond genoemd. De afwerking is super, zeker als ik hem vergelijk met een foto op aluminium die ik jaren geleden eens bestelde. De kleuren zijn mooi helder, de randen zijn overal netjes strak. Om hem te showen zette ik natuurlijk, zoals je hierboven ziet, Dani in. Daarna gaven we hem cadeau en hangt hij inmiddels te pronken aan de muur bij mijn ouders, die het ook een geslaagd cadeau vonden!

Wil je trouwens wel graag een foto cadeau geven, maar is aluminium nou niet zo jouw ding? Dan hebben ze bij het hoofdbedrijf Fotocadeau.nl nog meer toffe manieren om een foto echt bijzonder cadeau te doen. Op hout bijvoorbeeld! Of wat dacht je van op een wijnfles, onderzetters of een keukenschort? Wanneer je een foto cadeau wil doen voor Moederdag, zijn er genoeg keuzes om het helemaal jouw cadeau te maken. Hoe ga jij jouw moeder met een foto verrassen?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Het gesponsorde product sloot perfect aan op onze eerdere keuze een foto cadeau te doen. Mijn mening hierin is dan ook niet gesponsord!

You Might Also Like

1 reacties