De Bamboeclub en PipaPanda

april 27, 2017

Een tijdje geleden lag er spontaan een tijdschrift in de bus. Dani griste hem, zoals wel vaker, uit de bus. Even was het stil en toen volgde er 'Mama, dit is post voor mij!'. En inderdaad, zijn naam stond op de adressticker. Na wat navragen was het duidelijk, mijn zus had een proefblad besteld van PipaPanda, het clubblad van de Bamboeclub. Deze club is speciaal door het Wereld Natuurfonds ontwikkeld voor de kleintjes van 3 tot 6 jaar. Dani was compleet in zijn nopjes met het tijdschrift dat volledig aan hem was gericht. Zo blij dat mijn zus besloot hem lid te maken.

Het tijdschrift PipaPanda

Al vlug volgde de volgende editie al van PipaPanda. Dani was compleet in zijn nopjes dat er toch alweer post speciaal voor hem was. De boekjes moesten van hem speciaal mee naar de dierentuin, sowieso wilde hij per se naar de dierentuin sinds hij het proefblad binnen kreeg. Hij bladert ze door, bekijkt de plaatjes en vraagt ons om mee te lezen wat er allemaal in staat. Ben je nieuwsgierig hoe het blad eruit ziet? Hier bestel je een proefblad: gratis proefexemplaar PipaPanda
Bamboeclub Abonnement 
Inmiddels heeft mijn zus dus een lidmaatschap cadeau gedaan aan Dani. En daarbij zit nog van alles. De eerste keer ontvingen we, naast een nieuwe editie PipaPanda, ook nog een bonnenboekje, een clubpas en een cd vol leuke kinderliedjes over dieren. Het bonnenboekje geeft een berg korting op zo'n 50 dierentuinen en andere attracties. De korting krijg je bij de ingang op vertoon van de clubpas. Dit is die grote pandabeer die je hieronder op de foto ziet. De cd staat trouwens niet op de foto, want die ligt dus in de auto. En zo lui als ik ben, ben ik die niet gaan halen natuurlijk.
Het tijdschrift zelf is leerzaam, leuk en daagt je kindje uit meer te leren over de dieren. Ze doen dit door informatieve stukjes gericht op hun leeftijd, grappige illustraties, spellen, puzzels, knutselideeën en verhalen om te lezen en/of voor te lezen. Ieder los tijdschrift is gericht op één diersoort. Zo hebben wij er nu in huis over de haai, de bever en een wild zwijn (met daarbij nog wat extra informatie over andere bosbewoners). Op Twitter zag ik voorbij komen dat het nieuwe tijdschrift eraan komt met daarin informatie over de varaan.

Wil je meer weten over dit toffe tijdschrift? Kijk dan eens op de website van de Bamboeclub. Tipje: deze is ook erg leuk voor de kids zelf!

Kende jij het tijdschrift al?

You Might Also Like

0 reacties