30 day blog challenge: throwback

april 23, 2017

De afgelopen maanden vulde ik bijna elke zondag een blog in over een onderwerp van de 30 day blog challenge van Hare Maristeit. Een leuke bezigheid, weer eens wat andere onderwerpen en vooral ook vaak een uitdaging. Die zijn helaas tot een einde gekomen! Vandaag blik ik nog even met je terug naar wat ik eigenlijk allemaal wel niet schreef en heb ik een handig lijstje voor je om alles even terug te lezen. Voor het geval je je verveelt natuurlijk.

30 day blog challenge in een notendop

1. De naam van mijn blog
Waarom koos ik voor de naam van mijn blog? Hij lijkt vast heel obvious, maar is dat ook eigenlijk wel zo? Of zit er nog veel meer achter het verhaal van de blognaam?

2. Mijn favoriete quotes
Of ik favoriet quotes heb? Jazeker! Een hele berg zelfs. Ze gaan over mijn leven vaak en ik post ze maar al te graag op instagram. Of ik zet ze in de lightbox in de woonkamer. Een tikkeltje gek mag dat dan wel weer zijn.

3. De inhoud van mijn tas
De inhoud van mijn tas is weinig spannend als je het mij vraagt, toch bleek het een veelbezochte blog. Heb ik dan zulke gekke dingen erin of herken je het wel? Of zat er iets tussen waar een ander niet aan dacht, maar wel heel handig was?

4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen
Zou je mij wel eens willen zien schitteren op tv? Ik niet.. waarom dat is vertel ik je in deze blog.

5. Vijf bloggers die ik volg
Ik volg langzaam wel wat meer bloggers hoor, maar toen ik begon keek ik maar weinig rond. Nu nog kan ik ze op 2 handen tellen. Waarom ik zo weinig bloggers volg en waarom ik de mensen die ik wel volg juist volg vertel ik je in deze blog.

6. Waar word ik blij van?
Waar zou ik nou echt blij van worden? Van dat extra stuk chocolade? Een nieuwe broek? Ik zette maar liefst 50 dingen neer waar ik blij van word!

7. Verzamelingen en obsessies
Ondanks dat ik graag opruim en stiekem heel graag niet te veel spullen om me heen heb, kan ik ook enorm verzamelen of heb ik er een 'obsessie' mee. Sommige dingen zijn dan ook echt te leuk! Ik vertel er alles over in dit stuk.

8. Als ik de loterij win, dan...
Ondanks dat we niet meer mee doen aan loterijen, stond daar die vraag wat ik zou doen met het geld als ik een loterij zou winnen. Zou ik op vakantie gaan? Een nieuwe auto kopen? Een ander huis? Een nieuwe garderobe en vaak uit eten wellicht?

9. Gênante momenten
Soms gebeuren er dingen die aardig gênant zijn. Of mensen stellen gekke dingen die nogal gênant overkomen. Zo overkwam mij laatst wat, dat was pas écht gênant.

10. Mijn 3 beste & slechtste gewoontes of eigenschappen
Drie goede en drie slechte eigenschappen van mij op een rijtje. Alles wat je niet wilde weten dus!

11. Piercings & tattoos
Nieuwsgierig wat voor piercings en tattoos ik heb? Ik vertel het hier. Kleine hint: ik heb meer dan alleen oorbellen en meer dan 1 tattoo.

12. Hoe gastvrij ben jij?
Ben ik nou echt zo gastvrij als ik soms denk dat ik ben? Kun je hier altijd zomaar binnen vallen, mee eten en me overal voor wakker maken? Of heb ik soms toch liever wat meer tijd voor mezelf en heb ik toch wel graag dat je je aankondigt, voor ik de deur voor je neus dicht smijt?

13. Mijn favoriete film
In plaats van 1 film koos ik in deze blog voor 5 toffe films. Ik ben niet zo goed in kiezen natuurlijk. Moet kunnen toch?

14. Ik ben bang voor...
Het is klein (of groot), heeft 8 poten en kan heel hard lopen. En ze komen vaak met zijn tweeën. Rara, waar zou ik toch weer bang voor zijn.

15. Wat ik vroeger wilde worden
Als klein meisje wist ik wat ik later wilde worden. Ik wist het echt! Al jaren lang riep ik hetzelfde antwoord op die vraag 'wat wil je worden als je later groot bent?'. Uiteindelijk ben ik dat niet geworden en doe ik totaal iets anders.

16. Mijn mooiste vakantie
Omdat ik zoals gewoonlijk niet kan kiezen, een mooie blik op een aantal super toffe vakanties die ik had. Ik kan er nog bergen meer over vertellen, maar hield het natuurlijk lekker kort. Zeker handig wanneer je nog meer vakantie inspiratie zoekt.

17. Blogpraat: doelen & desillusies
Vandaag een blikje op mijn blog verleden. Ik blog stiekem al wel lang, al vanaf m'n 14de ongeveer. Alleen gooide ik ze steeds weg. Achteraf wel zonde, want eigenlijk is het best grappig om alles terug te zien na zoveel jaar. Ik vertel je er meer over, evenals waarom ik nu blog, wat ik zo leuk vind aan bloggen en wat ik er niet leuk aan vind.

18. Mijn 5 favoriete gerechten
Mijn 5 favoriete gerechten staan hier in dit linkje. Of althans, de 5 lekkerste recepten die ik tot dan toe op de blog had staan. Inmiddels staan er meer op en breid ik ze langzaam aan uit naar nog meer. Lekker smullen dus!

19. Liefste cadeau dat ik ooit gekregen heb
Cadeautjes krijgen is altijd erg leuk, cadeaus geven natuurlijk ook. Wanneer je dit tegelijk kan doen, maakt het nog eens extra bijzonder. En dat op je verjaardag. Wil je meer weten waar ik op doel? Lekker klikken op de link natuurlijk.

20. Celebrity crush
Welke bekende man of vrouw is nou helemaal mijn ding en waar heb ik stiekem een crush op?

21. Hoe ziet mijn dag eruit?
In deze blog neem ik je aan de hand (bij wijze van dan) mee door een gewone dag die ik beleef. Dat is nou natuurlijk precies waar jij al op zat te wachten om nog eens te lezen. Ik snap dat... (niet dus)

22. Social media en ik
Welke social media gebruik ik en hoe kan je me daar terug vinden? Ik zet ze in deze blog mooi op een rijtje, voor het geval je de knoppen hier boven op de blog hebt gemist. Kun je me mooi overal gaan volgen. Hartstikke leuk. Echt hoor.

23. Inhoud van mijn koelkast
Nieuwsgierig wat er in de koelkast ligt hier en wat wij dus zoal eten? Even een vlugge blik in de koelkast hier, zonder fancy foto's. Meer omdat ik altijd vind dat onze koelkast verre van spannend is en vaak maar gewoon rommelig er van alles in heeft liggen.

24. Wat ik nog wil leren
Soms denk je dat je onderhand wel uitgeleerd bent. Zo graag ging ik nou ook weer niet naar school, maar een diploma leek me dan weer wel handig. Maar wat zou ik dan nog wel graag willen leren?

25. Vijf dingen waar ik niet zonder kan
Wat kan ik echt niet missen, wat moet en zal ik altijd wel hebben. Dit had je natuurlijk totaal niet van mij verwacht. Vooral puntje 5 niet natuurlijk.

26. Mijn favoriete outfit
Wat draag ik nou eigenlijk het liefste aan kleding? Enne, wat is mijn favoriete kleur voor kleding. Wanneer je mijn blog volgt, hoeft dat geen verrassing meer te zijn. De foto is natuurlijk totaal geen hint hè. Echt niet hoor...

27. Mijn (t)huis
Hoe ziet mijn huis eruit? Ik neem je in deze blog mee in een rondje door ons huis. Even lekker binnen kijken bij ons dus.

28. Vijf leuke youtube filmpjes
Wanneer ik even languit op de bank hang, terwijl Dani zich uitleeft met tv kijken of spelen, snuffel ik wel eens op youtube voor leuke filmpjes. Wat voor filmpjes ik graag kijk laat ik je in deze blog zien. Mesmerizing!

29. Mijn eerste baantje(s)
Hoeveel baantjes heb ik de afgelopen jaren al wel niet versleten? Zou ik ze op een hand kunnen tellen of kan ik beter voor een jaar gaan turven?

30. Favoriete kinderboek
Wat is mijn favoriete kinderboek en waarom? Hieronder alvast een kleine hint. Het verhaal achter het boek is wellicht nog wel mooier dan het boek zelf. Dani vindt hem trouwens ook echt helemaal geweldig.

Dat waren ze weer! Dit was de laatste keer van mij het gespam over de 30 day blog challenge, geen linkjes parade erover meer hierna. Wel lekker klikken natuurlijk, vind ik leuk!

Trouwens, heb jij al eens over deze onderwerpen geblogd?

You Might Also Like

0 reacties