Weekly #29

maart 13, 2017

Flink nieuwsgierig naar hoe onze week er deze keer uit zag?Maandag
Deze maandag ging ik, zoals vaak wel, naar mijn moeder om wat gezellig te kletsen, te rommelen in huis en eventueel even de deur uit te gaan. In de middag gingen we nog langs de Lidl. Er stonden handige aanbiedingen in die die maandag al in gingen en eer je dan een dag of wat later komt is alles op. Alhoewel: het meeste is vaak al op voordat de supermarkt die maandag open gaat. Een rustig dagje verder, met ervoor en erna ook thuis nog wat gerommel met het huishouden en het eten.


Dinsdag
De dinsdag was een rommelige dag. We gingen de deur uit voor een zomerbroek die ik had gezien, maar waarvan mijn maat steeds uitverkocht was. Ook ging ik nog kijken naar die te gekke mom-kid shirts van de Hema, maar first world problems enzo... ze vallen nogal groot en dus voor mij ook allemaal te groot. Mijn kapsel groeit overigens braaf door en zit inmiddels in zo'n rot lengte. Korter zat het mooier en langer kan het al beter in een staart. Nu valt de helft uit die staart, zit het niet handig en valt het net over m'n schouder op de langste punten. Even doorbijten dus voor het weer beter gaat zitten. Om er iets meer happy mee te worden ging ik het verven... Ik kocht donkerblond en ik eindigde met uh... heel donkerbruin, bijna zwart. Niet de bedoeling!

Woensdag
De hele ochtend ben ik bezig geweest om het huis weer goed aan kanten te krijgen, heb ik bergen aan groente gesneden, tofu gemarineerd en nog meer klaar gezet voor het avondeten. Een goede vriendin van mij zou die avond komen om onze haren te knippen (en me uit te lachen om mijn kleurfiasco) en iedereen eet dan altijd gezellig mee. Mijn ouders zijn er dan ook en ook mijn zus met haar vriend. Onverwachts stond mijn vader al vroeg op de stoep en nam Dani mee zodat ik het eten verder af kon ronden. Maar het is me gelukt, deze keer nog geen neiging gehad om mijn haar weer kort te doen...

Donderdag
Boodschappendonderdag! En dan in meervoud deze keer. De standaard boodschappen werden gedaan, maar ook een aantal fijne aanbiedingen zijn gehaald. Ook zijn de laatste cadeaus gehaald voor de verjaardagen die kwamen. Ook kwam deze fijne DIY online op de blog: Memory Jar. Siep moest zich er weer mee bemoeien tijdens het maken van de foto's. Zo'n memory jar is ideaal om je mooie herinneringen in op te bergen. Zo kun je aan het einde van het jaar alles nog eens door kijken en volledig genieten van alle mooie momenten! Dat is pas mooi het jaar afsluiten.

Vrijdag
Gezien het bizar lekkere weer deze vrijdag besloot ik al op tijd richting mijn moeder te vertrekken. Lekker met zijn allen de deur uit! Het huis was aan kant, het eten stond klaar en het werk was gedaan. Tijd voor een hele middag in het goede weer. We hebben enorm veel gewandeld deze dag. Dani was overenthousiast en vol energie. Zelfs toen ik hem in de buggy zette, bleef hij enorm beweeglijk. Dat dat ding het niet begeven heeft snap ik niet haha. Maar genieten van deze heerlijke dag was het zeker! Op naar beter weer als het aan mij ligt.

Zaterdag
Mijn zus vroeg me de zaterdagmiddag mee te gaan shoppen (hè vervelend nou), want ze had nog wat nodig. Dani liet ik thuis voor een papa-middag. De heren hebben zich prima vermaakt en aan het einde van de shopmiddag kreeg ik onderstaande foto binnen. De hele bubs is erna bij ons komen eten en heeft Dani daarna mee genomen, hij mocht gaan logeren bij zijn oom en tante, zodat wij die avond naar een verrassingsverjaardag konden. Een oude baas van Martin werd 50 en dat werd gevierd. Tot heel laat... De foto's van die avond bespaar ik je natuurlijk.

Zondag
Zondag kreeg ik deze foto binnen van de kleine man (en nog een paar foto's). Hij was al vroeg wakker en ging met dus met mijn zus en haar vriend er lekker op uit en is gaan spelen bij de piramide van Austerlitz. Voor zover ik begrepen heb een enorme aanrader om lekker te gaan spelen en wandelen. Dani heeft het er nog de hele dag over gehad, toen we hem weer zagen op de verjaardag van een tante van ons. Moe maar voldaan heb ik hem uiteindelijk weer te bed gelegd, hij heeft een top weekend gehad en vond het geweldig.

Dit was onze week alweer. Vandaag start weer een gewone week. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties