Vijf leuke youtube filmpjes

maart 19, 2017

Iedere zondag schrijf ik weer over een onderwerp uit de 30 day blog challenge van Hare Maristeit. Ik ben inmiddels alweer aanbeland bij nummer 28 van de 30. Pfoe... al 28 weken lang komt er informatie voorbij die je van mij (of juist helemaal niet) wilde weten, zag je mijn mening voorbij komen en nam ik je mee naar momenten die ik mee maakte. Bovenal was het een wirwar aan verschillende onderwerpen die weer een extra invulling gaven voor de zondag, van een blik in ons huis tot hele gênante momenten. Vandaag is het onderwerp 'vijf leuke youtube filmpjes'. Ik ben niet zo'n youtube kijker, maar ik zal er een paar uitzoeken. Stiekem ben ik een hele saaie youtube kijker, ik gebruik het voor muziek op de achtergrond en om recepten te zien. Fascinerend!

Vijf leuke youtube filmpjes

Meestal kijk ik de filmpjes van Tasty online, al skip ik er wel een boel waar vlees in zit. Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar staat zeker op mijn wensenlijstje. Op Facebook volg ik nog meer van dit soort kanalen (zonder irritant kreunende man op het einde... waarom doen ze dat toch?!) en ik blijf dit mega fascinerend vinden. Al die lekkere recepten, alles lijkt zo snel gemaakt (fastforwarden op zijn best hè) en het ziet er allemaal heerlijk uit. Het zal je dan ook niet verrassen dat ik steeds meer kook en steeds meer van dit soort dingen zelf maak. De tijd van alleen maar lui kant en klaar kopen is veruit voorbij hier in huis.

Wie kent The Gathering niet? Oké, misschien wat overdreven, maar wat was dit een grote band destijds. Je weet wel, in mijn jeugd (dat klinkt wel erg oud...). Vooral in de rock en metalscene waren dit grote bekenden en wie, net als ik, female fronted goed kon waarderen, wist de weg naar The Gathering wel te vinden. Anneke was hier pas 23 jaar oud, maar wat had ze al een stem! In 2007 verliet ze de band en ging voor zichzelf aan de slag. Eerst met Agua de Annique, later onder haar eigen naam. Ken je haar niet van deze bands, dan heb je haar wellicht gehoord in de Efteling zelf. Voor Ravelijn en Aquanura werkte ze mee aan de muziek en de zanglijnen bij de Baron heeft ze ingezongen. Zelf luister ik nog altijd naar haar muziek, zowel van vroeger als van nu (onder haar eigen naam en onder Agua de Annique).

Dit filmpje is alweer van ruim een jaar geleden. Wat vliegt de tijd toch! Dani en Liva Faye stonden hier samen model voor Zreefer. Je ziet fotografe Wieke Hoeke nog voorbij komen en hoort op de achtergrond de ouders (en mij dus ook). Dani en Liva doen het zo leuk samen, wat een gelukstreffer was dit filmpje. De uiteindelijke foto's zijn ook echt geweldig geworden. Maar het mooiste is toch dit filmpje. Dani die zijn best doet om Liva op de foto te zetten met zijn speelgoed camera en Liva die écht als een model te werk gaat. En dan het einde: 'High five collega!'.

Hier is geen uitleg bij nodig toch? Een vrolijke band uit de omgeving die hier vaak gedraaid wordt. 27 mei staan ze in Loon op Zand in de Wetering. Tickets zijn hier te koop, wij gaan waarschijnlijk ook. Lekker in de buurt een avondje gezelligheid. Wie zien we nog meer?

De filmpjes van Sweet Ambs zijn zooo fascinerend! Ze decoreert meestal koekjes met allerlei leuke tafereeltjes, zonder geklets in de filmpjes (dus niet van 'Hee hoi, dit ben ik en leuk dat je op mijn.. bla bla bla bla'. Wat een gezever. Zet dat geluid gewoon uit, muziekje eronder en gaan met die banaan). Dit filmpje was haar eigen baby gender reveal voor haar volgers, helemaal aan het einde laat ze zien wat het wordt. Verder vind ik deze koekjes zo enorm schattig om te zien met die lieve pastelkeuren. Wederom fascinerend om te zien. Enjoy!

Kijk jij wel meer op youtube? En waar kijk je dan naar?

Deze blog is geschreven vanuit een artikelonderwerp 'Vijf leuke youtube filmpjes' vanuit de 30 days blog challenge van Hare Maristeit. Iedere zondag lees je een artikel bij mij op de blog die ik schrijf vanuit een van de 30 onderwerpen die er staan bij de challenge. Wil je meer artikelen lezen die ik schreef van deze challenge, kijk dan eens hier: 30 days.

You Might Also Like

0 reacties