Shop Saturday #31

maart 25, 2017

Iedere zaterdag stel ik je in de Shop Saturday voor aan een (web)shop of merk waarvan ik vind dat deze de moeite waard is om te zien. Eentje waar ik vrolijk van word, eentje die de leukste dingen heeft en die je zeker eens gezien móet hebben. En ook deze week vond ik weer een leuk merk. Een kinderkledingmerk met monochrome kleuren en speelse printjes. Vanuit Londen worden deze toffe dingen gemaakt. Inmiddels hebben ze meer dan alleen kleding... Kijk je mee naar mijn favorieten uit hun collectie?

Cribstar

Cribstar zegt zelf simpele en stylische kleding te maken voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Ze kiezen voor goede kwaliteit en speelse, minimalistische prints. Ze geven aan geen trends te volgen maar enkel af te gaan op de fantasie van kinderen zelf.

Zo hebben ze een toffe print, eentje die meteen laat zien wat voor kind je hebt. Not your basic kid. Want zeg nou zelf, jouw kind is natuurlijk niet zoals al die andere kinderen. Dat mag je best laten zien toch? Hij kan trouwens ook gekocht worden op een wit shirt, maar ook met korte mouwen. Handig als je niet zo goed bent in kiezen.
Not Your Basic Kid

Wil je als moeder twinnen, maar zie je het niet zitten om die grote, modelloze t-shirts te kiezen? Geen probleem! Ze hebben er gewoon een super handige shopper mee. En van shoppers heb je nooit genoeg als je het aan mij vraagt. Ik heb er altijd bij me, in m'n tas, in de auto, in m'n fietsmand en de rest slingert wel ergens in huis. Je kunt er nooit genoeg hebben als je het mij vraagt. Ook voor de niet zo basic moeders.
Not Your Basic Mom

En omdat twinnen niet alleen leuk is als moeder zijnde, zijn er ook mannen t-shirts. Want hoe stoer is het om samen met papa hetzelfde shirt aan te hebben en eens even de boel te rocken hiermee? Martin en Dani hebben samen ook een gezamenlijk t-shirt en daar is Dani maar wat trots op. Martin trouwens ook wel. Dan is zo'n stoer shirt alleen maar geslaagd toch?
Not Your Basic Dad

Goed, als je niet zo van het twinnen bent, maar wel van humor houdt in kinderkleding, dan is dit wellicht iets voor jou. Ik moest er zelf rijkelijk om lachen en hou echt mega van dit soort humor op kinderkleding. Een stoere broek, maar toch met dat speelse effect waar ik zo van houd bij kinderkleding. Niet te veel mee vallen trouwens, laat dat maar aan die broek zelf over.
Ouch! Harem

Een marmerprint, een marmerprint, een marmerprint! Ben ik al enthousiast genoeg? Ze hebben ze in het wit en in het grijs, ook met lange mouwen en nog meer items ermee (broekjes, rompers, volwassen shirts). Ik ben mega fan van marmerprintjes en zeker ook voor kinderkleding. En heb je het model van dit t-shirt al gezien? Ik vind de langere achterkant hierbij zo stoer!
Cracks T-shirt

Ze hebben trouwens ook bekers, schalen en borden in hun webshop. De meeste bekers en mokken hebben de Not Your Basic print, maar ze hebben ook deze grappige Superkid print. Deze vind je terug op kleding, maar ook op borden en schalen. Lekker stoer, een tikje gek en hij past super cool natuurlijk in je monochrome huishouden.
Superkid Bord

Is het al Pasen? Deze stoere trui met all over Bunny print is natuurlijk een echte musthave voor in de kledingkast van jouw kleine spruit. Deze toffe print is er trouwens ook op broekjes. En ben je niet zo van de all over printjes? Dan zijn er ook handige t-shirts met een enkel konijn of de tekst 'Happy Bunny'. Ook voor wanneer het geen Pasen is natuurlijk.
Hopping Bunnies Sweatshirt

Ik denk dat ik inmiddels een zwak heb gekregen voor leuke kindermutsen. Deze muts heeft een helm vorm, is gebreid en heeft een pompon bovenop. Wil je hem liever helemaal in het zwart? Of zwart met een witte pompon? Of toch volledig in het grijs? Ze hebben het allemaal. Dat wordt lastig kiezen hè?
Helmet Pom Hat

Daar is hij dan! De print met die toffe Superkid print. Er staan nog meer gezichtjes op, wat deze print nog leuker maakt. Vrolijk, speels, een beetje gek en ook op zo'n t-shirt met zo'n super tof model. Hij is er met een grijze achtergrond en ook met een witte achtergrond. En in het zwart met witte hoofdjes. Of eentje met een groot hoofd en de naam van jouw kid erboven. Of lange mouwen.. of of... Nou ja, ga lekker zelf kijken, er is zoveel keuze!
Faces T-shirt

Nog zo'n toffe harem, Run Wild! Zeker wanneer je graag vaak shirtjes aandoet bij je kids met all over prints, maar niet zo graag effen broekjes koopt is dit zo'n ideale oplossing. Niet zo basic, maar ook niet te druk voor print op print.
Run Wild Harem

Wat is jouw favoriete item van Cribstar?

You Might Also Like

1 reacties