Shop Saturday #30

maart 18, 2017

Iedere zaterdag stel ik je voor aan een merk en/of (web)shop waarvan ik vind dat ze de moeite waard zijn om gezien te worden. Of dat nu gaat om kleding voor de kids, voor jezelf, accessoires of zelfs woondecoratie, je kan het allemaal terugvinden in de Shop Saturday. Inmiddels is dit nummer 30 alweer die ik je presenteer. Dit keer is het een webshop waar ik in het begin een beetje moeilijk naar keek. Ze hebben wat meer kleur en dingen die je niet zo standaard ziet. En die uitgesproken stijl, daar moest ik echt aan wennen. Er staan nog een boel leuke dingen in hun webshop die ik je overigens niet laat zien, want zoals je weet is het hier zo ongeveer monochrome heaven. Al kan ik je wel zeggen dat mijn oog ook viel op een super gaaf tijgerprint t-shirt en een spijkerstof bomber. En ze hebben inmiddels al aardig naam gemaakt op Instagram, terwijl ze nog geen jaar bestaan. Tijd om je voor te stellen aan

Axclusif

Axclusif is opgezet door Kim en Tabitha die dol zijn op kidsfashion. En ze willen mensen inspireren met toffe kleding die net buiten je comfortzone valt. Dat is ze gelukt kan ik je zeggen! Ze bieden naar eigen zeggen originele, unieke en comfortabele kleding van exclusieve merken, zonder dat alles schrikbarend duur is. En uiteraard vis ik er een aantal items uit die helemaal mijn ding zijn, monochrome, stoer en lekker in mijn comfortzone. Maar bezoek vooral hun webshop voor nog meer toffe items!

Laat ik starten met een item dat je kunt twinnen. Twinnen is helemaal hot en als het aan Dani ligt twint hij dagelijks met mij of soms ook met Martin. Maar liever met mij. Ik moest hem nog overhalen om eens geen witte gympen te kopen (ik heb witte)... Afijn, de moeder sweater kun je ook dragen als trui en dat maakt hem wel tof. Lekker even wat anders dan een gewone sweater. Ze zijn niet effen, de stof heeft een weefsel erin met wat kleurtjes zodat hij net dat beetje toffer is dan gewoon. Wat ik bedoel je zie zo beter op de kids versie.
Mom sweater

Zoals hierboven al gezegd, kun je hieronder pas echt zien hoe tof het werkje in de sweater is. Dit is de kids variant die stoer is voor zowel jongens als meisjes. Het ideale van deze sweater is dat hij op een rustige broek lekker de aandacht trekt, maar ook gewoon op een all-overprint broek kan zonder het geheel veel te druk te maken. En twinnen zonder het zeer opvallend te doen is wel mijn ding, dus zo'n sweater is helemaal gaaf voor beide.
Kids Sweater

De meeste regenlaarzen zijn altijd vrij suf, met over de top printjes. Wil je nou veel liever een stoere laars hebben, die ook nog eens gevoerd is en goed stevig is voor de voetjes, dan zijn deze regenlaarsjes van Hummel erg tof. En het ideale is dat je ze overal mee kan combineren als je het mij vraagt. Zelfs voor de meiden onder een jurkje.
Hummel Regenlaarzen

Windjacks zijn vaak effen van kleur, felgekleurd en het liefst nog vol bloemen of traktors. Wanneer je eens iets anders wil, is dat bijna niet te vinden. Wel bij Axclusif met zo'n vrolijk windjack. Een lichte zomerse kleur met een tof stippenprintje. Stiekem vind ik de broek, het t-shirt en de trui ervan ook echt heel gaaf en twijfelde welke ik je ging laten zien. Dus als je de print gaaf vindt kijk dan vlug verder bij ze, ze hebben nog meer van deze print!
Windjack Popupshop

Deze trui vond ik in de sale terug. Hopelijk is hij er nog in je maat, want gaaf is hij wel. Waar je hem ook bij draagt, hij kan overal bij. Zelf zou ik hem uiteraard combineren met een jeans en stoere schoenen erbij, maar waar je ook voor gaat: met zo'n longsleeve zit je altijd goed. En ja, dat is een marmerprint voorop. Voor degene die mij volgen weten dat ik daar wel heel erg van hou.
Marble Top

Buttons zijn dit seizoen helemaal hip bij allerlei merken. Een boel begonnen er vorig seizoen al mee en de rest volgde uiteraard braaf. Dit zijn denk ik wel de leukste die ik tegen kwam. Je koopt ze los, maar of je ze nu op een jasje doet, op een rugzak of gewoon voor jezelf ergens op speldt, deze statements zijn wel erg gaaf! Meestal ben ik niet zo van de quotes en statements, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Don't bore me!
Cos I Said So buttons

Het warme weer was er weer en zoals vele moeders keek ik ook alvast weer flink rond voor een berg korte broeken. En wanneer je niet wil gaan voor gekke prints, omdat je (net als ik) fan bent van all-overprint shirts, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld zo'n toffe short. Net niet helemaal standaard, een super tof model (zo'n model maakte ik vorig jaar voor de zomer al voor Dani) met een stofje dat net niet helemaal effen is.
Mio*Co Shorts

Dit shirt hoort beige te zijn maar oogt bijna zacht roze. Toch bleef ik er veelvuldig naar kijken. Ik zou hem niet direct uitzoeken, maar hoe meer ik er naar kijk hoe toffer ik hem vind. De omgeslagen mouwen, de gekke print wat haast lijkt op een slangenprint dat in banen dwars over is gelegd. Dit is er echt een in de categorie 'uit je comfortzone', maar zeker wel erg gaaf. Echt anders dan anders en daardoor extra leuk om te dragen. Je zult niet snel een ander kindje zien met hetzelfde shirt.
Koolabah T-shirt

Om alle toffe shirts te combineren zodat het wat meer in je comfortzone past, is zo'n basic vest wel handig. De capuchon eraan maakt hem extra leuk en de zakjes maken dat gevoel helemaal af. Sowieso, een mens heeft nooit genoeg basics in huis om te combineren met alle andere toffe dingen die je kan kopen. Of alle andere basics. Want een mooie outfit bestaat net zo goed uit de mooiste basics als uit een berg bijzondere items. Dit is wat mij betreft dan ook een echte musthave!
Little Lords Cardigan

Dieren zijn voor kinderen helemaal geweldig, maar ook voor ons. Deze grote dieren herkent vast ieder kind en zal dan ook vaak vernoemd worden wanneer ze hem aan hebben. Een mooi zwart shirt in een fijn model, zonder all over print (zodat hij lekker gedragen kan worden op van die hippe joggingbroekjes) maar wel met toffe print voorop. Ik weet zeker dat Dani hem zo zou uitkiezen wanneer hij hem ziet.
Tao & Friends T-shirt

Wat zijn jouw favoriete items van Axclusif?

You Might Also Like

0 reacties