Project 365: 55-72

maart 16, 2017

Er vlogen 2,5 maanden alweer voorbij van dit jaar en dus ook van mijn Project 365 van dit jaar. Deze reeks loopt altijd een paar dagen achter van de gewone dagtelling. Eer ik namelijk door heb dat het weer tijd wordt voor een update met 18 nieuwe foto's, zijn we weer verder dan die werkelijke dag. De vorige keer, zo rond 2011-2012 plaatste ik per dag de foto op mijn blog van toen (die niet meer bestaat, helaas voor jullie), nu doe ik dat door ze op mijn instagram te plaatsen met bijpassende hashtags. Zoals je wellicht daar op zal vallen, passen de foto's van mijn gehele tijdlijn in dezelfde sfeer als van mijn Project 365. Het was voor mij dan ook een logische stap om de reeks zo te maken dat alles bij elkaar zou passen. Iets wat ik destijds, in 2011-2012, niet gedaan heb.

Meer lees en kijkvoer bij de vorige reeksen: 

Bij deze reeks valt me op dat een deel van mijn foto's is te herleiden naar een aantal blogs die online is gekomen. Verder zijn Siep en Dani weer de belangrijkste onderwerpen die op de foto zijn vastgelegd. En de rest.... ach, kijk zelf maar!

Foto 55 t/m 60
 • Foto 55: Dani zijn favoriete knuffel, genaamd Popje, was spontaan onthoofd. Ik gok erop dat er een draadje is losgeschoten hoor, maar het zag er zo hilarisch uit! Uiteindelijk heb ik hem met de hand weer gemaakt en kan hij weer heerlijk knuffelen. 
 • Foto 56: Ik kreeg spontaan de lente in mijn bol! Een vers bosje tulpen stond spontaan in huis. Uiteraard witte, want witte bloemen zijn het allermooist. Andere kleuren komen de deur niet bepaald in hier in huis.
 • Foto 57: Ken je de mooie plaids nog van Lauw Design? Ik heb er een in huis en hij lag dus prachtig te wezen op de poef. Die poefen zie ik overigens ook steeds vaker terug komen, terwijl ik hem denk ik al wel minimaal 10 jaar heb. Hij blijft mooi, al moet ik hem wel een keer bijvullen. 
 • Foto 58: Ons laatste caafje Gaia is overleden. Ze heeft de mooie leeftijd van 6 jaar gehaald (ruim 6 zelfs), maar is een half jaar ervoor haar vriendinnetje verloren (bijna 8 jaar was Luna). Ondanks dat we hadden verwacht dat ze heel snel het niet zou overleven na het verlies van haar levensmaatje, heeft ze toch nog een half jaar geknokt. 
 • Foto 59: Een lekkere vrolijke foto van Dani in de keuken, terwijl hij aan het meehelpen was. Dat vindt hij mega leuk om te doen. Een bot mesje, een berg groente zoals paprika's en hij snijdt er maar op los (en eet...). 
 • Foto 60: Van deze heerlijke snacks staat er een recept online: Frozen Banana Yoghurt Bites. Ik zag ze bij een vriendin die tegenwoordig coacht voor gezonde voeding en afvallen (als je nieuwsgierig bent, er staat in het linkje een verwijzing naar het facebook bericht waar je haar terug vindt) en maakte er een eigen versie van. En geloof me, ze waren heerlijk!

Foto 61 t/m 66
 • Foto 61: Siep lag weer eens languit over de overloop. Lekker handig in de pad, zodat we haar vast en zeker niet zullen missen. 
 • Foto 62: Dani groeit als kool. Hij is de afgelopen 3 weken maar liefst 5 centimeter gegroeid! Dat werd ook meteen tijd voor nieuwe schoenen. Tijd voor een foto dus van zijn nieuwe zeeschuivers.
 • Foto 63: Een tijdje terug kregen we dit cadeau. Een bakset voor bierbrood. Alles zat er in, behalve bier. Enkel een flesje bier naar wens erin en bakken maar in de oven. Er kwam een eerlijk brood uit. Niet zo'n vorm die je in de supermarkt krijgt hoor, hij rijst niet echt. Maar heerlijk was hij wel!
 • Foto 64: Dani wilde boven voor zijn muur poseren. Lekker voluit showen met zijn outfit. Nu hij nieuwe schoenen heeft, bleken al zijn broeken ook te kort. Tijd voor nieuwe broeken. Hij was helemaal happy!
 • Foto 65: En wanneer ik iets voor de muur beneden wil fotograferen, springt meneer er ook voor. 'Ik wil ook op de foto mama'. Zoals je ziet had hij zijn kleren goed schoongehouden, want het shirt kon gewoon nog een keer aan. 
 • Foto 66: Nog een recept wat je op de blog tegen bent gekomen. Banaan notenpasta cake, een heerlijke cake die vol van smaak is. 

Foto 67 t/m 72
 • Foto 67: Ik zei toch dat Siep graag in de pad ligt op de overloop? Ook hier weer, maar dan ook echt als mevrouw Wijdbeens. Vet oncharmant. Doen alle katten/poezen dat? 
 • Foto 68: Nog zo iemand die graag op de foto gaat wanneer ik iets anders erop zet. Deze keer niet Dani, maar Siep die zich ermee moest bemoeien. Ik zette deze Memory Jar op de foto, die ook op de blog dus te vinden is als DIY en met uitleg wat je ermee doet. 
 • Foto 69: Het shirt was weer uit de was en Dani móest en zou hem dus weer aan. Showen, showen, showen. En ach, waarom ook niet. Ik ben vast niet de enige moeder die vaak haar kind op de foto zet. 
 • Foto 70: Een portie liefde strooien met deze sokken met hartjes. Ik heb ze al een tijdje en kocht ze ooit bij de Hema. De schoenen vind ik heel tof en heb ik al lang, maar bleken helaas eigenlijk wel een maatje te klein. Tijd om vervangende schoenen te gaan zoeken voor deze. Iemand tips? Ik dacht aan veterschoenen, Oxfords meet Derby achtig. Dan kan ik ze, net als deze, ook onder jurkjes enzo dragen. Verder heb ik daar namelijk geen schoenen voor. 
 • Foto 71: Het mooie weer kwam opeens binnen! Ah, zo heerlijk. Het liefst ren ik dan meteen de deur uit om alleen maar te genieten van de warme zon. Dus ik viste de zonnebril van Dani weer tevoorschijn en vond meteen zijn hoed. 
 • Foto 72: Deze dame ligt al ruim een week niet meer op het voeteneind van het bed. We bewegen vast te veel. Nu lag ze er weer, vol purrend en knorrend. Dus toch maar een foto geschoten, want ze ligt hier echt te genieten. 

Vind hier nog meer van deze reeksen:
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

Ben jij inmiddels al gestart met jouw variant van het project?

You Might Also Like

0 reacties