Pittige wraps
maart 15, 2017Opeens scheen de zon! Heerlijk genieten en dus was ik ook veel buiten te vinden met Dani. Lekker wandelen en vooral veel genieten van het opeens zulk lekkere weer. Omdat Martin ook nog gebruik wilde maken van het lekkere weer, om aan de slag te kunnen in de moestuin, moest het eten wel écht op tijd klaar staan. Een lekkere maaltijd voor ons allemaal, maar wel eentje die me niet té veel werk op leverde, zodat ik veel tijd buiten de deur kon besteden met Dani. En dat resulteerde in een gerecht met maiswraps (iets wat ik gewoon eens wilde proberen) en allerlei lekkere plantaardige ingrediënten. Helaas deze keer geen fancy foto's met mijn goede camera, je moet het doen met foto's van mijn telefoon. Het was al op voor ik bedacht dat ik er nog mooie foto's van moest maken...
Wanneer je ook wil genieten van dit lekkere recept, scroll dan lekker verder naar beneden, daar leg ik je alles uit hoe je dit ook maakt. Ondertussen maak ik je alvast lekker met een foto van het gerecht, vlak voordat het nog even lekker de oven in ging.
Pittige wraps
Dit recept is goed voor 8 gevulde wraps.
Dit heb je nodig:
- Vegan gehakt
- 8 mais wraps
- 1 paprika
- 1 rode ui
- 1 el gedroogde uitjes
- 1 teentje knoflook
- 4 zongedroogde tomaten
- 1 el sambal oelek
- 1 el ketjap manis
- 1 el sojamelk
- snufje zeezout
- snufje peper
- 4 tl pizzakruiden (40% knoflook, 30& peterselie, 30% chili ringen)
- 1 el mayolijn
- 1 handje geraspte wilmersburger kaas
![]() |
Dit zijn de pizzakruiden die ik gebruikte. Je haalt ze bij de Lidl. Op de achtergrond de wraps. |
![]() |
Schandalig slechte foto met de inhoud van de pan voordat het de wraps in ging. |
0 reacties