Nooit meer een lege accu

maart 28, 2017

Wanneer je denkt dat het aan jezelf ligt dat de accu van je gsm snel leeg gaat, think again. Zelfs mijn schoonmoeder klaagde laatst nog dat haar telefoon zo snel leeg was. Ze heeft geen abbo met internet en dus zou je denken dat haar telefoon niet zo snel leeg hoeft te zijn. Dat zelfs die van haar meer dan een keer per dag opgeladen moet worden zegt genoeg toch? En ondanks dat die van mij onderhand non-stop aan de voeding ligt zijn er ook duizend veel meer momenten dat ik hem nergens aan de lader kan hangen. En voor je het weet is je telefoon weer leeg. Net op dat cruciale moment dat je ergens staat en iemand een berichtje wil sturen...

Gelukkig maar dat daar tegenwoordig een handige oplossing voor bestaat. Voor al die momenten dat je toch nog even na het navigeren naar die handige parkeergarage vlakbij het centrum, je lange tocht Pokemon Go of je live sessies op Instagram je beste vriendin een appje wil sturen waarmee je hebt afgesproken, om te vragen bij welke winkel je nu precies ook weer had afgesproken, en je er achter komt dat je telefoon weer eens uit valt. Daarvoor is er tegenwoordig de powerbank, een externe batterij voor je telefoon.

Afgelopen week ontving ik de powerbank powerstar in het goud. Eentje met maar liefst 6000mAh. Om je een idee te geven dat dat echt veel is: mijn Iphone 6 die je op de foto naast de powerbank ziet liggen heeft een accu van een totale capaciteit van 1810mAh. De powerbank is dus goed voor ruim 3 keer je telefoon helemaal opladen.
Nadat ik hem goed had opgeladen nam ik hem mee voor een flinke test. Een hele dag de deur uit met de powerbank in mijn jaszak. Mijn telefoon gebruikte ik daarbij non-stop, van navigeren tot filmpjes streamen. De powerbank was aan het einde van de dag nog niet leeg. Mijn telefoon is normaliter na een kwart dag intensief gebruik (in dit geval extreem intensief gebruik) toch wel ver op. Een mens kan niet blijer worden toch?

De powerbank wordt, samen met een boel andere type powerbanks, opladers en kabels, verkocht bij Gsmoplader.nl. De powerbank zelf wordt geleverd met een mini micro-usb kabeltje. Net genoeg om hem in een stekker te pluggen of in je laptop om hem op te laden. Na het opladen kun je hem direct gebruiken en druk je simpel op het enige knopje wat erop zit nadat je hem hebt aangesloten op je gsm. Heb je hem niet meer nodig, dan unplug je gewoon je telefoon en stopt hij vanzelf. Ideaal!
Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van de powerbank per oplaadsessie, kan ik je natuurlijk aanraden om toch je gsm zo vaak mogelijk in de muur te prikken met een oplader. Steeds meer locaties houden daar rekening mee. Steeds meer eetgelegenheden hebben stopcontacten bij je tafel, zelfs in openbare ruimtes zie je het steeds vaker: laadpalen. Om optimaal gebruik te kunnen maken, wanneer je bijvoorbeeld een lange dag weg gaat en nog intensiever je gsm nodig hebt én de powerbank op een dag wil delen met meerdere mensen, raad ik je aan om altijd nog een extra kabel mee te nemen. Een stekker voor in de muur, plus een kabel die geschikt is voor je gsm. Voor mij is dat de lightening kabel, voor Martin is dat een micro USB kabel. Deze kun je direct mee bestellen bij gsmoplader.nl, waarbij je een enorme keuze hebt aan type kabeltjes.
Deze blog is gesponsord door GSMoplader.nl. Uiteraard is mijn mening niet gesponsord en ben ik oprecht enthousiast over dit product. 

You Might Also Like

0 reacties