Friday Favorites #30

maart 31, 2017

Iedere week gooi ik een lijstje online met mijn favorieten: de Friday Favorites. De ene week heeft dat een thema, de andere week is het een allegaartje aan dingen. Of het thema nu kleur is, doelgroep of wat dan ook, het heeft altijd iets gemeen: ik hou ervan! Deze week zit er wel een thema in de Friday Favorites, het thema kidsfashion. Dat er bergen met leuke merken zijn heb je inmiddels vast wel begrepen aan alle Shop Saturdays, waarbij de meeste toch wel over kidsmerken gaan. Omdat ik niet altijd een volledige Shop Saturday kan vullen aan alle toffe merken, gooi ik vandaag een Friday Favorites online met een berg toffe merkjes die je natuurlijk ook moet leren kennen.

MiniBasic kwam ik tegen via Instagram, zoals ik de meeste merkjes wel tegen kom. Basics zijn natuurlijk echt mijn ding en daarom trok hun tijdlijn daar ook meteen mijn aandacht. Stoere en handige basics passen in iedere kledingkast, zoals dit stoere bomberjack van hun. Sowieso, die outfit! Is dat ook echt jouw ding? Snel hun tijdlijn checken, want er staan nog meer van dit soort foto's op met toffe inspiratie voor kidsfashion.

Minibasic
Dudes 'n Dolls is ook zo'n tof merk. Mijn eerste kennismaking was een samenwerking op instagram voor de zaak. Er zitten hele lieve mensen achter dit toffe, monochrome merk. Hun collectie staat nu in de sale en is bijna uitverkocht. Wanneer de nieuwe collectie komt is nog niet bekend. Ik kan in ieder geval niet wachten! De pasvorm is super, de stofkwaliteit is geweldig en de tijdloze kleding is echt helemaal mijn ding.
Dudes 'n Dolls
 Dit lieve merk zag ik op Etsy. Ze maken meer meisjeskleding dan jongenskleding, wat volgens mij bijna standaard is in iedere winkel. Wel hebben ze fijne korte broeken in de collectie en deze stoere t-shirts (in meerdere kleuren). Voor meisjes is er nog meer, zoals lieve t-shirts, jurkjes en rokjes. Dit stoere t-shirt is lekker baggy met een fijne boord om het middel. Veel basic, veel monochrome, maar net niet helemaal basic-basic.
Petit Wild
 FRNKY's, voorheen heetten ze nog Frankey's, hebben veel producten in pastelkleuren, met kleine, maar bijzondere details. Truien met houten knopen langs de nek, op verschillende plekken nepleren driehoekjes genaaid, echt net dat beetje extra om zo'n basic bijzonder te maken. De parka hieronder op de foto is er ook in het zwart, maar ook in dit mooie mosgroen. Stoer voor zowel jongens als meisjes.
Frnky's
 De dame achter Tough Cookie Store bedrukt zelf inkoopshirtjes met de grappigste en leukste printjes. Dit seizoen lijkt helemaal te bestaan uit retro dingen en grijpt terug naar de jaren 70. Fluwelen korte broekjes, teksten met 'Rollerdisco' en 'Happy' en dit grappige t-shirt met een vrolijke regenboog. Voor net dat beetje kleur in je monochrome kledingkast.
Tough Cookie Store
 Garabatisse ken ik al een aantal jaar sinds wat samenwerkingen online. Een tof kindermerk met grappige, speelse prints. Ze hebben een hele kleine collectie, maar zeker wel de moeite waard om eens te gaan kijken. Voor nu hebben ze ook deze stoere baggy shorts met een aantal van hun best verkochte prints. Dat shirt is er trouwens in meerdere kleuren en ook echt mega leuk!
Garabatisse
House of Ninoh is een Belgisch merk dat afgelopen jaar pas het licht zag. De collectie is nog zeer minimaal, maar zeker de moeite waard om eens te kijken. Een twinning-set truien (onderstaande trui is er ook in de dames variant), wat andere kleding, maar ook nog wat accessoires als knuffels en speenkoordjes en nog een paar interieur items als een vachtje en wat mandjes. De kledingcollectie is voor mij nu de reden dat ik er in ieder geval wat over wilde schrijven, want die moet je wel een keer gezien hebben!
House of Ninoh

Welke van hierboven is jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties